דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

אבקש לשים לב

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 17/12/2024 20:51

כדי לעזור לגיבורי החיל אשר אינם מחוברים למיל במשך היום,
    אשתדל מאוד בל"נ לפרסם הודעות 'דרושים' רק בשעות הערב, אחרי שעות הסדר.
    היינו אחרי 7 וחצי בערב.
    [מקווה שיהיה לי הכח לעמוד בזה..]

ייש"כ למי שעורר אותי ע"ז

שנזכה באמת לנצל נכון את המחשב, המייל כו'

אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית
    ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל:
    [email protected]
    [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן]

--

• דרוש הקלדה קצרה מיידי, נא לשים לב לפרטים. בעילו"ש

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/02/2024 22:19 בס"ד הלקוח רוצה: א. מיידי ב. העורך ייתן פרטי חשבון בנק של מישהו אחר לשם יועבר הכסף [הכסף מגיע אלי ומשם לחשבון בנק הנ"ל ומשם לעורך] ג. העורך מתחייב למחוק בהקדם האפשרי את כתב היד ואח"כ גם את הקובץ עצמו לצמיתות [היינו גם מהמחשב וגם מהמייל]. ולא להעבירו לאף אחד, גם לא תוכן הדברים. ד. הלקוח מעדיף מישהו שאני מכיר ומעיד שאפשר לסמוך על אמינותו. לכן הפונה אלי נא להזדהות. ה. כמובן לכתוב מחיר בפנייה אלי בו"ה לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected]
  • דרוש הקלדה קצרה מיידי, נא לשים לב לפרטים. בעילו"ש

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 06/02/2024 07:07 בס"ד מצאתי מישהו. תודה. כואב לי כ"כ לראות שוב ושוב שכתבו לי הודעות ולא ראיתי אותם בכלל: פניה אלי [וכנראה ה"ה לכ"א מהקבוצה] באישי, הכוונה לפתוח הודעה חדשה, חדשה לגמרי. לא לעשות 'תשובה' על ההודעה שנשלחה מהקבוצה. לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected]
  • לתשומת לב העורכים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 13/02/2024 15:35 יש שרשור חדש בשם: שרשור חשוב, ממוקד, ויעיל. בעז"ה שווה זהב, כדאי לקרוא בשימת לב רבה כל הודעה שם. כל שורה, כל מילה. נא לעיין היטב בהודעות הראשונות שלי לפני שמגיבים
  • חלוקת ספר לב אברהם על תהלים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 23/04/2024 21:56 התקבלה תרומה של הספר לב אברהם ב' חלקים ביאורים קושיות ותירוצים על ספר תהלים החלוקה לבתי מדרשות ולבתי כנסיות כוללים וישיבות מגידי שיעורים ולכל המעונין ללמוד בספר (מוגבל סט אחד לכל משפחה) בפל' 0583212115 או במייל [email protected] נ.ב. ניתן לקבל מספר סטים לחלוקה באזורכם
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/07/2024 08:22 קבוצת הכתב והמכתב מיועדת אך ורק לעזרה בעבודת העריכה. עשיתי טעות שפרסמתי בקבוצה את המכתב של בית הדין. אין להגיב בנושא זה כלום. אפשר לכתוב לי באישי מה שרוצים. כמו בשאר כללי הקבוצה, חריגה מכלל זה תגרום לחסימה למשך חודשיים לפחות. בתקווה להבנה. אגב יוזכר כאן מה שכבר כתבתי כו"כ פעמים, שאיני רוצה להיכנס הרבה לקבוצה [מסיבה אישית], ולכן אני מבקש ממי שרואה דבר שאינו הולם, ליידע אותי. הנ"ל הוא ע"פ הוראת מורה הוראה שזה מצוה לזיכוי הרבים ואין כאן חשש לשוה"ר וכדו'. בלי קשר, אבקש שוב עזרת הציבור, מי שיודע, מה עושים החברים שעל כל הודעה שהם שולחים הם מקבלים בחזרה תשובה כזו: [image: image.png]
  • 0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/12/2024 17:24 הדיון נעול. ב-יום ראשון, 1 בדצמבר 2024 בשעה 16:53:01 UTC+2, goelcoh כתב/ה:
  • רבותי שימו לב: מידע תמורת מידע

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 11/12/2024 13:03 על כל כתובת מייל + שם, של מישהו שמעסיק עורכים, או העסיק לאחרונה, שאקבל, אתן בתמורה כתובת מייל אחרת, של מישהו שהוא כנ"ל. אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: מאת: [email protected] --
  • רבותי שימו לב: מידע תמורת מידע

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 13/12/2024 14:18 למי שרוצה לעשות עסקה דומה רק בלי ההצעה הנדיבה של הרב בלויא (שגם אם זה מייל מוכר הוא נותן בעדו כתובת), וחוששים שמא הצד השני יגיד על כל כתובת יש לי... אפשר להציע שכל צד ישלח רק חצי כתובת (כמו שעושים בשחזור חשבון של גוגל abc1***@gmail.com), והצד השני יבדוק אם יש לו, וככה אפשר להחליף ידים. ותן לחכם ויחכם עוד. --

1

792

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים