דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

יש לשים לב: בתהלים (יח, כז) כתוב 'עם נבר תתברר', ולא 'עם נבל תתנבל'.

2025
1 1 0 1
  • נא לשים לב. כלל חדש בכללי הקבוצה

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/01/2025 09:00 יש לחלק בין שאלות 'פשוטות' לבין 'דיון' אני חושב שא"צ להסביר מה ההבדל: שאלה פשוטה זו שאלה שהדיון עליה נגמר במהירות. 'דיון' זה דבר שיכול להימשך עוד ועוד. ובכן: כל 'דיון', חובה שיהיה כתוב בשורת הנושא את המילה 'דיון'. *אסור להפוך שאלה פשוטה ל'דיון'. יש לפתוח נושא חדש. * [מי שיש לו ספק על שאלה אם זה 'דיון' או לא, שישאל אותי קודם]. הכלל הזה מחייב, כמו שאר הכללים. אין להגיב להודעה זו אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן היום י"ט כסליו] --
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 20/01/2025 16:53 תלוי בסגנון הספר, לרוב: וכו' --
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    M
    תאריך ההודעה המקורית: 26/01/2025 20:06 יש כזה דבר. פתח את השו''ע לסימן הרצוי, קליק ימנית>פרשנות>בחר פרשנים. וברשימה הנפתחת ניתן לבחור משנה ברורה וכו' כפי רצונך, ע''י לחיצת ctrl בשעה שאתה מקליק על שמות הפרשנים. מאת: On Sat, 25 Jan 2025 at 23:32, אליהו סלומון --
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 29/01/2025 18:33 אי אפשר לעשות מאקרו עם עכבר! המאקרו זוכר רק הקשות מקלדת ולא תנועה באמצעות העכבר [אמנם, אם העכבר לוחץ על לחצנים - זה יתפס, ואין הבדל איזה עכבר] ------ Original Message ------ מאת: From "מאיר זונשיין" מאת: To "הבית לעורך התורני" Date כ"ט טבת תשפ"ה 17:53:25 Subject [הכתב והמכתב] לעשות מאקרו, אפשר רק עם העכבר של המחשב ממש או גם עם המחבר החיצוני ? --
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2025 16:58 אכן, אני הוצרכתי לזה בעבר, וכמדומה שהעצה היחידה היא של הרב הארי, מלבד אם הרב יואל שילה יעלה כאן עצה אחרת. -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • כמה אוקיינוסים יש ?

2025
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    0
    תאריך ההודעה המקורית: 05/02/2025 16:54 ייש"כ לכולם, עזרתם לי. מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2025 09:25 באו"ח סי' תנב סעי' א ביו"ד הל' הגעלת כלים זה בסי' קכא
  • אקסל לניהול משימות, יש ?

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    0
    תאריך ההודעה המקורית: 19/02/2025 14:52 לתועלת לי, וכנראה לעוד הרבה. אם חד מן חברייא יש לו להעלות 'אקסל לניהול משימות' - משהו כמו 'מבצע שבועי חודשי', שאפשר לכתוב 'כמה שעות \ איזה משימות \ צפי שכר' שאני אמור להגיע במשך הזמן הקצוב, בערך כמו ה'יעדים' של השעון הנפלא של ידידינו הרב שושנים, רק שביעדי השעון - אם אני מפצל כמה עבודות על כמה לוחות - אין לי איך לעקוב אחר המצב ה'כללי' של כל העבודות יחד. [גם ה'ניהול משימות' של הרב שושנים הוא ממש בסיסי ולא ממש עונה למשאלת הנ"ל]. מדובר על כלי נצרך, שמסתמא קיים, כמו 'שעות צעטלעך \ שמירת הזמנים' של ישיבות וכוללים או חבורות עבודת השי"ת, שאפשר למלאות ולהרגיש סיפוק וגם לציין חיסור עם סיבה וכדומה, כדי לעשות 'חשבון הנפש' 'מתי אעשה גם אנכי לביתי' את מצוות 'עושה צדקה בכל עת - זה הזן ומפרנס בני ביתו'. אם ידוע לך או יש לך [או אתה יכול לייצר] - נא לזכות את הרבים. תודה.