דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

נא להשיב לסקר זה. נא לא להגיב פה כלום, תודה

2023
1 1 0 1
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 20/04/2023 17:05 לידיעת כולם ניתן לבקש מספריית הרמב"ם לקבל במייל עמודים סרוקים ע"י מראי מקומות מדויקים [email protected] -- ליבא - נותנים את הלב לספר רוצה לראות? https://615ec32ad49d1.site123.me/ מאת: רוצה ליצור קשר?
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 01/05/2023 18:10 שלום, כדי לאפשר חופשיות ולהתרחק ממחלוקת, נפתחת קבוצה מקבילה לעוסקים בתורת הראי"ה. להצטרפות: [email protected] או לשלוח לי בקשה. מי שחשוב לו להגיב - בבקשה רק באישי! בברכה, אריאל
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 07:18 בס"ד מי שנעזר על ידי בעבר להתקדם בעריכה, [או בליווי מסודר או במיילים / טלפונים], ומוכן לתת את מס' הטלפון / כתובת המייל שלו, לכאלו שמעניין אותם לשמוע מאחרים 'איך היה', אודה לו מאוד אם ישלח לי באישי. תודה !
  • שארית ישראל לא יעשו עולה. מבקש מכל א' לקרוא. תודה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 11:26 בס"ד כלל החברים פה שליט"א: כבר דובר ע"ז כו"כ פעמים, שניהול הקבוצה דורש זמן רב. גם דובר ע"ז, שמכו"כ סיבות, איני רוצה לקחת על זה מהעורכים כלום [חוץ מהשתתפות סמלית ח"פ]. הרווח [כמעט] היחיד שיש לי מהקבוצה, זה הפרסום של 'דרושים עורכים'. לכן, אין רשות להשיג פה עורכים. גם לא באישי. אני מבקש מכל עורך שמציעים לו עבודה פה בקבוצה, [שלא פורסם בלוח דע"ת], להיות הוגן כלפי שמיא, ולא לתת את ידו לדבר עוולה. בתקווה להבנה. [יוזכר, כי בכללי הקבוצה כתוב במפורש, שמי שיש לו אינטרס לעזור למנהלי מכונים, אינו יכול להיות חבר פה בקבוצה. וה"ה מי שמרוויח פה על תיווך, וכדו'].
  • מה זה פקודת מאקרו ואיך עושים את זה

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 22/12/2023 01:10 במאקרו אתה מקליט סדרה של פעולות מסוימות, ואז בכל פעם שתרצה לעשות אותן תוכל לבצע הכל בלחיצת כפתור אחת. אני עשיתי כך לגבי הסרת ניקוד. בכל פעם שאני רוצה להסיר ניקוד אני צריך רק לסמן הקטע ולהקיש על כפתור שיצרתי בסרגל, והניקוד נמחק. אשלח סרטון (מישהו שלח לי) שמסביר איך עושים זאת לגבי הניקוד. ממנו תוכלו ללמוד גם לגבי פעולות אחרות. קבצים מצורפים: Video_2023-02-07_010845 (1).wmv
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 25/12/2023 02:04 ז"ל המדרש תנחומא פרשת נח ס"ג: ואם תאמר על התורה שבכתב כפה עליהם את ההר, והלא משעה שאמר להן מקבלין אתם את התורה ענו כלם ואמרו נעשה ונשמע מפני שאין בה יגיעה וצער, והיא מעט. אלא, אמר להן על התורה שבע"פ, שיש בה דקדוקי מצות קלות וחמורות והיא עזה כמות וקשה כשאול קנאתה, לפי שאין לומד אותה אלא מי שאוהב הקב"ה בכל לבו ונפשו ובכל מאודו
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 17/01/2024 16:46 תודה. אצטרך לשבת על זה בישוב הדעת... בברכה מרובה. יוסף מיכאל יוסקוביץ 0548496207 מעוניינים במבוא לספר? ביוגרפיה לחיבור כלשהו?* תולדות לסבא שלכם?** - ב"ה בעל ניסיון בכתיבת מאות מבואות תולדות והקדמות לספרים שונים, עורך ספרי היסטוריה וספרים נוספים.* מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 26/12/2023 08:00 אם זה טקסט מסויים, אתה יכול להעתיק אותו פה או לשלוח לי באישי, ואהפוך לך אותו בחזרה בס"ד. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 26.12.23, 07:59:25