דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

עורך תורני פנוי ללא התחייבות

2025
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 27/01/2025 21:22

שלום וברכה
    אני משמש כעורך ראשי של גיליון 'אכסוף נועם'
    עבודה זו דורשת לפעמים שעות ארוכות של עבודה, אך לפעמים אין כלל עבודה.
    אשמח לקבל עבודות שאינם דחופות, שאוכל לעבוד עליהם בשעות הפנאי.
    מצו"ב דוגמא של הגיליון.
    ניתן להבחין בכמה סוגי עבודות ובכמה סגנונות כתיבה.

בברכה ובתודה מראש
    [email protected]

--

קבצים מצורפים:

• מישהו פנוי לתרגם קטע מעברית לאנגלית בהתנדבות ?

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 11/01/2025 19:46 ושכמ"ה במייל חדש פליז אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן היום י"ט כסליו] --
  • דיון: תקופת התחייבות - מה המקובל?

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 18:38 אפשר לנסות להעלות את המחיר בעדינות, בלי דרישה, וכל שכן בלי איומים, רק בבקשה. --
  • דרוש עורך לתרגום ספר מעברית לאנגלית

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/01/2025 10:51 מישהו ביקש ממני לפרסם, זה לא בשבילי, כל מי שיפנה אני מעביר אליו ישירות, בלי טובת הנאה כלל חובה להציג דוגמאות, ורק מי שיודע לעשות זאת במקצועיות וברמה גבוהה פורסם באישור הרש"ב דרוש עורך לתרגום ספר חשוב עם מאמרי מוסר ואגדה בנושא אמונה בטחון תרגום לאנגלית ברמה איכותית ומקצועית --
  • דרוש עורך תורני מומחה בחיפוש

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 10/02/2025 11:53 שלום וברכה דרוש עורך תורני שמתמחה בחיפוש, מראי מקומות, ציטוטים, הוכחות וכדו'. ידע בתורת בעל הסולם/קבלה/זוהר - יתרון משמעותי. ידע חסידי - יתרון. ככל שיש יותר מאגרי ספרים - עדיף דוגמא לעריכה: 10 ציטוטים של מנהגים חסידיים - הנהוגים ברוב החצרות - ששורשם אצל הרבי ר"א מליז'ענסק (בדיעבד, מספיק אזכור קל של המנהג) הציטוטים צריכים להיות מסודרים [מפוסקים ומקוטעים - עדיפות] ועם כותרות שהעורך הלשוני יוכל להתמצא בהם בקלות. אין צורך בעריכה לשונית. יש לציין את משך זמן העבודה. שכר: 70+ לשעה תלוי בטיב ובמהירות העבודה
  • דרוש עורך תורני מומחה בחיפוש

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 10/02/2025 12:11 נ.ב. אין הבטחה לשכר על הדוגמא
  • עורך לשוני תורני פנוי כעת להצעות עבודה חדשות

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 13/02/2025 10:46 שלום וברכה אני פנוי כעת לעבודות חדשות של עריכה לשונית תורנית ב"ה עם נסיון גדול וספרים שזכיתי להוציא ולערוך לי וגם לאחרים. ניתן לפנות אלי במייל [email protected] https://groups.google.com/ או בהודעה אישית כמו"כ אפשר להתרשם ולקבל דוגמאות במייל הנז'.
  • דרוש עורך - אנגלית

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 19/02/2025 23:49 בס"ד דרוש עורך באנגלית לצורך הגהה ושיפור לשון. רק לעורכים עם ניסיון. נא לשלוח לי קו"ח ומחיר. תודה רבה
  • עורך חדש

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    R
    תאריך ההודעה המקורית: 25/02/2025 15:01 שלום אני עורך חדש ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא משהו רלוונטי בתשלום

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים