דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

[2]: אונקי לאוצר החכמה 2 טרה

2024
21 9 0 1
  • הצעות ייעול לאוצר החכמה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 06/03/2024 01:23 שיוכלו לכתוב את שם הספר בלי ראשי תיבות. לדוגמא במקום חידושי הגר"ח - חידושי הגרח, רמב"ם - רמבם, וכדומה. כשמחפשים ספר מסויים שאפשר לקרוא לו בכמה שמות, שיופיע בכל שם שיקראו לו. למשל יצא לי לחפש חידושי הגר"ח על הרמב"ם, וכתבתי בשורת החיפוש 'חידושי הגר"ח', ולא מצאתי את הספר אלא כשכתבתי 'חידושי רבינו חיים הלוי'. שהתוצאות הראשונות יהיו לפי רלוונטיות, למשל כשאדם כותב 'רשב"א', מן הסתם הוא מחפש חידושי הרשב"א או שו"ת הרשב"א, ולא מה שמופיע היום [גירסא 21] - 'הגדה של פסח ע"פ הרשב"א'.
  • [2]: בירור

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 22/04/2024 11:53 המסקנה היא לא שאין לחסום את המחשב. כל מי שמהדר ורוצה להתנתק יותר, הריהו משובח. אם צריך לתקן ע"י טכנאי, ילכו לטכנאי במקום שיתחבר מרחוק, וכן כל השאר בדר"כ פתיר כמו שהיה לפני השכלולים החדשים. כל הידור כמעט כולל ויתור. אלא רק שידעו מראש את כל מה שכתבת ועל דעת כן יעשו את זה. --
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    0
    תאריך ההודעה המקורית: 14/08/2024 13:39
  • רישום לאוצר החכמה

2024
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 18/08/2024 18:41 כעת פתוח אוצר החכמה לקהל הרחב בימים אלו
  • אוצר החכמה המקוון

2024
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 09/09/2024 00:57 לענ"ד ישנם הרבה עורכים שפשוט מתנזרים מהאינטרנט כמה שאפשר!! שווה להם לשלם על זה כסף!! וגם לענ"ד כדי לייעל את העבודה עדיף שלא יהיה אינטרנט על המחשב של העבודה. כמה פעמים אפשר להציץ שניה פה ושניה שם ושניה להגיב בקבוצה או להכנס לאיזה ויכוח סוער חסר תועלת...
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/11/2024 00:58 הייתי מוסיף כתיבה בעברית צחה שזה אמנם לא מבוקש כל כך בפרט אצל בני חו"ל אבל זו גם נישה.
  • הערות שיפור לאוצר החכמה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 26/12/2024 13:35 שלום הרב מעשה הכתב. כינסת הערות לשיפור אוצר החכמה. מה קורה עם זה? האם יעיל יותר שאמסור לך עוד 2 הצעות חדשות שיש לי? שיהיה כתוב בשורת הכותרת ליד שם הספר גם את הציון המדויק יותר שקיים במערכת. כאן, שיהיה כתוב סימן יא סעיף ט [עדיף ט-יא, דהיינו שיקח ציון ראשון ואחרון בעמוד] [image: image.png] ב. חיפשתי בעבר, ולא נראה שקיים, מיון תוצאות לפי שנת הוצאה של הספר. נזקקתי לזה כבר כמה וכמה פעמים [בית היתר למשל, חיפשתי ביטוי תורני כלשהו, באיזה ספר זה מופיע ראשון] יישר כח
  • הערות שיפור לאוצר החכמה

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 26/12/2024 23:29 אכן כתבנו להם את עניין המיון לפי שנים. כתבתי להם לאחרונה שיעשו מנהל קיצורי דרך לכלל פעולות התוכנה בדומה לפרוייקט השו"ת ולוורד. מה שכן אני לא חושב שיש הבדל מי שולח להם את ההצעות. כמו כן מניסיוני ככל שהבקשה תגיע מכמה שיותר אנשים הסיכוי שההצעה תטופל כראוי יגדל. בלי נדר אכניס את זה להצעות הייעול. מאת: [email protected] --

3

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים