דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מה המחיר המקובל על שעת הגהת מאמר? (חדש בתחום..)

2025
1 1 0 1
  • מה המחיר המקובל על שעת הגהת מאמר? (חדש בתחום..)

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 02/01/2025 14:59 אשמח לעזרתכם, תודה --
  • בירור: מה מטרת הקבוצה?

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    2 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2025 19:53 דעתי האישית היא, שאין ספק שבאחוז מסויים הקבוצה גורמת לבזבוז זמן ושוטטות מיותרת במייל ובאינטרנט (כל חד כדאית ליה), מצד שני התועלות שלה לא יסולאו בפז ולכן אני חושב שהרב בלויא שליט"א צריך לקבל את ההחלטה בעצמו (או בעצת רבותיו) האם הוא צריך לקחת את האחריות הזו או"ד שצריך לסגור את הקבוצה וזהו, אבל אז כנראה שמישהו אחר יפתח קבוצה חילופית שלא תהיה תחת הכללים הנוקשים שהונהגו כאן והמצב רק יחמיר ר"ל. בכל מקרה, להחמיר עוד יותר את הכללים בפורום זה לרדוף אחרי הרוח ומים שאין להם סוף, גם ככה יש כאן תחושה של איום תמידי שרובץ על כל אחד שיעבור חלילה על הכללים ויורחק לאלתר בלי יכולת לערער לתקופה מסוימת, זה כבר נשמע לי משהו אובססיבי שלא כדאי. כן כדאי לפנות בצורה מכובדת לכל החברים ולבקש לחוס על זמנם של חו"ר הפורום. אולי מידי פעם להעיר למישהו שקצת חורג מהמסגרת, אני יודע שזו הבעיה כי ר' שמואל טוען שאין לו זמן לזה ולכן הוא רק מרחיק מיד בלי להזהיר, אבל אני חושב שאם באמת רוצים לכוון את החברים למסגרת הראויה, אין מנוס מלחדד מידי פעם באישי לאלו שנראה שלא מבינים את הרעיון. --
  • תקופת התחייבות - מה המקובל?

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 15:41 אין לי תשובה לשאלה [וגם אני עצמי מתחבט בה]. אבל האם יכול להודיע למעביד שבעצם הוא העלה את מחירו, אבל בעתיד הקרוב הוא משאיר באותו סכום. יתכן שהמעביד עצמו יציע מעצמו יותר. יתכן שלא, אבל הוא מאפשר למעביד לחפש פתרון אחר. מאת: [email protected] --
  • דיון: תקופת התחייבות - מה המקובל?

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 18:38 אפשר לנסות להעלות את המחיר בעדינות, בלי דרישה, וכל שכן בלי איומים, רק בבקשה. --
  • מה זה משקפיים לריכוז???

2025
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 05/02/2025 10:43 אם הרב בלוי כבר קנה משקפיים כאלו, ועדיין מחפש כדורים נוספים לשיפור הריכוז, לכאורה זה אומר שהמשקפיים לא מספיק יעילות לשיפור הריכוז, או שזה רק עוזר חלקית, האם לא כך???
  • מה המחיר המקובל בשוק ל5 דקות תמלול

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 08/02/2025 22:16 בקובץ שמע עצמו יש אופציה למזעור שיופיע לך בקטן על מסך הוורד, בנוסף יש בקישור המצורף את התוכנה הנפלא לתמלול שהופיעה כאן בקבוצה, הרבה הצלחה. https://mitmachim.top/post/655559
  • מחשב חדש

2025
    21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2025 11:27 אני רק כתבתי שזה מצחיק להתייחס לסדרה של I כשהם כבר לא מוציאים אם אתה יודע להגיד לי (אני יודע) מה ההבדל בין סדרה 11 ל-12 ל-13 קדימה אבל אם לא, אז אל תכתוב סתם!! בוה מאת: [email protected]
  • עורך חדש

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    R
    תאריך ההודעה המקורית: 25/02/2025 15:01 שלום אני עורך חדש ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא משהו רלוונטי בתשלום

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים