דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

רבותי, אנא, לטובתכם. שימו לב.

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 19/03/2024 10:45

בשבוע האחרון הוסרו 4 עורכים מהקבוצה לצמיתות.
    חבל.
    נא שימו לב לכללים.
    הכללים בקיצור:
    [הנוסח המחייב הוא המופיע בקובץ המצו"ב]
    להתמקד בעבודה,
    לא להגיב אחרי שכתבתי שהדיון נעול,
    לא לפרסם כאן דרושים,
    לא לכתוב כאן כלום על אנשים או מכונים [אפשר לבקש מידע באישי],
    לא למחות באחרים ברבים,
    לכתוב בכבוד ודרך ארץ על כל גדו"י מכל החוגים ללא יוצא מן הכלל בכלל
    [גם אלה שלדעתך אינם מגדו"י, או אולי לדעתך אינם בכלל ישראל בכלל... ח"ו ח"ו].

פורסמו כאן לאחרונה כו"כ קבוצות ואתרים אחרים שאפשר שם לקבל מידע לעורך.
    מי שרוצה להישאר כאן, זה בתנאי שהוא נוהג ע"פ הכללים.

אין להגיב להודעה זו

קבצים מצורפים:

• רבותי, בבקשה - לקצר, לקצר, לקצר

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 26/03/2024 13:31 אנא, היו ממוקדים, תענו רק על השאלה שנשאלה. אנשים באו לפה כדי לעבוד. אנא תקצרו בתשובותיכם הכי שאפשר. אנא, היו ממוקדים. בלי סיפורים, בלי משלים, בלי 'אגב', כו' כו'. זה מאוד מטריד ומעייף ומרגיז הרבה מהחברים שליט"א [ואני הק' בתוכם]. פורומים יש הרבה, כאן לא פורום. כאן קבוצת עבודה. שאלה - תשובה [לפעמים כמה תשובות], וזהו. כל שניה יקרה. יש מה לעשות. תודה ! כבר כתבתי הרבה פעמים, ואכפול שוב: הקבוצה כאן מיועדת לסגנון מסוים מאוד של עורכים. יש הרבה שזה לא מתאים להם, וזה בסדר גמור. אם אתם רוצים להיות כאן - אנא התנהגו בהתאם. לא מדובר רק על הכללים. שזה פשיטא ואצ"ל. מדובר על 'רוח הדברים': קצר, קצר, קצר. ולענין. תודה מראש לשיתו"פ.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/07/2024 08:22 קבוצת הכתב והמכתב מיועדת אך ורק לעזרה בעבודת העריכה. עשיתי טעות שפרסמתי בקבוצה את המכתב של בית הדין. אין להגיב בנושא זה כלום. אפשר לכתוב לי באישי מה שרוצים. כמו בשאר כללי הקבוצה, חריגה מכלל זה תגרום לחסימה למשך חודשיים לפחות. בתקווה להבנה. אגב יוזכר כאן מה שכבר כתבתי כו"כ פעמים, שאיני רוצה להיכנס הרבה לקבוצה [מסיבה אישית], ולכן אני מבקש ממי שרואה דבר שאינו הולם, ליידע אותי. הנ"ל הוא ע"פ הוראת מורה הוראה שזה מצוה לזיכוי הרבים ואין כאן חשש לשוה"ר וכדו'. בלי קשר, אבקש שוב עזרת הציבור, מי שיודע, מה עושים החברים שעל כל הודעה שהם שולחים הם מקבלים בחזרה תשובה כזו: [image: image.png]
  • היכן ניתן להשיג ייטב לב - בטקסט ??

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 01/12/2024 11:47 יישר כח לכולם. נעזרתי על ידי א' החברים היקרים שבק"ק הדין.
  • דרוש מגיה. אנא ואנא, לקרוא בשימת לב מרובה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/12/2024 17:45 דרוש באופן חד פעמי מבקר על משניות מס' אהלות. פרקים ה עד הסוף. [עבודה שלי, שאיני מצליח לעמוד בקצב]. אנא לשים לב: מדובר ב'פירוש' שהושקע בו המון זמן ומחשבה. לא צריך הערות 'למה לא לפרש אחרת', וכדומה. צריך דבר אחד: לראות שזה מובן לבחור צעיר, שמעולם לא למד המסכת הזו, ולא מכיר המושגים. מי שרואה עצמו מתאים, נא לבקר פרק ה המצו"ב, ולשלוח לי. במייל חדש. אופן כתיבת ההערות - הוספת 'פתקים'. השכר 20 דולר לשעה. מי שלא יימצא מתאים, לא יקבל כלום על הדוגמא. קבצים מצורפים: אהלות פרק ה.pdf
  • לב אליהו של הגר"א לופיאן

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 16/12/2024 12:47 מצאתי את מבוקשי. יישר כח! מאת: [email protected] --
  • אבקש לשים לב

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/12/2024 20:51 כדי לעזור לגיבורי החיל אשר אינם מחוברים למיל במשך היום, אשתדל מאוד בל"נ לפרסם הודעות 'דרושים' רק בשעות הערב, אחרי שעות הסדר. היינו אחרי 7 וחצי בערב. [מקווה שיהיה לי הכח לעמוד בזה..] ייש"כ למי שעורר אותי ע"ז שנזכה באמת לנצל נכון את המחשב, המייל כו' אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן] --
  • שכר עורכים. לשים לב להודעה הראשונה

2024
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/12/2024 07:38 מקווה בעז"ה להגיב לכל השאלות. הרבה שואלים בענין דרישת שכר. כמה לדרוש, האם לעמוד על סכום מסויים. כמדומה שעוד לא כתבתי על זה כאן. פגשתי 2 מהלכים בזה, וכל אחד יעשה כנטיית ליבו. א - לאט אבל בטוח. לא עומדים על המקח, לוקחים מה שיש, ובמשך הזמן מקבלים עוד ועוד הצעות עבודה, ואז מעלים לאט לאט. אם יש לי הצעת עבודה טובה שבדקתי אותה בסכום פלוני, אני יכול לדרוש יותר על הצעה אחרת, כי לא אני צריך אותו, הוא צריך אותי. ב - לקיחת סיכון. העורך קובע לעצמו איזה שכר הוא רוצה, וזה הוא דורש מכל אחד. המעלה - שלפעמים זה הולך... פגשתי הרבה מקרים שכמה שהעורך ביקש כך הוא קיבל. אבל כמובן צריך להיות מחוברים למציאות. מה נפק"מ שאני סבור ששעת עבודה שלי שווה סכום פלוני, אם העולם עדיין לא הכיר בגדלותי... מה עושים ? קובעים זמן. לדוג' - בחודש הקרוב, אני דורש 150. אם אחרי חודש אין לי כלום - יורד ל 100, למשך חודש. אם לא הולך - יורד ל 80. וכן הלאה. או - 10 ההצעות הבאות, אדרוש 150, כו'. לענ"ד האפשרות השניה מתאימה יותר למי שבאמת יש לו משהו ייחודי להציע. תגובות יתקבלו בשמחה באישי. [אבל נא לזכור שאיני יכול להגיב על כל מייל] אפשר לפתוח דיון [נפרד] בקבוצה על כל דבר. העיקר לזכור שהכל ביד השי"ת. --
  • רבותי שימו לב: מידע תמורת מידע

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 13/12/2024 14:18 למי שרוצה לעשות עסקה דומה רק בלי ההצעה הנדיבה של הרב בלויא (שגם אם זה מייל מוכר הוא נותן בעדו כתובת), וחוששים שמא הצד השני יגיד על כל כתובת יש לי... אפשר להציע שכל צד ישלח רק חצי כתובת (כמו שעושים בשחזור חשבון של גוגל abc1***@gmail.com), והצד השני יבדוק אם יש לו, וככה אפשר להחליף ידים. ותן לחכם ויחכם עוד. --

0

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים