דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

כלל חדש בכללי הקבוצה, נא לשים לב

2024
3 3 0 1
  • כללי הקבוצה. עדכון

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/03/2024 07:31 בעקבות מקרים לא נעימים שקרו כמ"פ בעבר, וגם לאחרונה, הוחלט על כלל חדש: אין ליצור קשר באופן אישי עם מי שכתב הודעה בקבוצה, אלא רק אחרי ששואלים אותו קודם. היינו: "יש לי המייל שלך מקבוצת העורכים, ברצוני לכתוב לך משהו, האם אתה מאשר". המטרה בכלל הזה היא, לגרום לעורך להרגיש בנוח לשאול שאלות או לענות לאחרים, ללא חשש שינצלו את זה שהמייל שלו נחשף, לכתוב לו דברים לא נעימים ולא רצויים. כלל זה נכנס לתוקף במיידי, החל מרגע זה. [יוזכר, שבכללי העורכים שכל אחד קיבל כשהצטרף, כתוב, שהעורך מתחייב לציית גם לכללים שיהיו בעתיד]. כמו בכללים האחרים, גם בכלל הזה, העובר על כלל זה ייחסם לצמיתות מהקבוצה. [כמובן אחרי שאקבל צילום מסך.] [אפשר לשאול את אלו שנחסמו לאחרונה - למי שיודע מי הם. חסימה לצמיתות זה כפשוטו. במקרה של ספק יש להחמיר ולשאול אותי קודם. אבל גם אם שאלו ועדיין לא עניתי - אי"ז סיבה להקל]. בתקווה להבנה בכל הנ"ל. [או לפחות לנתינת אמון, שמה שרואים מכאן לא רואים משם, ואיני רואה כרגע אפשרות אחרת מאשר לנהוג כך]. בתפילה שלא יצא מכשול מתח"י, ובתפילה ותחינה להשי"ת שייפגעו ממני כמה שפחות אנשים [עד כמה שזה אפשרי]. שמואל אין להגיב למייל זה. אפשר לפנות אלי באישי.
  • אופיס חדש

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/08/2024 12:01 מסירים רק את האופיס עצמו. פשוט לגשת ללוח הבקרה>תוכנות>הסר התקנת תוכניות>לחצן ימני על אופיס 'הסר התקנה' שריה אלישיב* טוען רבני* 0548491810* עוד כלל אחר, שיחשב ויאמין באמונה שלמה שאין דבר רע יורד מן השמים וכל דעבד רחמנא לטב עבד (ברכות ס, ב), לטובת הנפש או לטובת הגוף, וכל מה שנראה לעינים שהוא רעה, אלקים חשבה לטובה... (פלא יועץ).
  • שינוי קטן בכללי הקבוצה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/11/2024 18:10 עד להודעה חדשה, *מותר *לפרסם בקבוצה 'דרושים עורכים' ואין צורך באישור קודם ממני. לתשומת לב - מעסיקי עורכים, ושלוחיהם [היינו אלו המעבירים להם מידע מה קורה בקבוצה] אינם רשאים להיות חברים בקבוצה. ביררתי אצל דיינים, ויש לי כח ע"פ תורה לאסור את זה. אין שינוי לגבי זה.
  • מחשב חדש

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 08/12/2024 22:12 לאוצר החכמה מומלץ יותר 16 גיגה RAM כדי שהחיפוש יהיה חלק ומהיר ולא יתקע. מאת: [email protected]
  • אבקש לשים לב

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/12/2024 20:51 כדי לעזור לגיבורי החיל אשר אינם מחוברים למיל במשך היום, אשתדל מאוד בל"נ לפרסם הודעות 'דרושים' רק בשעות הערב, אחרי שעות הסדר. היינו אחרי 7 וחצי בערב. [מקווה שיהיה לי הכח לעמוד בזה..] ייש"כ למי שעורר אותי ע"ז שנזכה באמת לנצל נכון את המחשב, המייל כו' אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן] --
  • שכר עורכים. לשים לב להודעה הראשונה

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/12/2024 09:27 שכחתי לצרף את התמונה [image: image.png] --
  • שכר עורכים. לשים לב להודעה הראשונה

2024
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/12/2024 07:38 מקווה בעז"ה להגיב לכל השאלות. הרבה שואלים בענין דרישת שכר. כמה לדרוש, האם לעמוד על סכום מסויים. כמדומה שעוד לא כתבתי על זה כאן. פגשתי 2 מהלכים בזה, וכל אחד יעשה כנטיית ליבו. א - לאט אבל בטוח. לא עומדים על המקח, לוקחים מה שיש, ובמשך הזמן מקבלים עוד ועוד הצעות עבודה, ואז מעלים לאט לאט. אם יש לי הצעת עבודה טובה שבדקתי אותה בסכום פלוני, אני יכול לדרוש יותר על הצעה אחרת, כי לא אני צריך אותו, הוא צריך אותי. ב - לקיחת סיכון. העורך קובע לעצמו איזה שכר הוא רוצה, וזה הוא דורש מכל אחד. המעלה - שלפעמים זה הולך... פגשתי הרבה מקרים שכמה שהעורך ביקש כך הוא קיבל. אבל כמובן צריך להיות מחוברים למציאות. מה נפק"מ שאני סבור ששעת עבודה שלי שווה סכום פלוני, אם העולם עדיין לא הכיר בגדלותי... מה עושים ? קובעים זמן. לדוג' - בחודש הקרוב, אני דורש 150. אם אחרי חודש אין לי כלום - יורד ל 100, למשך חודש. אם לא הולך - יורד ל 80. וכן הלאה. או - 10 ההצעות הבאות, אדרוש 150, כו'. לענ"ד האפשרות השניה מתאימה יותר למי שבאמת יש לו משהו ייחודי להציע. תגובות יתקבלו בשמחה באישי. [אבל נא לזכור שאיני יכול להגיב על כל מייל] אפשר לפתוח דיון [נפרד] בקבוצה על כל דבר. העיקר לזכור שהכל ביד השי"ת. --
  • מי שיש לו ייטב לב פרשת נח - נא יפנה אלי באישי

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 25/12/2024 12:50

3

793

משתמשים

14.1k