דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

עצה למאורר מחשב שמששיך לעבוד גם כשמנסים לכבות

2025
9 7 0 1
  • אשמח גם אני לקבל מידע באישי על מכון עלה זית.

2025
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 10/01/2025 14:37 גם אני אשמח לפרטים באישי. בתודה מראש --
  • בקשת עזרה! הבו עצה בניסוח הכותרת

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/01/2025 22:46 נהנו מסעודתו של אותו רשע - נטישת הביטחון בה' והישענות על אחשורוש --
  • עוד טיפ. גם לכותב ספר לעצמו

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/01/2025 19:08 ידוע כי כל אדם יש לו את תפיסתו ואת הרגשותיו את מרקם עולמו וגם את התפעמות רוחו מעצם הרעיון, כך שאני מרגיש הרבה יותר את הפשט שלי מאשר הזולת כשיקרא אותו, או גם כשאני אקרא את זה לאחר זמן. אי לכך ובהתאם לזאת, אדם ממלא את ספרו היפה בדברים שמתאימים לכל נפש, ומיוסדים על הגיון אוניברסלי, גם בדברים שיפים לפי ערכיו ונאים לפי מבט עיניו כמו שנאמר יופי הוא ענין של טעם, והקורא המתוק שרוצה ליהנות מהספר נתקע כל הזמן בדברים פחות נאים ויפים לפי ערכו הוא. ומה יעשה המחבר, וכי יזרוק הפחה את פרי עמלו? ואיך יוכל למיין את ילדי רוחו ולהפרד מצאצאי הגיוניו, שעמל עליהם והוא רוצה בהם מתשעה קבין אחרים? התשובה היא יעשה 1. הגהות ושם יכתוב את כאבי בטנו 2. יכתוב קונטרס אחרון ושם ימלא משאלות ליבו 3. יערוך ספר נוסף - רצוי בשם אחר - ושם יעמיס כל אשר חידש והגה ביום קדים. ואת הספר המייצג אותו והעיקרי - ישאיר סולת נקייה, שיפה בעיני הכל, וכל הבריות מהללות ונהנות ממנו. או יעשה כמו שעשו כמה סופרים לאחר שצרבו רזומה של ספרי איכות - הוציאו גם כמה ספרי "נערות" "ביכורים" והקוראים סלחו להם על צעירותם שביישה את זקנותם --
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 29/01/2025 18:33 אי אפשר לעשות מאקרו עם עכבר! המאקרו זוכר רק הקשות מקלדת ולא תנועה באמצעות העכבר [אמנם, אם העכבר לוחץ על לחצנים - זה יתפס, ואין הבדל איזה עכבר] ------ Original Message ------ מאת: From "מאיר זונשיין" מאת: To "הבית לעורך התורני" Date כ"ט טבת תשפ"ה 17:53:25 Subject [הכתב והמכתב] לעשות מאקרו, אפשר רק עם העכבר של המחשב ממש או גם עם המחבר החיצוני ? --
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2025 23:16 צריך להביא בחשבון שזה כולל בדרך כלל גם רצוא ושוב של תיקונים הערות דיונים וכד'. ולכן יש להגביל את כל אלו בחכמה כדי שלא יימשכו מעבר למתוכנן. לפני זמן מה ביקש ממני לקוח עבודה כזו. ישבתי זמן רב על הצעת מחיר ואף הצעתי לו אותה, ולאחר הערכה מחודשת התברר לי שנתתי לו 2/3 מהסכום שהיה ראוי לדרוש. מסקנא: יש להיות זהירים מאוד בעבודות גלובאליות מעין אלו.. מאת: [email protected]
  • קניית מחשב

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    נ
    תאריך ההודעה המקורית: 10/02/2025 12:19 היות ואני בור וע"ה במחשבים אשמח למידע מהיודעים דבר על 2 הצעות מחיר שקיבלתי למחשב נייד 1] מחשב נייד של DELL/HP 3 שנות אחריות מעבד i5 מואץ מסך 15.6 איכותי וחד , מאט כל הכניסות והיציאות זכרון 16 גיגה אחסון 2000 ג'יגה מסוג הכי מהיר NVME (מתאים לאומר החכמה פנימי) וינדוס 10 או 11 PRO מעודכן עם מיטוב ואופטימיזציה לניצול מירבי של המחשב (בשונה מכל מערכת רגילה של חנויות שזוללת עשרות אחוזים מכח המחשב עבור אפליקציות ותהליכים לא רצויים) חבילת תוכנות מורחבת מסודרת בתפריט נושאים כמו בדוגמא המצורפת המחיר 3000 הרחבה ל2 טרה עבור אוצה"ח: 3850 2] סדרה PROBOOK יש מחשב אי 5 דור 12 שעולה לפני התקנה 2600 ש"ח הדגם הוא HP PROBOOK G9 450 מעבד אי 5 דור 12 512 ג"ב אחסון 16 ג"ב ראם מחשב עסקי טוב עם 3 שנים אחריות סוללה טובה יחסית עשוי מאלומיניום התקנה עולה 250 ש"ח אם אתה רוצה יש את אותו הדגם עם מעבד אי 5 דור 13 שזה תוספת ביצועים של 25% בערך זה עולה 200 ש"ח יותר מהדור 12 (כנראה שיותר משתלם) להגדיל אחסון ל 2TB עולה 600 ש"ח
  • איטיות בוורד - הבו עצה הלום

2025
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/02/2025 12:23 קובץ הגדרות משתמש זה אומר שוורד יפנה מקום וזיכרון לפי הצורך שלי לוורד? לדעתי וורד עבר מוטציה לאחרונה כי די בפתאומיות גם אצלי נעשו הקבצים איטיים וכבר לעסתי את זה גם כאן
  • הבו עצה הלום

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 25/02/2025 16:49 אודה למי מהחברים שיוכל לעזור לי אני לא מצליח לחפש בוורד מנוקד, מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? ייש"כ אברהם לוי 0533148981

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים