דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

דרוש עורך להגהה לשונית של חידו"ת

2024
1 1 0 1
  • הכנס לכתיבת חידו"ת בקרית גת

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 02/01/2024 23:08 אני לא הייתי בכנס, אבל יכול לספר בהתפעלות על התועלת הגדולה שיש לי משיתופתא מצ"ב צילום מסך, ניתן לסמם בגמ' כל מקטע, וכן לסמן ברש"י ותוס', ולכתוב בצד שמאל חידושים שלך, ואח"כ הם גלויים לכולם אפשר לכתוב על מגוון ספרים ניתן לצפות בחידושים של אחרים, ולהעיר להם ולקבל את החידושים שלך בקובץ ------ Original Message ------ מאת: From "מעשה הכתב" מאת: To "עריכה תורנית" Date כ"א טבת תשפ"ד 22:57:02 Subject [הבית לעורך התורני] הכנס לכתיבת חידו"ת בקרית גת
  • דרוש לי עורך לשבוע הקרוב

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 15/05/2024 08:09 דרוש לי עורך לשבוע הקרוב לעבודה שקיבלתי מלקוח פרטי, והתברר שהעבודה לוקחת יותר מהזמן ששיערתי. ויש לחץ שיהיה מוכן תוך 10 ימים. עבודת עריכה לשונית, פיסוק וקיטוע, והגהת שגיאות. אין צורך באוצר החכמה. בר אילן חובה. אין להשתמש בתוכנה אחרת אלא רק בר אילן. (פרוייקט השו"ת) כיון שבשאר התוכנות יש המון טעויות. עדיפות לעורך שיש לו איזה היכרות עם סגנון כתיבה מרוקאי. נא לכתוב לי בהודעה אם כן או לא. תשלום ידוע מראש, אמור לצאת בין 40 ל-50 לשעה, תלוי במהירות. תשלום לאחר שאקבל את הכסף מהלקוח בס"ד. אם נראה לך מתאים נא לשלוח למייל זה דוגמא 2-3 עמודים של עריכה לשונית שעשית פעם. עדיף דוגמא של כתיבה בעברית פשוטה ולא סוגיות בארמית. למייל הזה [email protected] תודה רבה הודעה זו מתפרסמת באישור המנהל ר' שמואל בלוי שליט"א
  • ביוגרפיה של שואלים בשו"ת

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/08/2024 01:46 וכן בשו"ת כתב סופר מהדורה חדשה (בקיצור)
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 09/09/2024 20:50 ב"ה נושעתי במהרה! מאת: [email protected]
  • דרוש עורך שגם יכול לתרגם.

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 01/10/2024 19:24 הודעה שהתבקשתי לפרסם: דרוש: מתרגם ועורך תורני - לתרגום של ספר תורני מאנגלית לעברית. דרישות התפקיד: קריאה שוטפת באנגלית ברמה גבוהה. נסיון בכתיבה תורנית ברמה מקצועית (כגון כתיבת חידושים. אין צורך בנסיון בכתיבה מקצועית או בתרגום. אכן, נסיון בכתיבה ועריכה מקצועיים + דוגמאות של עבודות - יתרון). יכולת עמידה בהספק עבודה קבוע. הקבלה לעבודה בכפוף לעריכת דוגמא מהחומר הנוכחי (לא דוגמאות של עבודות מהעבר). לפרטים ניתן לפנות לנח מאיר - [email protected]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/11/2024 22:55
  • דרוש עורך לעריכת שיחות דרוש (באישור המנהל שליט"א)

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    כ
    תאריך ההודעה המקורית: 18/11/2024 09:52 אני אשמח לקחת מאת: [email protected]
  • האם פועוח של ר"ת זו:

2024
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 09/08/2024 00:45 נראה לכאורה שזה היה ר"ת נפוץ. בחיפוש באוצה"ח למילה דקה"י מצאתי הרבה מאוד שמות קהילות שונות. הפיענוח יכול להיות קהל ישראל/יעקב/ישורון וכדו' ואולי אכן אין לזה פיענוח יחיד חד משמעי. קבצים מצורפים: 198603_358.jpg

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים