דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

[2]: Re: אני צריך שהוורד יפתח לי באותו מקום בו נסגר | ושזה יהיה רק לקובץ שביקשתי ולא כל קובץ

2025
2 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 18/02/2025 11:42

השאלה מעצבנת רק את מי שבוחר להתעצבן
    אם לא היתה שאלה אזי התוכנה היתה שומרת את הקובץ גם לאחר שעשית בו שינוי זמני שאינך רוצה שישמר, כגון שהסרת ממנו חלקים ושלחת להדפסה, וכשתרצה לסגור - הוא לא ישאל כלום אלא ישמור כך
    בבית חולים נהלים נכתבים בדם
    ובבקלות נהלים נכתבים לאחר שהיו תקלות, וקבלת משוב מעשרות לקוחות

------ Original Message ------
    מאת: From "יוסף מיכאל יוסקוביץ"
    מאת: To "מעשה הכתב"
    מאת: Cc "ש" [email protected]; "הכתב והמכתב"
    Date כ' שבט תשפ"ה 11:40:58
    Subject Re: [הכתב והמכתב] Re: אני צריך שהוורד יפתח לי באותו מקום בו נסגר | ושזה יהיה רק לקובץ שביקשתי ולא כל קובץ

• תאריך ההודעה המקורית: 18/02/2025 11:42

השאלה מעצבנת רק את מי שבוחר להתעצבן
    אם לא היתה שאלה אזי התוכנה היתה שומרת את הקובץ גם לאחר שעשית בו שינוי זמני שאינך רוצה שישמר, כגון שהסרת ממנו חלקים ושלחת להדפסה, וכשתרצה לסגור - הוא לא ישאל כלום אלא ישמור כך
    בבית חולים נהלים נכתבים בדם
    ובבקלות נהלים נכתבים לאחר שהיו תקלות, וקבלת משוב מעשרות לקוחות

------ Original Message ------
    מאת: From "יוסף מיכאל יוסקוביץ"
    מאת: To "מעשה הכתב"
    מאת: Cc "ש" [email protected]; "הכתב והמכתב"
    Date כ' שבט תשפ"ה 11:40:58
    Subject Re: [הכתב והמכתב] Re: אני צריך שהוורד יפתח לי באותו מקום בו נסגר | ושזה יהיה רק לקובץ שביקשתי ולא כל קובץ

תאריך ההודעה המקורית: 18/02/2025 11:46

לא באתי בטענות חלילה, אבל בתוכנה שלי יש פתרון שפותר את שני הבעיות - ניתן
    לסגור רגיל ואז הוא שואל אם לשמור, ויש קיצור מקשים אחר ששומר ואחר כך סוגר,
    וחסל סדר בעיות.
    בברכה מרובה.
    יוסף מיכאל יוסקוביץ
    0548496207
    מעוניינים במבוא לספר? ביוגרפיה לחיבור כלשהו?* תולדות לסבא שלכם?** - ב"ה
    בעל ניסיון בכתיבת מאות מבואות תולדות והקדמות לספרים שונים, עורך ספרי
    היסטוריה וספרים נוספים.*

• [2]: צריך נקדנית

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 09/01/2025 13:49 אשמח לקבל פירוט יותר מה יש בתוכות האלו ולמה הם מסייעות --
  • קבוצה המיועדת לכל מיני נושאים ולא רק עריכה

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 11/01/2025 20:49 כהמשך להודעה הקודמת, מתברר שהכתובת שצירפתי היא של הקבוצה עצמה, ולא מיועדת להצטרפות. כדי להצטרף יש לשלוח פניה למנהל הקבוצה ר' אליעזר סילבר [email protected] --
  • [2]: איך אני מוצא בחיפוש-החלפה

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 28/01/2025 23:41 יישר כח גדול מהיכן למדים משנה זו, איפה ניתן לחזות בעיני בשר מה ההגדרה והקוד של כל דבר? --
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 29/01/2025 11:54 מה השאלה? מאת: [email protected] --
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2025 18:47 לגבי הקושיה "ואין ממשיל אותם לשאר ענינים". מה זה השאר ענינים האלה? ומה חסרון יש במשל לכלבים? לכן עדיף לפרט יותר: אף שהכלבים צועקים 'הב', שפירושו 'תן', מכל מקום צריך להבין למה כה גדלה רעתם של אותם אנשים, עד שממשילים אותם לכלבים שהם חיות טמאות ועזות פנים. סוף סוף אנשים אלו לא באו בדברי התרעמות וקינטור, אלא רק בבקשות של תפילה לפני הקב"ה. [ואז להביא התירוץ, שהזהר לא התכוון לנקודה של טמאים ועזי פנים, אלא להמשיל לענין שהכלבים נוהגים בטיפשות באופן בקשתם, שמסתפקים בעצמות]. מאת: [email protected] -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • אבד לי קובץ. מישהו יכול לעזור למצוא אותו

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 14/02/2025 12:09 יש תוכנה, כמדומה חינמית, בשם חיפוש מהיר. מומלץ מאוד ב-יום שישי, 14 בפברואר 2025 בשעה 11:20:56 UTC+2, [email protected] כתב/ה:
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 18/02/2025 11:40 נכון, ואז יש את השאלה המעצבנת אם לשמור בכל פעם שפתחנו קובץ לשניה מבלי שעשינו מאומה, ועל זה (בין היתר) אמורה התוכנה שלי לתת מענה. בברכה מרובה. יוסף מיכאל יוסקוביץ 0548496207 מעוניינים במבוא לספר? ביוגרפיה לחיבור כלשהו?* תולדות לסבא שלכם?** - ב"ה בעל ניסיון בכתיבת מאות מבואות תולדות והקדמות לספרים שונים, עורך ספרי היסטוריה וספרים נוספים.*
  • [2]: אRe: איך מוציאים מתוך קובץ וורד גדול עמוד מסויים?

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 23/02/2025 00:25 התגובה של יהונתן שר בוצעה דרך Gmail https://www.google.com/gmail/about/?utm_source=gmail-in-product&utm_medium=et&utm_campaign=emojireactionemail#app קבצים מצורפים: file-0