דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

חדש. רשימת תפוצה לעלון לעורך התורני

2025
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 03/02/2025 15:48

נפתח רשימת תפוצה לקבלת העלון לעורך התורני.
    על מנת להצטרף יש לשלוח מייל לכתובת:

*בעז"ה החל מהשבוע, העלון ישלח ביום רביעי בערב לכל המנויים לרשימת התפוצה, *
    ובנוסף יעלה כאן בפורום.

בברכת התורה

--
    נא שימו לב -
    מי שנהנה - פה,
    מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת

• בענין חוזה לעורך והתשלום עליו

2025
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1 צפיות
    R
    תאריך ההודעה המקורית: 07/01/2025 00:53 אישית עניתי שאני לא משוכנע שחוזה שכתוב בניסוח משפטי זה מה שיגרום ללקוח 'בעייתי' לשלם בזמן. לכתוב זכרון דברים בתחילת העבודה כמו שכתבו כאן זה חשוב, אבל את זה כ"א יכול לנסח לפי צרכיו. אם היה מדובר בסכום של כמה עשרות שקלים אולי הייתי משלם, אבל הסכומים שם נראו לי ממש מוגזמים. --
  • נא לשים לב. כלל חדש בכללי הקבוצה

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/01/2025 09:00 יש לחלק בין שאלות 'פשוטות' לבין 'דיון' אני חושב שא"צ להסביר מה ההבדל: שאלה פשוטה זו שאלה שהדיון עליה נגמר במהירות. 'דיון' זה דבר שיכול להימשך עוד ועוד. ובכן: כל 'דיון', חובה שיהיה כתוב בשורת הנושא את המילה 'דיון'. *אסור להפוך שאלה פשוטה ל'דיון'. יש לפתוח נושא חדש. * [מי שיש לו ספק על שאלה אם זה 'דיון' או לא, שישאל אותי קודם]. הכלל הזה מחייב, כמו שאר הכללים. אין להגיב להודעה זו אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן היום י"ט כסליו] --
  • בנוגע לעלון לעורך התורני, שייצא בקרוב בעז"ה.

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2025 16:16 בעז"ה יהיה בעלון מדור בשם 'במת ציבור'. *מטרת מדור זה היא עבור ציבור העורכים, **שכל עורך שיש לו דבר מה שלדעתו ראוי להעלות בפני ציבור העורכים שליט"א, *ויש ממנו תועלת בעבור העורכים, יעלה את דבריו במדור זה. ניתן לשלוח עד 35 מילים. [-כמובן שאפשר גם פחות.....] בעז"ה ביום רביעי בערב בשבוע הבא, ייצא עלון מספר 1. ניתן לשלוח את מה שיש לכם להביע, עבור מדור 'במת ציבור', מעכשיו ועד יום שני פרשת בא הבעל"ט בשעה 21:00. *אין התחייבות מצד מערכת העלון לקבל כל דבר שהוא, והכל ייעשה לפי שיקולי המערכת. * [כמובן שהקודם לשלוח - תינתן לו זכות קדימה, וכן דבר שיש בו יותר תועלת עבור כלל הציבור]. דברים עבור המדור יש לשלוח לכתובת המייל של העלון: [email protected] [email protected] תגובות שיתקבלו במייל חוזר למייל זה ולא ישלחו למייל של העלון, לא יתקבלו כלל! בברכה --
  • חדש. רשימת תפוצה לעלון לעורך התורני

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 03/02/2025 16:17 חלה טעות בכתובת המייל. הכתובת הנכונה: [email protected] -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • רשימות תפוצה של הצעות עבודה

2025
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2025 00:49 מאת: @משזר כמדומני ששם נרשמים. יש גם את אלו: מאת: @משזר - עריכה תורנית מאת: @משזר - עריכה תורנית איני זוכר מה עניינן של כל אחת מהכתובות מאת: [email protected]
  • מחשב חדש

2025
    21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2025 11:27 אני רק כתבתי שזה מצחיק להתייחס לסדרה של I כשהם כבר לא מוציאים אם אתה יודע להגיד לי (אני יודע) מה ההבדל בין סדרה 11 ל-12 ל-13 קדימה אבל אם לא, אז אל תכתוב סתם!! בוה מאת: [email protected]
  • בס"ד העלון לעורך התורני מס' 1.

2025
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 02/02/2025 12:02 העימוד הוא לא שלי, זה של אחד ממש מתחיל בשם שמשון ברנשטיין (טלפון - 0534142709) הוא ממש זמין וזול. ממליץ בחום לנסות! בשורות טובות! צבי מאיר איינהארן - עורך תורני רב מוניטין 052-762-7713 -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • עורך חדש

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    R
    תאריך ההודעה המקורית: 25/02/2025 15:01 שלום אני עורך חדש ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא משהו רלוונטי בתשלום

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים