דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הערה כללית - אנא לקרוא. תודה

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 10/04/2024 05:08

ב"ה נתרבו ספסלי מאוד
    באתי להזכיר,
    שהקבוצה מיועדת לעורכים מתחילים, נבוכים, חוששים [כמוני בתחילת הדרך... אין
    מסתמא הרבה שהיו עד כדי כך מפוחדים כמו שאני הייתי...]
    אז אנא תרגישו בנוח לשאול את השאלות הכי פשוטות
    זה חסד עם אחרים שיש להם גם אותה שאלה ומתביישים לשאול
    אל ירך לבבכם מקול האריות שבחבורה...
    בדיעבד גם להם מותר להשתתף פה בדיונים ... [בתנאי שלא יפריעו מידי...]
    אבל הקבוצה היא שלכם, המתחילים
    או אלו שעוד לא התחילו ורוצים לאזור אומץ לקפוץ למים...

• עזרה בהערות שוליים, תודה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 11/02/2024 23:42 יש לי קובץ עם הרבה נושאים קצרים, אני צריך שבכל נושא יתחיל המיספור של ההערות שוליים מחדש, יש כזה דבר?? יש מקומות שאני רוצה שהמספר של ההערת שוליים ידלג על מספר אחד, כגון כאשר הערה קודמת היא ג' אני צריך שההערה הבאה תהיה ה'. יש מקומות שאני צריך שיהיה הערה ג' [למשל], והערה הבאה אחריה תהיה - ג* במקום ד', יש כזה דבר? תודה רבה!!
  • ניסוח נכון. תודה מראש

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 22/03/2024 11:10 זה מאוד תלוי בסוג הספר באופן כללי אני כותב: הג"ר, אצל יותר חסידי: הגה"ק. ישראל קריבוס מנהל מרכז סייעתא ומטפל רגשי לבחורי ישיבות חדש! לקבלת המדריך "הסוד של הבחורים המוצלחים" לחץ כאן< https://siata.org.il/1?ref=ctm לצפיה ולהורדת תכנים https://www2.kolhalashon.com/#/regularSite/searchResults/ישראל קריבוס?orderBy=7&selectedPage=3 http://www.youtube.com/@user-siata לקו התוכן 03.642.66.03 מאת: [email protected]
  • בענין אמירת תודה

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/03/2024 20:07 תודה לה' או לאדם (מידת הכרת הטוב)?
  • אנא עזרתכם, הודעות חסומות

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/06/2024 08:38 יש כמה מהקבוצה שאינם יכולים לכתוב הודעות כבר זמן רב. אני לא חסמתי אותם. איני יודע מה הפשט מי שמבין בזה אנא יצור איתי קשר
  • תודה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/06/2024 00:07 במקום מענה לכ"א בפרטות: תודה לכל המגיבים והמעודדים היה מהראוי לכתוב לכ"א לפחות 'תודה' אבל אילי לשוה"ד לזה, בתקוה להבנה. לאלו השואלים מה קרה/ קורה: איני רוצה לדבר סתם.
  • כמה חיפושים. תודה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/09/2024 18:48 א. חז"ל - כל מה שישראל אוכלים בעוה"ז אין אוכלים אלא בשביל האמונה ב. רמב"ם בשמונה פרקים [כל רמב"ם יתקבל בברכה] – צדיק גמור היינו שנפשו רוצה את הטוב מטבעו, וצדיק שאינו גמור הוא זה שאמנם עושה רצון ה' אבל נלחם עם היצה"ר שלו. ג. ציטוט – כמו שאמרו ז"ל את אלקים ירא זהו מצוות ל"ת, ואת מצוותיו שמור זה מצוות עשה, כי זה כל האדם, כל העולם לא נברא אלא לצוות לזה. החלק הראשון זה מהרוקח הל' חסידות, החלק השני זה גמ' ברכות ו ע"ב. איפה כתוב הכל יחד ?
  • דרוש מגיה. אנא ואנא, לקרוא בשימת לב מרובה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/12/2024 17:45 דרוש באופן חד פעמי מבקר על משניות מס' אהלות. פרקים ה עד הסוף. [עבודה שלי, שאיני מצליח לעמוד בקצב]. אנא לשים לב: מדובר ב'פירוש' שהושקע בו המון זמן ומחשבה. לא צריך הערות 'למה לא לפרש אחרת', וכדומה. צריך דבר אחד: לראות שזה מובן לבחור צעיר, שמעולם לא למד המסכת הזו, ולא מכיר המושגים. מי שרואה עצמו מתאים, נא לבקר פרק ה המצו"ב, ולשלוח לי. במייל חדש. אופן כתיבת ההערות - הוספת 'פתקים'. השכר 20 דולר לשעה. מי שלא יימצא מתאים, לא יקבל כלום על הדוגמא. קבצים מצורפים: אהלות פרק ה.pdf
  • רבותי, אנא עשו טובה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 14/11/2024 11:55 רבותי, אנא עשו טובה לפני שאתם טורחים לפנות אלי ולשלוח דוגמאות וכו' תבדקו קודם אם עוד לא כתבתי 'תפוס' תודה. אגב בלי קשר לזה, תודה לה' שאין לי מייל על המחשב שלי [ה' יעזור הלאה לי ולכל עמ"י לעמוד בנסיונות המטורפים של הדור שלנו. מי שלא מתחבר להגדרה - יודה לה' שהוא לא עובר את זה] אז אין לי אפשרות להגיב מיד. [סתם כך איני מגיב תמיד]