דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הבו עצה הלום

2025
1 1 0 1
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 16/01/2025 12:14 כשאתה עורך ספר או קונטרס, ומציין בהערה ז' כמו שכתבתי בהערה ד', אם במקרה תמחק הערה בין א' לד' או שתתווסף הערה, הרי הערה ד' שציינת אליה היא כבר הערה ג'. מה עושים? פשוט: כשאתה כותב כמו שכתבתי בהערה אל תמשיך לכתוב הערה ד' אלא תעשה שם קישור להערה אחרת, ואז כפי שתשתנה אותה הערה גם האות אצלך תשתנה. איך עושים את זה? במקום לכתוב הערה ד' תכתוב כמו שכתבתי בהערה תעשה הוספה > הפנייה מקושרת > הערות שוליים שם מופיעות כל ההערות שבמסמך אתה מסמן אחת מהם והנה היא באה יצויין, שמידי פעם צריך לעשות רענון לרשימות הממוספרות, כי עד שלא מרעננים הם כמו שהיו קודם, את הרענון עושים על ידי בחירת אותו קטע בהערות למטה [או בחר הכל] ולחיצה על אף-9 F9 הלא הם המקשים שבראש המקלדת תנסו ותראו זה פשוט וקל --
  • בקשת עזרה! הבו עצה בניסוח הכותרת

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/01/2025 22:46 נהנו מסעודתו של אותו רשע - נטישת הביטחון בה' והישענות על אחשורוש --
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    כ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/01/2025 11:06 אם כוונתכם להדגיש את כל הציטוט ולא רק את הגרש הפותח והגרש הסוגר, אז זו הנוסחה: '*' עם רווח אחד לפני הנוסחה ב-יום שני, 27 בינואר 2025 בשעה 10:06:11 UTC+2, ח כתב/ה: --
  • עצה למאורר מחשב שמששיך לעבוד גם כשמנסים לכבות

2025
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 30/01/2025 17:18 שמעתי שלא מומלץ לחבר את המטען לזמן ארוך כי זה מחליש את הסוללה כשמטעינים כשהמחשב עובד, יש מחשבים שמנתקים את ההטענה אוטומטית כשהסוללה מלאה --
  • איטיות בוורד - הבו עצה הלום

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/02/2025 09:59 לפעמים הבעיה לא קשורה כלל למחשב ולא לזיכרון, רק לקובץ מסויים!
  • איטיות בוורד - הבו עצה הלום

2025
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/02/2025 12:23 קובץ הגדרות משתמש זה אומר שוורד יפנה מקום וזיכרון לפי הצורך שלי לוורד? לדעתי וורד עבר מוטציה לאחרונה כי די בפתאומיות גם אצלי נעשו הקבצים איטיים וכבר לעסתי את זה גם כאן
  • [דיון] הבו עצה הלום

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 21/02/2025 07:05 ראשית, מרגיש צורך להדגיש, שהכל פה נכתב בכנות, בלי שום ליצנות או ציניות או רמז למשהו, ואני מבקש גם מהמגיבים שיענו רק בכנות. איני יודע מה לעשות. אני עומד בשלבי קבלה לעבודה מסוימת. הקצב שם הוא ממש לא מה שאני מכיר בד"כ, הכל מאוד איטי. מצד שני, זו עבודה שאני מעוניין בה, ושווה לי לחכות. השאלה, מה עושים בינתיים. ברור שהתשובה הפשוטה היא 'לשבת וללמוד', אבל לצערי לא תמיד קל לי לעשות את זה. אני סבור שיש לי הרבה מה לתרום לעורכים אחרים, אבל א"א להכריח אנשים לבוא לדבר איתי... כבר כתבתי שהפגישות איתי חינם. ולא הועיל כ"כ. [יהיו שיאמרו - אדרבה, קח על זה כסף, ואז אנשים ירצו את זה יותר. יתכן. 'לא מתחבר אלי' כעת, לקחת כסף מאברכי כולל]. מה למעשה עושים? כבר פרסמתי שאני פנוי לעבודה כזו שאפשר להפסיק מיד כשארצה, קיבלתי עבודה אחת, ולא התאים לי בכלל. שואל בכנות, יש למישהו רעיון ? תודה שוב מבקש, פתחתי את ליבי ושיתפתי בכנות. אנא, ענו לי רק בכנות. אפשר להגיב כאן ואפשר באישי כ"א איך שנוח לו
  • [דיון] הבו עצה הלום

2025
    17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 25/02/2025 07:16 יש מצב שהשאלה תוריד מערכו. אנשים אוהבים שהעסק זורם חלק. ולא אוהבים לשמוע שלעורך הטוב שבחרו אין פרנסה כרגע. חשוב לחשוב איך השני יראה את זה.