דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

סוגריים הפוכות בהערות בלון

2024
2 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 02/09/2024 21:53

יש לי קובץ עם הרבה הערות בלון, אצלי במחשב הוא מראה אותם מצוין, שלחתי אותם
    למישהו אחר, והוא רואה שם חלק מהסוגריים הפוכות וחלק ישרות.
    האם מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת?
    אולי זה תלוי בגירסאות של התוכנה וורד?
    [לא יעזור כאן להחליף את הכל, כי חלק כך וחלק כך].
    אשמח לקבל מידע ועזרה בנושא
    יישר כח

• תאריך ההודעה המקורית: 02/09/2024 21:53

יש לי קובץ עם הרבה הערות בלון, אצלי במחשב הוא מראה אותם מצוין, שלחתי אותם
    למישהו אחר, והוא רואה שם חלק מהסוגריים הפוכות וחלק ישרות.
    האם מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת?
    אולי זה תלוי בגירסאות של התוכנה וורד?
    [לא יעזור כאן להחליף את הכל, כי חלק כך וחלק כך].
    אשמח לקבל מידע ועזרה בנושא
    יישר כח

תאריך ההודעה המקורית: 04/09/2024 00:04

אולי נסה לבדוק האם הקובץ ששלחת לו שמור בפורמט המסומן (ולא בזה שלפני פניו)?
    [image: image.png]

• סוגריים עגולות בפרי מגדים

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 03/01/2024 16:10 כן. תסתכל בדפוסים הישנים שגם שם ישנם.
  • איטיות בהערות סקירה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 21/01/2024 11:33 לאחרונה אני עובד על קובץ שיש בו הערות סקירה רבות מאוד, וכל העלאת חלונית הסקירה אורכת זמן רב, וההקלדה בה איטית מאוד, מאידך אם אשאיר אותה פתוחה היא מאטה את ההקלדה בוורד. וכבר דנו בבעייה זו כאן כמה פעמים בעבר. שאלתי ובקשתי היא היות שראיתי שכאשר נפתחת הערה מקומית כמו זו [image: image.png] ולא חלונית סקירה ממש הכל הולך למישרים. האם ישנה דרך שכל פעם שאפתח הערה חדשה לא יעלו כל ההערות אלא תיפתח חלונית מקומית כמו זו בלבד? לחילופין אפשר שכאשר אוסיף הערת סקירה תתווסף הערה ללא תוכן עם סימן ההערה בלבד [image: image.png] ולא תיפתח אוטומטית החלונית לכתיבת תוכן ההערה. אודה מאוד לעזרתכם ותבורכו מפי עליון! "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם".
  • שם בעל החשבון בהערות סקירה

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2024 23:42 בעקרון אפשר ע"י המופיע בצילום הזה. לא תמיד הולך. אם לא הולך אולי תשאל שוב כאן ונראה אם יש עצות. [image: image.png] --
  • עזרה בהערות שוליים, תודה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 11/02/2024 23:42 יש לי קובץ עם הרבה נושאים קצרים, אני צריך שבכל נושא יתחיל המיספור של ההערות שוליים מחדש, יש כזה דבר?? יש מקומות שאני רוצה שהמספר של ההערת שוליים ידלג על מספר אחד, כגון כאשר הערה קודמת היא ג' אני צריך שההערה הבאה תהיה ה'. יש מקומות שאני צריך שיהיה הערה ג' [למשל], והערה הבאה אחריה תהיה - ג* במקום ד', יש כזה דבר? תודה רבה!!
  • איך עושים חיפוש והחלפה להקטנת סוגריים

2024
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2024 13:49 על ידי סגנונות זה יותר קל למעמד לתפוס את כל הסוג הזה בבת אחת. אפשר גם בלי סגנונות, אם שומרים על אחידות מלאה לגמרי בין כל המופעים של הסגנון הזה. אבל אם יש שינוי קטן פעם אחת, נניח שזה בטעות נוצר טיפה יותר קטן באותו מקום. הוא כבר לא יתפוס את זה בהוראה אחת. הכי קל ופשוט סגנונות. מאת: [email protected]
  • עצה טובה לעזרה בהערות שוליים

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 06/06/2024 20:10 תבחר אותו, צבע פונט אדום, ואז בהגדרת הסגנון לכתוב שיהיה כמו זה. מאת: [email protected] --
  • מה יש לך נגד סוגריים?

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 10/04/2024 01:04 הערת שוליים זה פרט 'שולי' יחסית שלא חשוב להבנת עצם הרעיון שמובא בקטע העליון, אלא איזשהו נדון נוסף, ידיעה מעניינת וכו', כאלו שהם לא מעיקר הנושא הנדון. סוגריים לעומת זאת משמשים עבור משהו שהוא חלק מהנדון עצמו אבל נמצאים בסוגריים כדי לשמור על הרצף וכדו'. אמנם יש לפעמים ששמים קטע שלם בסוגריים וא"כ מוכח מיניה וביה שזהו קטע פחות הכרחי להבנת ו/או העמדת העניין ואז אולי יש לשקול להעביר להערת שוליים. מאת: [email protected]
  • שאלה בענין ברירת מחדל בהערות שוליים

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/07/2024 23:52 עדיין צריך למצוא פתרון לשני עניינים: קיבלת במייל קובץ שאין בו הסגנונות שאתה רוצה. האם תצטרך להגדיר מחדש את הסגנונות במסמך? עד היום כשהיו שולחים לי קובץ לעריכה, והיה ברצוני שיהיו בו סגנונות מסוימים כפי שהגדרתי בקבצים אחרים, הייתי עושה כך: יוצר עותק של קובץ שבו כבר מעוצבים הסגנונות הרצויים, מוחק את תוכנו, ומעתיק אליו את כל הטקסט מהמסמך ששלחו לי. גם אתה עושה כך? אז כעת נודע לי שיש דרך פשוטה יותר, בלי צורך להעתיק כל פעם מקובץ לקובץ. נניח שאתה עובד על שלושה פרויקטים. לכל פרויקט ישנו הסגנונות המסוימים שלו. יצרת קובץ חדש ואתה רוצה שהסגנונות שלו יהיו הסגנונות של פרויקט פלוני. האם תצטרך להגדיר הסגנונות מחדש? ובכן, אין צורך להגדיר את הסגנונות מחדש ולא להעתיק לקובץ אחר. הפתרון הוא: יצירת תבניות. *יצירת תבנית: *לקובץ שבו כבר ישנם הסגנונות הרצויים, תעשה 'שמירה בשם' (ע"י לחיצה על 'קובץ', 'שמור בשם'. או פשוט בלחיצה על מקש F12) והגדר כקובץ WORD TEMPLATE. כך תישמר תבנית שלו. אופן התאמת קובץ אל תבנית עם הסגנונות הרצויים: כאמור, קיבלת קובץ ואתה רוצה שיהיו בו סגנונות מסוימים. כך תעשה: פתח את הקובץ, בתפריט 'בית' לחץ על לשונית 'מפתחים'1, 'תבנית מסמך', במלבן שנפתח: 'צירוף', בחר את התבנית הרצויה, לחץ על 'עדכן סגנונות מסמך', אשר. איך לעשות שינויים בתבנית: פתח את קובץ התבנית2 ע"י לחיצה ימנית בעכבר ו'פתח' (שים לב: לא בלחיצה רגילה פעמיים), בצע שינויים ושמור. הערות: אם לשונית 'מפתחים' אינה מופיעה, משמע שהיא מוסתרת. כך תציג אותה: לחצן ימני על אחת הלשוניות האחרות, 'התאמה אישית של רצועת הכלים', וסמן בטור השמאלי את 'מפתחים'. א. קבצי התבנית נמצאים בד"כ בתיקיה הנקראת TEMPLATES. הנתיב שלה הוא בד"כ C:\Users\AppData\Roaming\Microsoft\Templates. לעתים התיקייה AppData מוסתרת. במקרה כזה, לחץ על סייר הקבצים (סמל של תיקייה קטנה בתחתית המסך. אם הוא לא מופיע, לחץ על סמל הזכוכית-מגדלת במסך בצד ימין למטה, כתוב בשורת החיפוש: סייר הקבצים, לחץ על סייר הקבצים), לחץ על 'תצוגה', וסמן וי על יד 'פריטים מוסתרים'. ב. קובץ NORMAL (נורמל) הוא תבנית ברירת המחדל. תוכל לשנות את הסגנונות שבו, ואז כל קובץ חדש שתיצור ייפתח באותה תבנית. כך תעשה: עמוד עליו, לחיצה ימנית, פתח, בצע שינויים ושמור. מאת: [email protected]

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים