דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

לאלה שדיברתי איתם אישית בענין התקדמות בעריכה

2022
1 1 0 1
  • עזרה וייעוץ בעריכה תורנית

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 31/08/2022 11:09 בס"ד אשמח בל"נ לענות ולעזור בכל הנוגע לענייני עריכה תורנית והמסתעף, כמה שידי מגעת, ללא תשלום. גם למי שאינו חבר בקבוצה.. לכאו' זה יהיה מוגבל לזמן. עוד לא יודע כמה בדיוק. הצלחה וס"ד כמה בקשות קטנות: בבקשה לכתוב לי הודעה חדשה לגמרי [ולא בהמשך לשרשור כל שהוא, גם לא בתגובה להודעה זו], למייל [email protected] מי שכבר התכתבתי איתו בעבר, נא יכתוב ב'תשובה'. כדי שאזכור מה מדובר ואראה מה כבר נכתב וכו'. מי שראה תועלת מההתכתבות איתי, אודה לו אם יעדכן אותי מה נהיה. אפשר בשמחה להעביר הודעה זו הלאה למי שתרצו. כל מה שאכתוב, הכל באחריות זה שפונה בלבד. כל החלטה שתעשה, היא באחריותו הבלעדית של העורך. איני מתיימר להיות 'מאסטר' [מקצועי מאוד] בתחום.. מקווה בעז"ה להיות שליח טוב לעזור לעוד אברכים למצוא עבודה, ולהגדיל את השכר שלהם. שמואל בלויא נ.ב. בלי קשר להנ"ל, אני מזכיר, שאשמח תמיד לקבל הצעות ייעול וביקורת וכדו' בקשר לקבוצה הנפלאה הזו. אשתדל בל"נ להגיב, לפחות בקיצור. נא לקחת בחשבון שלא בטוח שאקבל ההצעה.. הצלחה וס"ד שנזכה לעזור תמיד אחד לשני מתוך בריאות שמחה ונחת
  • עזרה וייעוץ בעריכה תורנית

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 06/09/2022 00:04 בס"ד עדיין רלוונטי. מדובר על שאלות קטנות פה ושם. אם זה מתארך אפשר להמשיך במחיר סמלי של 30 ש"ח לשעה. הנ"ל הוא גם לגבי הדרכת כאלו שמחפשים עבודה בעריכה תורנית, ורוצים לדעת מה מי איך כו'.
  • עזרה בעריכה

2022
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/10/2022 19:47 בס"ד במענה לשאלת כמה - אין לי קורס מסודר, אני לא כזה עורך בכיר, ממש לא.. גם אין לי עבודה להציע. יש כאלו שנעזרו מפגישה איתי להתקדם בעריכה תורנית. [נא לא לפתח ציפיות]
  • אשמח לקבל בענין...

2022
    21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 16/11/2022 17:26 לרב וויס. מאת: [email protected]
  • בענין מחשב שמתחמם

2022
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 20/11/2022 12:42 מי שכתב פה לענין להניח מחשב על מצעים, לפי מה שידוע לי זה עלול לחמם את המנוע עד כדי שריפה, וכבר היו מקרים רח"ל של שריפות בגין הטענה של בטריה.
  • בענין הבקשה להסיר טלפון מצינתוקים

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/12/2022 13:56 היום נפתח מיזם "אל תתקשרו אלי" של משרד ה? הציוני, כל מי שרושם את המספר שלו שם - אסור לחברות להתקשר אליו. ומי שמתקשר צפוי לקנס גדול. (והדרך להתלונן קלה מאוד). הצטרפות לרשימה הזו, למעוניין. או בטל' 1800-071-071 (מענה אוטומטי). או באתר https://dnc.fta.gov.il/ (דרך חנות מחשבים).
  • הצעה בענין שליחת שאלות בדקדוק

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 13/12/2022 21:40 למען התועלת, הריני להציע שכל מי שיש לו מה להעשיר את הציבור בעניני דקדוק ולשון, בשאלה או בתשובה, שישלח את זה במייל נפרד, שכותרתו 'שאלה בעניני דקדוק ולשון' (אפשר גם להוסיף שם נושא, כגון כתיב חסר/מלא) ולא בתוך שרשור קיים כך ניתן יהיה לבדוק בכל המיילים הללו ולחפש את הנצרך בשעת הצורך
  • בענין תשלום של פרסומים פה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 14/12/2022 22:57 בס"ד במענה לכמה ששאלו. כל מה שעורך צריך עבור העבודה האישית שלו, אפשר לפרסם בשמחה. כל מה שמעבר לזה, כמו מנהל מכון שמחפש עורכים, פרסומת על מכירת ספר או תוכנת מחשב וכדו', זה רק אחרי שמשלמים לי 50 ש"ח. [התשלום צריך להיות לפני הפרסום פה]. הנ"ל הוא גם לגבי פרסום בקבוצה, וגם לגבי מה שמבקשים ממני לפרסם ברשימת התפוצה.

4

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים