דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הערות שיפור לאוצר החכמה

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 26/12/2024 13:35

שלום הרב מעשה הכתב.
    כינסת הערות לשיפור אוצר החכמה.
    מה קורה עם זה?
    האם יעיל יותר שאמסור לך עוד 2 הצעות חדשות שיש לי?
    שיהיה כתוב בשורת הכותרת ליד שם הספר גם את הציון המדויק יותר שקיים במערכת.
    כאן, שיהיה כתוב סימן יא סעיף ט [עדיף ט-יא, דהיינו שיקח ציון ראשון ואחרון
    בעמוד]
    [image: image.png]

ב. חיפשתי בעבר, ולא נראה שקיים, מיון תוצאות לפי שנת הוצאה של הספר. נזקקתי
    לזה כבר כמה וכמה פעמים [בית היתר למשל, חיפשתי ביטוי תורני כלשהו, באיזה ספר
    זה מופיע ראשון]

יישר כח

• [2]: כונן פנימי לאוצר החכמה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 03/01/2024 22:39 כוננים זולים בעלי אקספרס לא מכילים את מה שהם מתיימרים להכיל, יש פטנט לעשות שבמחשב יוצג כאילו שיש מקום רב, אבל זה רק בתצוגה, בפועל בכוננים הזולים יש בסך הכל צ'יפ של אולי 64 ג'יגה אם רוצים ליטול את הסיכון - צריך לתעד שאלה למוכר שרוצה לוודא מה תכולת הכונן וכשהוא יגיע ותמצא הרמאות - תוכל בקלות לבטל את העיסקה, ולקבל את הכונן בחינם, על חשבון משלם המיסים הסיני כך עשה המתכנת שלי, והרוויח כונן של 64 ג'יגה ------ Original Message ------ מאת: From "אשמח" מאת: To "יהודה פריזנד" מאת: Cc "יהושע ו" [email protected]; "תורת חסד" [email protected]; "הבית לעורך התורני" Date כ"ב טבת תשפ"ד 22:30:44 Subject Re: [הבית לעורך התורני] כונן פנימי לאוצר החכמה
  • הצעות ייעול לאוצר החכמה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 06/03/2024 01:23 שיוכלו לכתוב את שם הספר בלי ראשי תיבות. לדוגמא במקום חידושי הגר"ח - חידושי הגרח, רמב"ם - רמבם, וכדומה. כשמחפשים ספר מסויים שאפשר לקרוא לו בכמה שמות, שיופיע בכל שם שיקראו לו. למשל יצא לי לחפש חידושי הגר"ח על הרמב"ם, וכתבתי בשורת החיפוש 'חידושי הגר"ח', ולא מצאתי את הספר אלא כשכתבתי 'חידושי רבינו חיים הלוי'. שהתוצאות הראשונות יהיו לפי רלוונטיות, למשל כשאדם כותב 'רשב"א', מן הסתם הוא מחפש חידושי הרשב"א או שו"ת הרשב"א, ולא מה שמופיע היום [גירסא 21] - 'הגדה של פסח ע"פ הרשב"א'.
  • הערות שוליים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 20/01/2024 21:43 יש לי תקלה במספור של הערות שוליים אשמח אם יש פה מישהו שיודע איך מסדרים כזה דבר תודה רבה
  • אוצר החכמה

2024
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 08/12/2024 00:41 יש הבדל בין אם קונים הדיסק הקשיח לבין אם קונים שם משתמש אונליין למי שיש לו אינטרנט - שם משתמש אונליין יותר זול יש גם מסלול של 13000 ספרים בשכירות 95 שקל לחודש --
  • אוצר החכמה

2024
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ר
    תאריך ההודעה המקורית: 11/11/2024 11:11 כמה המחיר אצלו?
  • הכנסת ספרים לאוצר החכמה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 19/11/2024 23:26 למחברי ועורכי ספרים וקונטרסים בכל נושא ומקצוע בתורה שרוצים שספרם יכנס לאוצר החכמה ניתן לשלוח את ספרכם למייל [email protected] בברכת כל המזכה את הרבים אין חטא מגיע על ידו נ.ב. תפרסמו את ההודעה למחברי ספרים בברכת ברוך אשר יקים את דברי התורה הזאת
  • הערות שוליים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 08/12/2024 19:04 שולח שוב - שכחתי לצרף צילום מסך: האם יש דרך "לגרום" למסך וורד להתחיל טקסט שיש על זה ציון להערות שוליים למרות שההערה עצמה תהיה רק בעמוד הבא אני יודע שבד"כ זה נעשה לבד - אבל הרב וורד לא רוצה לעשות כן - איך נוכל לשכנע אותו. בתיבת טקסט של ההערות שולים - מופיע כך (אולי שם צריך לשנות מה שהוא?) [image: image.png] יום נפלא משה רייך
  • הערות שוליים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 08/12/2024 18:59 האם יש דרך "לגרום" למסך וורד להתחיל טקסט שיש על זה ציון להערות שוליים למרות שההערה עצמה תהיה רק בעמוד הבא אני יודע שבד"כ זה נעשה לבד - אבל הרב וורד לא רוצה לעשות כן - איך נוכל לשכנע אותו. בתיבת טקסט של ההערות שולים - מופיע כך (אולי שם צריך לשנות מה שהוא?) יום נפלא משה רייך