דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

לצורך המועד

2024
1 1 0 1
  • שאלה בעניין קבלת לשון הרע לצורך העריכה

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/05/2024 03:03 רעך בתורה ובמצוות.
  • לצורך כתיבת קונטרס מנהגים של אדם גדול

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 18/01/2024 01:13 לגבי פתח הציפה יש שהקפידו שפתח של כלי קיבול יהיה פתוח לקבל השפע למשל להניח את הכוסות כשפיהם למעלה ולא למטה כנהוג בכוסות חד"פ לפני הסעודה (ר' יענקל'ה מפשעווארסק) אולי זה קשור?
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/09/2024 08:04 נראה לי כמעט הכל פתוח בנטפרי רק עושים סינון לתמונות תנשה לאונרדו או פולי וכו' מאת: [email protected]
  • חלוקת המסך לצורך הגהת קובץ וורד ע"פ פידיאף סרוק

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 30/09/2024 12:24 אפשרות א' - להקטין פיזית את המסך, ואז לפתוח קובץ נוסף ולהקטין שוב. אפשרות ב' - בצד שמאל למעלה ליד האפשרות של למזער או לסגור את הקובץ ( X - ) ישנו גם ריבוע, שאם תעמוד עליו עם העכבר הוא מציע כמה אפשרויות להקטין או לפצל את המסך (עד ארבע קבצים בו זמנית). -- בברכה מרובה, הצלחה וס"ד יהודה אריה נייהויז קיבוץ גליות 8 - ויזניץ, בני ברק 054.8517.886
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/10/2024 08:22 תודה לכל המשיבים. מאת: [email protected]
  • הלכות חול המועד

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 07/11/2024 18:06 אל כבוד חכמי ורבני בית מדרשא הדין. אני מחפש מישהו שלמד היטב הלכות חול המועד [סוגיית הגמ' והראשונים]. אשמח אם יוכל ליצור עמי קשר באישי לסיוע בדבר מה. יישר כח!
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 10/12/2024 16:16 בוקר טוב אני ממשיך להתייעץ עם החברים הנפלאים ולברר את חוות דעתם בענין הפצת תוכן מרתק בנושא היסטורי (לע”ע לא אכתוב איזה). הוצע לי לתרגם את הסיפורים ליידיש, ואח”כ זה יימסר לעריכה לשונית תואמת ויועבר להפצה בחו”ל. הנימוק להצעה זו היה, שתרגום ספר עולה הרבה כסף, ואילו עריכתו היא זולה יותר, ולכן שווה לי יותר לעשות את התרגום בעצמי, ולא לתת לאחר לעשות את זה. האם מישהו יכול לאשר/לשלול הצעה זו? לפני שאני מתיישב לתרגם ספר שלם חשוב לי להיות בטוח שאני עושה את הצעד הנכון. כמו”כ, אם מישהו יכול להצביע לי (לצלם או לציין שם של ספר שנמכר גם ברשת ספרים בא”י) על ספרים רבי מכר בשפת היידיש, כדי שאבין יותר את הסגנון הנדרש, אודה לו מאד. נ.ב. ’ספרים רבי מכר בשפת היידיש’ כוונתי לספרי סיפורים מהמדרש וכיו”ב. גם כתובת של אדם המתמצא בספרים מעין אלו (תרגום/שיווק) יוכל להיות לי לעזר. בברכה. --
  • לצורך בירור מעמיק *במהלך *אפיית המצות בזמנינו.

2024
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 18/12/2024 19:27 קוממיות (יש לי מספר טפון של האחראי) מצות יד בלבד מצות ראשון לציון באיזור תעיה עטרות יום נפלא משה רייך --

1

792

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים