דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

עורך תורני פנוי ללא התחייבות

2025
1 1 0 1
  • מישהו פנוי לתרגם קטע מעברית לאנגלית בהתנדבות ?

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 11/01/2025 19:46 ושכמ"ה במייל חדש פליז אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן היום י"ט כסליו] --
  • תקופת התחייבות - מה המקובל?

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 15:41 אין לי תשובה לשאלה [וגם אני עצמי מתחבט בה]. אבל האם יכול להודיע למעביד שבעצם הוא העלה את מחירו, אבל בעתיד הקרוב הוא משאיר באותו סכום. יתכן שהמעביד עצמו יציע מעצמו יותר. יתכן שלא, אבל הוא מאפשר למעביד לחפש פתרון אחר. מאת: [email protected] --
  • דיון: תקופת התחייבות - מה המקובל?

2025
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 21:29 בהלכות חו"מ הדברים מפורשים, שהעלאת שכר מותרת בזמן שיש התחדשות חוזה, ומקובל שבאותו הזמן המחיר נקבע לפי המצב השוק, שהרי יכול היה להשכיר לאחר במחיר החדש היותר גבוה. אך באמצע חוזה א"א לשנות, ולא רק משום שכך מעוגן משפטית, אלא כי צורת הסיכום היא במחיר שדובר עד סיום התקופה. לגבי חוברות, מסתבר כי בכל חודש זה נחשב חוזה מחדש (וכן היה הדין בשכירות בית לחודש שמתחדשת, רק בד"כ חוזה הוא לשנה), והדבר ברור לכולם שבחלוף השנים הכסף נשחק, וכי יעלה על הדעת שאדם ישאר באותו מחיר עשרים שנה... ומאחר ואין לדבר שיעור, אם לא הוגדר שיעשו כך וכך חוברות, כל חוברת נחשבת שכירות מחדש. אמנם מצד בין אדם לחבירו, א"א לחייב, אלא לשתף שהכוונה להעלות בקרוב, ולתת זמן התארגנות. -- צבי קופמן עורך תורני מומחה כל סגנונות העריכה והכתיבה התורנית [email protected] 0584005027 --
  • דרוש עורך לתרגום ספר מעברית לאנגלית

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/01/2025 10:51 מישהו ביקש ממני לפרסם, זה לא בשבילי, כל מי שיפנה אני מעביר אליו ישירות, בלי טובת הנאה כלל חובה להציג דוגמאות, ורק מי שיודע לעשות זאת במקצועיות וברמה גבוהה פורסם באישור הרש"ב דרוש עורך לתרגום ספר חשוב עם מאמרי מוסר ואגדה בנושא אמונה בטחון תרגום לאנגלית ברמה איכותית ומקצועית --
  • האם אפשרי לצטט בסגנון "הזה,, בספר תורני

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 06/02/2025 22:00 התגובה של חיים יצחק נ. בוצעה דרך Gmail https://www.google.com/gmail/about/?utm_source=gmail-in-product&utm_medium=et&utm_campaign=emojireactionemail#app קבצים מצורפים: file-0
  • דרוש עורך תורני מומחה בחיפוש

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 10/02/2025 11:53 שלום וברכה דרוש עורך תורני שמתמחה בחיפוש, מראי מקומות, ציטוטים, הוכחות וכדו'. ידע בתורת בעל הסולם/קבלה/זוהר - יתרון משמעותי. ידע חסידי - יתרון. ככל שיש יותר מאגרי ספרים - עדיף דוגמא לעריכה: 10 ציטוטים של מנהגים חסידיים - הנהוגים ברוב החצרות - ששורשם אצל הרבי ר"א מליז'ענסק (בדיעבד, מספיק אזכור קל של המנהג) הציטוטים צריכים להיות מסודרים [מפוסקים ומקוטעים - עדיפות] ועם כותרות שהעורך הלשוני יוכל להתמצא בהם בקלות. אין צורך בעריכה לשונית. יש לציין את משך זמן העבודה. שכר: 70+ לשעה תלוי בטיב ובמהירות העבודה
  • עצות לעורך המתחיל (מאת ... עורך מתחיל)

2025
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 21/02/2025 02:19 מצו"ב הדרכה למאקרו ממיקרוסופט ועוד הדרכה קצרה שמישהו כתב: מאת: [email protected] קבצים מצורפים: מדריך למאקרו.doc מיקרוסופט מאקרו.pdf
  • עורך אורח להשבוע

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 23/02/2025 21:55 חסר לי טור לעלון השבוע. מי שמעוניין לכתוב טור על סגנון כתיבה או טיפים וכדומה נא ישלח לי היום למייל [email protected] יישר כח