דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

עורך תורני פנוי ללא התחייבות

2025
1 1 0 1
  • פנוי כעת לעבודות עריכה לשונית

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 06/01/2025 18:49 הקפצה. אין להשיב למייל זה, ניתן לפנות רק במייל או בהודעה אישית - ב-יום שלישי, 31 בדצמבר 2024 בשעה 21:43:20 UTC+2, פאר העריכה כתב/ה: --
  • תקופת התחייבות - מה המקובל?

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 15:41 אין לי תשובה לשאלה [וגם אני עצמי מתחבט בה]. אבל האם יכול להודיע למעביד שבעצם הוא העלה את מחירו, אבל בעתיד הקרוב הוא משאיר באותו סכום. יתכן שהמעביד עצמו יציע מעצמו יותר. יתכן שלא, אבל הוא מאפשר למעביד לחפש פתרון אחר. מאת: [email protected] --
  • דיון: תקופת התחייבות - מה המקובל?

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 18:38 אפשר לנסות להעלות את המחיר בעדינות, בלי דרישה, וכל שכן בלי איומים, רק בבקשה. --
  • דיון: השתמשות בתוכנות ללא רשיון.

2025
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 22/01/2025 00:00 אני מחזיק תוכנות אופיס בתשלום זה לא עולה הרבה לשנה, וכמה שזה עולה עדיין זה מצדיק את המחיר, תחשוב אם אתה באמצע לעבוד ופתאום המחשב קורס או נסגר בגלל שאין לך רישיון, מה אז תעשה, הא תלך לרכוש, נכון! וכבר קרה לי שחבר רצה לתת לי רישיון לבסוף אם כל הנסיונות המחשב הראה מסך כחול (קרי: תקלה במחשב שדורשת תיקון טכנאי, והחלפתי בגלל זה את כל התוכנות, לא נעים!) עוד פרט החברה מודעת לכך שיש שלא מחזיקים רשיון ומה נעשה שאלו שכן משלמים מחפים על אלו שלא משלמים אבל אין לחברה כמעט דרך לעקוף זאת אבל היא מודעת לכך והיא גם עוקפת מדי פעם המלצה לכל אלו שיש להם תוכנות ללא רשיון לא להתחבר במחשב עם התוכנות האלו לאינטרנט כגון לעשות בוורד או באקסל שתף כי כך החברה יכולה לעלות על זה שזה תוכנה ללא רשיון. מאת: [email protected] --
  • עורך תורני פנוי ללא התחייבות

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/01/2025 21:22 שלום וברכה אני משמש כעורך ראשי של גיליון 'אכסוף נועם' עבודה זו דורשת לפעמים שעות ארוכות של עבודה, אך לפעמים אין כלל עבודה. אשמח לקבל עבודות שאינם דחופות, שאוכל לעבוד עליהם בשעות הפנאי. מצו"ב דוגמא של הגיליון. ניתן להבחין בכמה סוגי עבודות ובכמה סגנונות כתיבה. בברכה ובתודה מראש [email protected] -- קבצים מצורפים: אכסוף נועם חנוכה.docx
  • דרוש עורך תורני מומחה בחיפוש

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 10/02/2025 11:53 שלום וברכה דרוש עורך תורני שמתמחה בחיפוש, מראי מקומות, ציטוטים, הוכחות וכדו'. ידע בתורת בעל הסולם/קבלה/זוהר - יתרון משמעותי. ידע חסידי - יתרון. ככל שיש יותר מאגרי ספרים - עדיף דוגמא לעריכה: 10 ציטוטים של מנהגים חסידיים - הנהוגים ברוב החצרות - ששורשם אצל הרבי ר"א מליז'ענסק (בדיעבד, מספיק אזכור קל של המנהג) הציטוטים צריכים להיות מסודרים [מפוסקים ומקוטעים - עדיפות] ועם כותרות שהעורך הלשוני יוכל להתמצא בהם בקלות. אין צורך בעריכה לשונית. יש לציין את משך זמן העבודה. שכר: 70+ לשעה תלוי בטיב ובמהירות העבודה
  • עורך לשוני תורני פנוי כעת להצעות עבודה חדשות

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 13/02/2025 10:46 שלום וברכה אני פנוי כעת לעבודות חדשות של עריכה לשונית תורנית ב"ה עם נסיון גדול וספרים שזכיתי להוציא ולערוך לי וגם לאחרים. ניתן לפנות אלי במייל [email protected] https://groups.google.com/ או בהודעה אישית כמו"כ אפשר להתרשם ולקבל דוגמאות במייל הנז'.
  • עורך אורח להשבוע

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 23/02/2025 21:55 חסר לי טור לעלון השבוע. מי שמעוניין לכתוב טור על סגנון כתיבה או טיפים וכדומה נא ישלח לי היום למייל [email protected] יישר כח

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים