דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

דרוש הקלדה קצרה מיידי, נא לשים לב לפרטים. בעילו"ש

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 05/02/2024 22:19

בס"ד

הלקוח רוצה:
    א. מיידי
    ב. העורך ייתן פרטי חשבון בנק של מישהו אחר לשם יועבר הכסף [הכסף מגיע אלי
    ומשם לחשבון בנק הנ"ל ומשם לעורך]
    ג. העורך מתחייב למחוק בהקדם האפשרי את כתב היד ואח"כ גם את הקובץ עצמו
    לצמיתות [היינו גם מהמחשב וגם מהמייל]. ולא להעבירו לאף אחד, גם לא תוכן
    הדברים.
    ד. הלקוח מעדיף מישהו שאני מכיר ומעיד שאפשר לסמוך על אמינותו. לכן הפונה אלי
    נא להזדהות.
    ה. כמובן לכתוב מחיר בפנייה אלי

בו"ה

לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected]

• בעילו"ש: קלדנות

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 18/01/2024 12:53 שלום רב, מחפשים מי שיקליד כתב יד ברור בשעות הקרובות, עבודה מדוייקת וזריזה, מי שגר בירושלים, ומעוניין בכך, ישלח מחיר ומס' נייד. בברכה -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • דרוש הקלדה קצרה מיידי, נא לשים לב לפרטים. בעילו"ש

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 06/02/2024 07:07 בס"ד מצאתי מישהו. תודה. כואב לי כ"כ לראות שוב ושוב שכתבו לי הודעות ולא ראיתי אותם בכלל: פניה אלי [וכנראה ה"ה לכ"א מהקבוצה] באישי, הכוונה לפתוח הודעה חדשה, חדשה לגמרי. לא לעשות 'תשובה' על ההודעה שנשלחה מהקבוצה. לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected]
  • בעילו"ש. חדר עורכים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/03/2024 11:19 בקשו ממני לערוך שאלון זה ולשלוח אותו כאן. אנא לא לכתוב לי מיילים בנושא. גם ככה יש עשרות הודעות שמחכות לתשובה. תודה בו"ה חדר עורכים - שאלון https://forms.gle/M7VaMuzEx1LzB7e68
  • בעילו"ש. הפרטים צונזרו

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 21/03/2024 08:31 [השגיאות במקור] כתבו על זה אין ספור פעמים בקבוצה, וגם שכבודו מלווה עורכים, אשתף בזה איך שהצלחתי בס"ד ואולי יצא מזה תועלת לשאר עורכים. התחלתי ב... העבודה לא היה תאים לי ועזבתי אחר כמה שבועות – בלי תשלום. פניתי לעורך בארצה"ב שידעתי שהוא באמצע עריכת ספר שלענ"ד יצליח, הצעתי לו עבודה בלי תשלום, רק כאשר הספר יצא לאור יזכירו את שמי על העבודה שעשיתי להם. כך הוה ובעז"ה הספר מאוד הצליח ומכרו שלשים אלף עותקים בשלשה שבועות (...) [שם הספר] מאז כבר לא הצטרכתי לקו"ח, ובפגישה שנייה כבר התקבלתי במכון חשוב ומקבל פי חמש ממה שהייתי מקבל ב... [שם המכון]
  • בעילו"ש:

2024
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/06/2024 00:07 אה"נ יכול לקבוע 3 שעות. או שעתיים בבוקר ושעתיים בערב. אבל העיקרון הוא: קביעות! לא לעבוד מתי שמתחשק לי וכמה שמתחשק באותו יום. אלא לעשות סדר יום.
  • מחיר לתמלול. בעילו"ש

2024
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 22/07/2024 14:43 השאלה הייתה בדולרים, ולכן צריך לשאול כמה דברים - א. אם מדובר בעורך אמריקאי, המחירים שם הרבה יותר גבוהים, וייאות המעסיק לשלם בתעריף מדינתו. ב. אם מדובר בתמלול באנגלית לכאורה ממ"נ המחיר יותר גבוה. ג. אם מדובר בתמלול מאנגלית לעברית, המחיר הוא הרבה יותר גבוה (וכבר היו לקוחות שלא הבינו "מה ההבדל? הרי זה סך הכל תמלול..." לא. תמלול מאנגלית זה "תרגום". לא "תמלול")
  • בעילו"ש. נא לענות ישירות למייל שכתוב, ולא בקבוצה.

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 14/11/2024 10:34 לקראת יארצייט החזו"א זצל שיחול השבוע, זי"ע אודה לכל מי שישי בידו תיעוד על "מעמד יסוד הכוללים" עי החזו"א וכן כל המסתעף סביב זה האם אכן זה היה בסוג של מעמד או רק באמירות: שיש לאפשר ללמוד אחרי החתונה האם דובר על יציאת נשים לעבודה בעקבות יסוד הכוללים או שיציאת נשים לעבודה התחילה באופן ממוסד דור שלם אחר כך, ללא קשר אלא בהשפעת הסמינרים.. באם היתה התייחסות ליציאת האישה לעבודה האם היו גדרים: מה הגבול מבחינת כוחות הגוף , הנפש , וכיו"ב האם היו סייגים מתי לאברך יש לצאת לעבודה כל תגובה תתקבל בברכה [email protected] מזכיר שוב: אין לכתוב בקבוצה כלום בנושא זה.
  • אבקש לשים לב

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/12/2024 20:51 כדי לעזור לגיבורי החיל אשר אינם מחוברים למיל במשך היום, אשתדל מאוד בל"נ לפרסם הודעות 'דרושים' רק בשעות הערב, אחרי שעות הסדר. היינו אחרי 7 וחצי בערב. [מקווה שיהיה לי הכח לעמוד בזה..] ייש"כ למי שעורר אותי ע"ז שנזכה באמת לנצל נכון את המחשב, המייל כו' אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן] --