דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

אזהרה חמורה ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2023
13 8 0 1
  • שאלה חמורה ליודעים בח"ן

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 09/03/2023 00:02 המק"מ בפרשת חוקת קפ"ב ע"ב מבאר שגם פרצוף אבא יכול להקרא בשם נועם כעין אמא. האם מאן דהו יש לו מקור מוקדם יותר לחידוש זה? [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 08.03.23, 23:59:58
  • פירצה חמורה!!!!

2023
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    0 צפיות
    S
    תאריך ההודעה המקורית: 25/06/2023 07:59 שבוע טוב אוי לה לאותה בושה... גם אני הקטן שמתי לב מזה כמה ימים הגיע הדבר הנ"ל, וכמדומה שגם לפני כמה זמן גם הגיע. וכידוע מפי המנהל שלנו רבי שמואל הי"ו הזכיר זה לפני הרבה זמן, אין להעביר בשפו"א כתובות מייל מכאן. רק חבריי רגע קט. הנה המייל שנשלח הוא נשלח ע"י חברה ז"א לא ממיל איתי להרבה אנשים, וע"כ כשאר נכתוב הסר, הרבה פעמים לא מועיל, אלא צריכים לללחוץ הסר למטה ואז שולח אותך לאתר השליחויות של מיילים אלו. דבר זה להרבה אנשים חסום [למשל מי שיש לו חסום כתובות סתם] ולפעמים אפ' לכולם חסום, אם הוא אתר שלא נפתח בנטפרי [למי שיש לו זה]. אבל יש לדעת שהרבה פעמים אם פותחים את הפרטי כתובות השולח [היכן שמופיע הכתובות שלו ושעה שליחת המייל] יש אפשרות שם ללחוץ הסר [או משהו כזה], והוא אשר עשיתי לפני כמה ימים. כדי לוודות שנשלח הביטול שלכם, תוכלו להיווכח לאחר כמה שניות במיילים שנשלחו ע"י שיש שם מייל נשלח עם כתובת ואותיות מוזרים, והוא הביטול לקבל מיילים אלו [שכאמור זה מערכת אוטומטית]. רק דבר קטן ראיתי להאיר כאן, עמש"כ לאסור נטפרי לשלוח לחברי נטפרי קבצים כאלו, והרי מה אשמים כל החברים לדבר זה [שהרי בתוכם גם נשות חיל תמ"א]. אך בודאי ובודאי יש למחות בכל תוקף על העוול שנעשה כאן, ולא יהיה כקרח וכעדתו ....[בחו"ל קראנו קרח]. ועל דברי הרב שילה שנכתבו כאן לפני כמה דקות, בודאי יש רשות ליהודי להתפרנס בכבוד. אך [גם אם נאמר שאפשר לשלוח לסתם כתובות קבצי תמונות ...] למה לגנוב מכאן כתובות מייל של אברכים יקרים אוהבי ולומדי תורה, ולשלוח לשם דברים מגונים אלו??? על זאת אתמההה בברכה El sáb, 24 jun 2023 a la(s) 19:44, I. B. ([email protected]) escribió:
  • [2]: Re: פירצה חמורה!!!!

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 25/06/2023 07:49 אינני מצליח להבין את המחאה הגדולה גם אני קיבלתי, ראיתי כותרת 'שמלות כלה' ומחקתי בלי לפתוח ובלי לראות אם היה רלוונטי למישהו מבנות משפחתי הייתי מעביר לה - שתהנה מה המחאה הגדולה? אסור ליהודי להתפרנס? לסמן אותו כספאם - הורס לו את אפשרות הפרסום היהודי מתפרנס מזה - מה הטראראם הגדול? התפקיד שלנו לשמור על עצמנו - לא לקלקל לאחרים ------ Original Message ------ מאת: From "אריכא" מאת: To "I. B." מאת: Cc "זאב טווערסקי" [email protected]; "אלחנן סגרון" [email protected]; "יהודה אבני" [email protected]; [email protected]; [email protected]; "אברהם מרדכי לב" [email protected]; "מבקר בהיכלו" [email protected]; "למען אחי ורעי" [email protected]; "שמעון הלר" [email protected]; "מא ר" [email protected]; "פנחס" [email protected]; "הבית לעורך התורני" Date ו' תמוז תשפ"ג 07:43:55 Subject Re: [הבית לעורך התורני] Re: פירצה חמורה!!!!
  • פירצה חמורה!!!!

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 11:30 לאור פניות ובקשות רבות לגנות (למי שיביא משהו) הנהלת הקבוצה מגנה בתוקף את פרסום המיילים של חברי הקבוצה והעברתם לגורם שלישי הדבר מהווה פגיעה חמורה בפרטיותם של חברי הקבוצה שלחלקם יש מייל בלבד ולא מעוניינים ליהנות בשום צורה מן המייל להווי ידוע שמי שעושה כן ראוי לו לבקש מחילה בפני החברים כאן ושארית ישראל לא יעשו עוולה
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 09/08/2023 22:46
  • מהו המקור הקדום ביותר לפירוש דין וחשבון?

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 31/08/2023 20:50 תודה רבה לכל המשיבים, תזכו למצות מאת: [email protected]
  • אזהרה חמורה ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/10/2023 13:14 הנני להזהיר את הציבור במשהו מאד חמור שקרה לי עכשיו בעוונות הרבים. מישהו מוכר שלח לי מייל נגד נתניהו והמדינה ובעד חמאס וכו', עם קישור לשיתוף בגוגל דרייב, וחתם את דבריו שבגלל כל העול הזה הוא עוזב את המדינה וזהו. כמובן הבנתי מיד שפרצו לו למייל, הוא לעולם לא היה כותב אפילו מילה אחת מכל האריכות הזו, אז כמובון לא לחצתי על הקישור חלילה, אבל... מאחר וזה נשלח להמון אנשים יחד, המון המון! עסקים ופרטיים וגוגל גרופס, כנראה כל האנשי קשר של האימייל ההוא, אז שלחתי הודעה חזרה שזה פרוץ וכמה עניינים לתועלת כל מי שקיבל את המייל ההוא. והנה! הופה! המייל שלי נחסם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיתו גם הפרופיל העסקי שלי בגוגל, נראה לי שזה לא היה ממש מיד אבל בתוך זמן קצר ממש, אולי הם בינתים עשו עוד משהו או הרובוט שלהם. בס"ד היה לי אופציה לשחזור, מיד שחזרתי והפעלתי אימות דו שלבי לאיזה מספר שמקבל SMS, אך גוגל עדין חסמו עבורי את הפרופיל העסקי, וה' יתברך יעזור. ראו הוזהרתם! שכל אחד יראה מה לעשות כדי להציל את עצמו בעה"י! תעבירו את המייל הזה הלאה למי שתוכלו. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 31.10.23, 13:07:26
  • בקשר להרצאה הנפלאה ביותר של הרב מיכאל רוטמן שליט"א.

2023
    57
    0 הצבעות
    57 פוסטים
    0 צפיות
    B
    תאריך ההודעה המקורית: 23/04/2023 21:18 ראיתי עכשיו את ההודעה הקודמת של הרב שמואל בלוי אני מתנצל על החריגה מדבריו. ואתם הסליחה שמישהו יסביר לי איך נציג של עוז והדר מדבר על איכות העריכה כשהחומר שהם מוצאים הוא ברמה הכי נמוכה שיש בשוק, ולמטה מכל ביקורת, מראי מקומות שלא קיימים בכלל, ציונים בספר של מאה עמודים על פי ד"ה!! וכתבו האחרונים כשבהערה יש ציון אחד לספר גדולי שמואל! באוצר עיונים הם כותבים כל הזמן וכתבו, והקשו, וביארו וכו' בלי ציון כלל מי הקשה כתב וכו'. אני רק מציין במה שנתקלתי בהם לאחרונה, אני לא מדבר על ביאורי תוס' שיש שם פשוט מלא טעימות הפשט דברי התוס'. אני שמעתי את הרב רוטמן אומר שעוז והדר זה הכי מקצועית שיש... אני פשוט לא יודע אם לצחוק או לבכות הבהרה חשובה: אבקש לציין שלא התכוונתי בדבריי כלל נגד הרב רוטמן, וחלילה אין לי דבר אישי נגדו, אדרבא ניכר שהוא מאוד מוערך ע"י המכירים אותו. רציתי רק להעיר, שאם יש כאלו מן העורכים שמרגישים שהם מנוצלים - זו הרגשה טבעית ומובנת, ואין מה להתבייש בכך. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל- https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CAHeyMwXkj0nHCGBjMO-0ZUUnWNvVvVPSucaY63VXvVDCQ5Z%2BEA%40mail.gmail.com https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CAHeyMwXkj0nHCGBjMO-0ZUUnWNvVvVPSucaY63VXvVDCQ5Z%2BEA%40mail.gmail.com?utm_medium=email&utm_source=footer .

3

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים