דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מחפש עורך מקצועי לעריכת הקדמה לספר

2024
1 1 0 1
  • מה תקני בסוף משפט עם סוגריים: (עורך.) או (עורך). ?

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 08/01/2024 14:29 תודה!
  • עורך

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 04/06/2024 12:58 לכל המעוניין: יש לי ב"ה חוש מבורך לעריכה אני דייקן ויסודי אשמח לקבל עבודה לע"ע במחיר 40 ₪ לשעה ניתן לפנות להרב צמאה נפשי. -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 03/07/2024 22:27 יש ברח' שטראוס היכל התורה חדש שנקרא 'אור החיים' - בבניין של ההסתדרות הייתי שם בשבת האחרונה - לא ראיתי שיש איסור לשבת עם מחשבים מקווה רק שיהיה מקום לשבת שם, ובדרך אגב, מקום מומלץ עם אוצר ספרים גדול מעודכן וחדשני עם פינת קפה בחינם ממש תענוג.
  • מחפש ביטוי

2024
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/07/2024 23:36 אכן, הביטוי המקובל הוא מנכס לנטל, משתמשים בו רבות בהקשרים פוליטיים. מאת: [email protected]
  • מחפש משל

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 22/08/2024 20:08 תודה רבה! מאת: [email protected] מאת: [email protected]
  • אני מחפש תוכנה חינמית לעריכת קבצי שמע

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 26/08/2024 19:01
  • מחפש מקור

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 03/09/2024 21:11 לכך שלומדים מחצר המשכן שבנין הוא שליש מהחצר דווקא מהגמרא
  • שרשור בנושא 'איך להיות עורך יותר מקצועי'

2024
    39
    0 הצבעות
    39 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 30/12/2024 14:11 מסכים לגמרי עם הרב ששמו מתחיל בMM. דברי טעם וריח. אני חושב שלאור כל האמור, יסכימו איתי כאן רבים, שיש דמיון גדול בין מקצוע העריכה למקצועות אומנות אחרים, כהלחנה שירה נגינה וציור ועוד. --