דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

איך ליצור קשר עם מחלקת הטקסטים ב'עוז והדר'

2023
1 1 0 1
  • משנה ברורה עוז והדר עם הביאורים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 18/01/2023 19:48 אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי את משנה ברורה עוז והדר עם כל ההוספות והביאורים על סי' תנג סעי' ב
  • טור: איך להתנהל נכון עם לקוחות (פרטיים)

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 21/02/2023 18:18 כעורך בשוק הפרטי, אני מקפיד מאוד על התנהלות טובה עם הלקוחות, מה שמביא אלי ב"ה כל הזמן עוד ועוד כאלו, כשהם נשארים ומבקשים להמשיך. קרה שניהלתי פרוייקטים (קטנים) והייתי צריך עובדים, באותם זמנים הרגשתי קצת איך זה מהצד של המעסיק. בעקבות זה חשבתי לכתוב לציבור על - כמה חשוב להיות גמיש עם הלקוח, לבא לקראתו, ו'לתת מעבר' בכל מקום שאפשר. הנקודה הזו חשובה, כי היא גרמה לי לא לחזור שוב לכמה עורכים ומעמדים וכו' שעבדתי איתם. תהיה לארג'. ניסיתי להתחיל לכתוב משהו, ולא היה לי זמן לסיים. הלכתי לבינה מלאכותית (צ'אט ג'יביטי) וביקשתי שתערוך לי את זה. יצאה תוצאה ממש יפה. תתמקדו בעיקר במסר, ולא ביכולות של הבינה המלאכותית... קבצים מצורפים: טור לעורך תורני 1.pdf
  • טור: איך להתנהל נכון עם לקוחות (פרטיים)

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 22/02/2023 17:35 מישהו שאל אותי, איך אני כותב שהעובד צריך להיות גמיש, הרי לפעמים המסיק עלול לנצל אותו. הוא צודק, ואני לא מתכוון למקרים כאלו. כתבתי לו תגובה בחופזה. לא מסוגננת, ובטוח לא ממצה. אולי יביא תועלת גם לאחרים. בודאי שצריך להיות גבולות ושאתה תנהל את העבודה לפי היכולות שלך, אבל כל הזמן תחשוב, מה אני יכול לתת לו כדי שיהיה מרוצה וירגיש שהיה שוה לו לעבוד איתי. - בלי שזה יגרום לי הפסדים וכו'. אתה צודק שלא צריך לתת לאחרים לנצל אותך, וצריך להיות חכם. אבל תדאג שמעסיקים ירדפו אחריך! ולא כי אפשר לנצל אותך, אלא כי איתך הם רגועים וטוב להם. קבל דוגמא - תחשוב על גרפיקאית שאתה מבקש עיצוב מודעה, סוגר הכל - נניח 500 ש"ח. ברגע האחרון מתברר שטעית בכתובת, זה לא הרב שך 2 אלא הרב שך 3. טעות שלך. אתה פונה אליה לתקן. והיא אומרת "זה כבר אחרי שאישרת, אז התיקון הזה הוא תשלום נוסף של חמישים ש"ח". אתה היית רוצה לחזור לעבוד איתה שוב? על פי הכללים היא צודקת. כבר אישרנו, וסגרנו, והועבר תשלום וחשבונים וכו'. - אבל בא נגדיל ראש ונבין שהיתה טעות ולא מדובר באמת בטירחה רצינית... או עורך שמגיש חומר, והמעסיק מבקש ממנו לשלוח את זה לכמה מיילים שונים, השוטה עונה "זה לא כלול במחיר של העבודה. שליחת כל מייל עוד חמשה שקלים". אבל הוא לקוח שלך! תפנק אותו במה שאתה יכול!... יש עוד הרבה דוגמאות, שאני לא יכול כ"כ לפרט הצלחה ונחת.
  • שאלה בעילו"ש: איך מסתדרים עם לקוח 'טרדן'

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 30/04/2023 00:55 אצל לקוחות רבים וכנראה גם בנידון דידן חשוב מאוד לערוך חוות דעת ראשונית ללקוח על החיבור ובו לסַפר ללקוח מבחינה מקצועית מה המצב של החיבור כעת מה נדרש כדי להכין אותו לדפוס וכו', אחת הסיבות המשמעותיות הינה *תיאום ציפיות *דהיינו שהלקוח יֵדע מה עומד לפניו, הן מבחינת אופן העבודה, הן מבחינת זמנים, וכו'. חשוב גם להביא בחשבון חריגה מהזמן המתוכנן. כאשר אתה מתאם עם הלקוח מראש מה עומד להיות והוא סבר וקיבל, לרוב הוא כבר יבין שאין טעם 'לנדנד', במקרה שהוא ממשיך לנדנד למרות ההכנה שעשית לו, מודיעים לו שכבר הערכנו את הזמן ב... ואין שום סיבה/ צורך לנדנד שכן העבודה ודאי לא תיגמר בפחות מכך. גם בשלב שאתה אוחז, ניתן לומר ללקוח: אני רואה שחשוב לך שאגמור את העבודה מהר. יש סיבה לזה? אתה רוצה להוציא את החיבור במועד מסויים? וכו' ולאחר תבין את סיבת הנדנוד, תפרט בפני הלקוח את הצפי שאמור להיות לסיום עריכת החיבור באופן שמשאיר לך מרחב מחיה, שכן אם אכן מדובר בלקוח שמנדנד כאשר תתן לו תאריך מסויים ולא תעמוד בו הוא עשוי להכביד עוד יותר. ברכה והצלחה!
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    כ
    תאריך ההודעה המקורית: 13/06/2023 15:39 באישי בלבד [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 06/13/23, 03:38:29 PM
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/07/2023 14:02
  • איך מבטלים את האנטי וירוס במחשב עם מערכת הפעלה כזו?

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/11/2023 17:19 כבודו צריך לפרט איזה אנטי' יש לו . כל סוג יש לו ממשק אחר .
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/12/2023 23:48 עזר לי מאוד, תודה רבה רבה.

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים