דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

רבותי, אנא עשו טובה

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 14/11/2024 11:55

רבותי, אנא עשו טובה
    לפני שאתם טורחים לפנות אלי ולשלוח דוגמאות וכו'
    תבדקו קודם אם עוד לא כתבתי 'תפוס'
    תודה.

אגב בלי קשר לזה,
    תודה לה' שאין לי מייל על המחשב שלי [ה' יעזור הלאה לי ולכל עמ"י לעמוד
    בנסיונות המטורפים של הדור שלנו. מי שלא מתחבר להגדרה - יודה לה' שהוא לא עובר
    את זה]
    אז אין לי אפשרות להגיב מיד.
    [סתם כך איני מגיב תמיד]

• בקשת טובה

2024
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 06/02/2024 14:37 נפאל אמוד לידיעתך, יש ספר עב כרס 'פרדס הצדיקים' על נשמת באידיש שנתחבר משיעוריו של רבי יוסף חיים גרינוואלד שליט"א שאמר על הקוים בתקופת הקורונה הוא מפרש כל מילה וגם בדרוש וחסידות וסיפורי צדיקים כיד ה' הטובה עליו תוכל אולי להעזר בזה עוד מאת: [email protected]
  • רבותי, אנא, לטובתכם. שימו לב.

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/03/2024 10:45 בשבוע האחרון הוסרו 4 עורכים מהקבוצה לצמיתות. חבל. נא שימו לב לכללים. הכללים בקיצור: [הנוסח המחייב הוא המופיע בקובץ המצו"ב] להתמקד בעבודה, לא להגיב אחרי שכתבתי שהדיון נעול, לא לפרסם כאן דרושים, לא לכתוב כאן כלום על אנשים או מכונים [אפשר לבקש מידע באישי], לא למחות באחרים ברבים, לכתוב בכבוד ודרך ארץ על כל גדו"י מכל החוגים ללא יוצא מן הכלל בכלל [גם אלה שלדעתך אינם מגדו"י, או אולי לדעתך אינם בכלל ישראל בכלל... ח"ו ח"ו]. פורסמו כאן לאחרונה כו"כ קבוצות ואתרים אחרים שאפשר שם לקבל מידע לעורך. מי שרוצה להישאר כאן, זה בתנאי שהוא נוהג ע"פ הכללים. אין להגיב להודעה זו קבצים מצורפים: כללי קבוצת העורכים, מעודכן אד''א פ''ד.docx
  • רבותי, בבקשה - לקצר, לקצר, לקצר

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 26/03/2024 13:31 אנא, היו ממוקדים, תענו רק על השאלה שנשאלה. אנשים באו לפה כדי לעבוד. אנא תקצרו בתשובותיכם הכי שאפשר. אנא, היו ממוקדים. בלי סיפורים, בלי משלים, בלי 'אגב', כו' כו'. זה מאוד מטריד ומעייף ומרגיז הרבה מהחברים שליט"א [ואני הק' בתוכם]. פורומים יש הרבה, כאן לא פורום. כאן קבוצת עבודה. שאלה - תשובה [לפעמים כמה תשובות], וזהו. כל שניה יקרה. יש מה לעשות. תודה ! כבר כתבתי הרבה פעמים, ואכפול שוב: הקבוצה כאן מיועדת לסגנון מסוים מאוד של עורכים. יש הרבה שזה לא מתאים להם, וזה בסדר גמור. אם אתם רוצים להיות כאן - אנא התנהגו בהתאם. לא מדובר רק על הכללים. שזה פשיטא ואצ"ל. מדובר על 'רוח הדברים': קצר, קצר, קצר. ולענין. תודה מראש לשיתו"פ.
  • מהי התוכנה הכי טובה למתמלל?

2024
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 02/05/2024 13:43 בנגן מדיה של וינדוס אין אפשרות לדייק את המהירות. זה יוצא מידי איטי. מישהו יודע על פיתרון? [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 02.05.24, 13:42:57
  • עצה טובה לעזרה בהערות שוליים

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 06/06/2024 20:10 תבחר אותו, צבע פונט אדום, ואז בהגדרת הסגנון לכתוב שיהיה כמו זה. מאת: [email protected] --
  • אנא עזרתכם, הודעות חסומות

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/06/2024 08:38 יש כמה מהקבוצה שאינם יכולים לכתוב הודעות כבר זמן רב. אני לא חסמתי אותם. איני יודע מה הפשט מי שמבין בזה אנא יצור איתי קשר
  • עצה טובה להקלדה עיוורת

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 04/07/2024 14:05 ודאי שאין כאן אמת אבסולוטית, אלא יש להוסיף זאת למכלול השיקולים, ולמעשה לשאול מורה הוראה.
  • היכן ניתן להשיג בבלי מבואר בצורה טובה?

2024
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 01/10/2024 10:27 בפורטל הדף היומי מובא כל הפירושים הקיימים בקיוון

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים