דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

שארית ישראל לא יעשו עולה. מבקש מכל א' לקרוא. תודה

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 11:26

בס"ד

כלל החברים פה שליט"א:

כבר דובר ע"ז כו"כ פעמים,
    שניהול הקבוצה דורש זמן רב.
    גם דובר ע"ז,
    שמכו"כ סיבות,
    איני רוצה לקחת על זה מהעורכים כלום
    [חוץ מהשתתפות סמלית ח"פ].

הרווח [כמעט] היחיד שיש לי מהקבוצה,
    זה הפרסום של 'דרושים עורכים'.

לכן,

1. אין רשות להשיג פה עורכים.
      גם לא באישי.

2. אני מבקש מכל עורך שמציעים לו עבודה פה בקבוצה,
      [שלא פורסם בלוח דע"ת],
      להיות הוגן כלפי שמיא,
      ולא לתת את ידו לדבר עוולה.

בתקווה להבנה.

[יוזכר, כי בכללי הקבוצה כתוב במפורש,
    שמי שיש לו אינטרס לעזור למנהלי מכונים,
    אינו יכול להיות חבר פה בקבוצה.
    וה"ה מי שמרוויח פה על תיווך, וכדו'].

• 0 הצבעות
    18 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 07/02/2023 01:11 הכוונה ספר שהיה בבעלותו של הגר"מ. ולא שהוא חיברו, אלא רק הוסיף בו הגהות. מאת: [email protected]
  • הבהרה לגבי הקבוצה [משתלם לקרוא. לא חובה..]

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 11/06/2023 12:19 היות ורבו לאחרונה המיילים באישי: 'האם מותר לפרסם הודעה פלונית'.. אז אני רוצה להסביר פה נקודה: הקבוצה אינה 'שלי'. אני בסה"כ משקיע זמן וכסף ואנרגיה כדי שיהיה לעורכים 'בית'. כפשוטו. בכל מה שלא נוגד את הכללים, או: דבר שהמפרסם עושה מזה כסף [כמובן לא מדובר על דברים פשוטים, שהעורך מתפרנס מהם..] אין צורך לבקש ממני רשות או אישור. במה שנוגד את הכללים, גם אין מה לשאול אותי. הכללים אינם אינטרס אישי שלי. זה לטובת הציבור, ע"פ בקשת הציבור. מי שישים לב, המטרה המשותפת לכל הכללים היא, שהציבור ירגיש פה בנוח. מצו"ב הכללים, מעודכן. [החפץ חיים זיע"א אמר, שהוא כתב את ספרו חפץ חיים, כדי ש*כן *יוכלו לדבר בחופשיות.. וה"ה כאן. להבדיל, כמובן]. הודעות שמטרתם רווחים אישיים, כן צריכות לקבל את האישור שלי. כי השקעתי [בעבר, ובהווה] הרבה אנרגיה כו' בשביל הקבוצה, ואי"ז הוגן להשתמש בפלטפורמה שהושקע בה הרבה מאוד ע"י מישהו, ולהרוויח על גבה כסף. אבל בכל מה שקשור לעורך פרטי - זה הבית שלכם. תרגישו פה בנוח. קבצים מצורפים: כללי קבוצת העורכים (1).docx
  • חיפוש מקור תודה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 14/06/2023 20:54 ובמפרשים דאדם[פ1] <#_msocom_1> הראשון חטא שאכל מצה גזולה, [פ1] <#_msoanchor_1>
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 12/07/2023 02:06 באג מוזר אבל קיים לעתים, בפרט בוורד ישן יותר לעתים הוא מופיע רק כשבפריסה - הגדרות השוליים הם 'שיקוף שולים' - ואז באחד העמודים, זוגי או אי זוגי - הסרגל זז ------ Original Message ------ מאת: From "מכון המאיר" מאת: To "עריכה תורנית" Date כ"ג תמוז תשפ"ג 02:05:24 Subject [הבית לעורך התורני] הסרגל בוורד שמעל הדף לא עומד מול הדף, אלא קצת ימינה - וההגדרות הם לפי הסרגל, וממילא בדף זה הרצוי - מה הפתרון? תודה
  • 0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 14/07/2023 12:04 לגבי מה שכתבו על תוכנת תג למחברים, מאד לא מומלץ לעשות תיקונים בתג לבד, לא דרך המעמד, למי שרוצה ספר שמעומד בצורה איכותית. זה מפרק את העימוד בנקודות שא"א לתפוס אותם כמעט.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 21/07/2023 01:42
  • חיפוש מקור בענין לחמי תודה. תודה רבה מאוד

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 16/12/2023 21:43 ברמב"ם הל' פסולי המוקדשין פי"ב בסופו שחטה ונפסלה וכו' קדש הלחם (וכוונתו שנפסל). ושם פי"ז ה"ז: התודה מפגלת את הלחם וכו' כיצד השוחט וכו' הזבח עם הלחם פיגול. ב-יום שבת, 16 בדצמבר 2023 בשעה 20:30:34 UTC+2, שמואל בלויא כתב/ה:
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 25/12/2023 02:04 ז"ל המדרש תנחומא פרשת נח ס"ג: ואם תאמר על התורה שבכתב כפה עליהם את ההר, והלא משעה שאמר להן מקבלין אתם את התורה ענו כלם ואמרו נעשה ונשמע מפני שאין בה יגיעה וצער, והיא מעט. אלא, אמר להן על התורה שבע"פ, שיש בה דקדוקי מצות קלות וחמורות והיא עזה כמות וקשה כשאול קנאתה, לפי שאין לומד אותה אלא מי שאוהב הקב"ה בכל לבו ונפשו ובכל מאודו

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים