דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בקשה, האם משיהו פנוי כמה דקות להראות לי האיך חותכים הקלטות, יישר כח

2025
1 1 0 1
  • האם האברבנאל נחשב מהאחרונים?

2025
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    1 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 07/01/2025 16:55 אני רואה שדיברתם על האברבנאל אני לאחרונה ערכתי קונטרס על האברבנאל גם ההיסטוריה (מבוסס על ההקדמה של הוצאת עוז והדר) וגם קטעים יפים מהפירוש שלו על התורה מצורף למטה -- קבצים מצורפים: אברבנאל (2) (1).pdf
  • האם מישהוא יודע כמה מקובל לשלם על תמלול?

2025
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 21/01/2025 21:25 מצרף קישור לדיון בפרוג בנושא עלות שעת תמלול https://www.prog.co.il/threads/תמלול-כמה-לדרוש.838164/page-2 --
  • בקשה

2025
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 01:34 ואכן כך קורא לתוכנה "חיפוש בקלות" ו- "אינדקס בקלות" --
  • אשמח לעזרתכם. ישר כח!!

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ז
    תאריך ההודעה המקורית: 26/01/2025 21:45 1.* כִּי**⁠* הִנֵּה קָטֹן נְתַתִּיךָ בַּגּוֹיִם בָּזוּי בָּאָדָם (ירמיהו מט טו) מפרש רש"י: קטן נתתיך – שאין בהם מלך בן מלך, לא היה דרכם ברומי להעמיד מלך בן מלך. מנגד, רש"י בעובדיה פסוק ב' ביאר להיפך: רבותינו דרשו (בבלי עבודה זרה י׳.) קטן שלא היה להם לא כתב ולא לשון. * בזוי* – שלא היו מעמידין מלך בן מלך. ואכן בגמרא בעבודה זרה שם מבואר כפי שרש"י אומר בירמיהו, ולא ברור לי מה הפשט ברש"י בעובדיה. מדוע בכלל נקרא אדום 'קטן', בגלל שאין בהם מלך בן מלך? אשמח לעזרת תלמידי החכמים. --
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2025 17:46 לא היה בעיה בהקלטה וכבר נעזרתי ע"י אחד מחברי הכולל כאן יישר כח גדול -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ט
    תאריך ההודעה המקורית: 05/02/2025 08:51 אליהו ברדנשטיין יום א׳, 2 בפבר׳, 23:01 (לפני 3 ימים) שמואל, הבית הסבר: זוהי כתובת מייל שאליה מגיעות כלל ההודעות שנכתבו בפורום. ניתן להיכנס אל התיבה באמצעות 'הוספת חשבון אחר' בג'ימייל ולחפש שם הודעות ונושאים שעלו בפורום, לפעמים לפני ששואלים שאלה חדשה אפשר לבדוק אם בעבר היא נידונה כבר. פרטי הכניסה לתיבת המייל: כתובת המייל היא: [email protected] הסיסמה היא: aricha316toire וכתובת המייל לשחזור החשבון היא: [email protected] בהצלחה לכולם! מאת: [email protected]
  • פנוי לעזרה...

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/02/2025 19:02 סיימתי כעת דוגמא למישהו, איני יודע כמה זמן לוקח עד שייתן תשובה [שאלתי אותו, עדיין לא ענה]. משתדל בינתיים לנצל הזמן לשבת וללמוד, בעז"ה... עם זאת, אם מישהו צריך עזרה , זה זמן מתאים מבחינתי. [למי שיודע, עכשיו הולכים עם תורה ד', 'צדקה' ...] למי שמתקשר - אנא תהיה ממוקד, מה בעצם אתה רוצה. אפשר גם בפגישה. מניסיון אישי, בפגישה מספיקים הרבה יותר, בזמן קצר יותר. [מי שקשה לו לשלם - אין צורך]. יש לזה כו"כ סיבות, ואכמ"ל. -- תזכורת: https://docs.google.com/document/d/1s1cSSSTTcO2nVcJHpPm1C2HqLLtcc_AD4tGLT171gt4/edit?tab=t.0
  • האם יש כזה כלי?

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 23/02/2025 10:19 תודה רבה לכל העונים! דיקטה זה מצויין! עוזר לי מאוד! האם יש כזה דבר גם ללשונות של המדרש והראשונים? יישר כח, אברהם יעקב שירר תרגום מאנגלית לעברית, תמלול ועריכה

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים