דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בענין תשלום של פרסומים פה

2022
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 14/12/2022 22:57

בס"ד

במענה לכמה ששאלו.
    כל מה שעורך צריך עבור העבודה האישית שלו, אפשר לפרסם בשמחה.
    כל מה שמעבר לזה, כמו מנהל מכון שמחפש עורכים, פרסומת על מכירת ספר או תוכנת
    מחשב וכדו', זה רק אחרי שמשלמים לי 50 ש"ח. [התשלום צריך להיות לפני הפרסום
    פה].
    הנ"ל הוא גם לגבי פרסום בקבוצה, וגם לגבי מה שמבקשים ממני לפרסם ברשימת
    התפוצה.

• תלונות של עורכים

2022
    20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 04/08/2022 13:34 אני עשיתי במקרים דומים תמונה רגילה מהPDF, כך אני יודע שהוא יכול בעיקרון או להמיר לPDF לא מוצלח, או לחלץ עם OCR, או לעשות הוספת תמונה בוורד או PDF... המקרים שלי גם היו באופן של גרפיקה, הייתי שולח צילום מסך, של הגרפיקה, כך שהתמונה מגיע לא ברורה עם רזולוציה גרועה וגם עם רקע לבן ולא שקוף. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 04.08.22, 13:32:30
  • תלונות של עורכים

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/08/2022 08:55 בס"ד אני שמח לעדכן את החברים שליט"א, שכעת נודע לי על מקרה שני, של עורך שעשה עבודה ולא קיבל עליה את המגיע לו, ואחר פניה לת"ח הנ"ל זה סודר.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 01/09/2022 20:18
  • אשמח לקבל בענין...

2022
    21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 16/11/2022 17:26 לרב וויס. מאת: [email protected]
  • בענין מחשב שמתחמם

2022
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 20/11/2022 12:42 מי שכתב פה לענין להניח מחשב על מצעים, לפי מה שידוע לי זה עלול לחמם את המנוע עד כדי שריפה, וכבר היו מקרים רח"ל של שריפות בגין הטענה של בטריה.
  • 0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 01/01/2023 12:53 וכפי שהעירו לעיל, אפשר להראות להם קובץ פי די אף (רצוי לאחר העימוד).
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 20/11/2022 09:34 בתוספי 'בקלות' יש פתרון פשוט של הפיכה מהירה של כל הסימנים לעברית, בין יתר הפקודות המובנות, מצ"ב הסרטה וכמו כן - יש שם הופך של כל סימני הסוגרים - כפי שמצוי לאחר המרת פי די אף - שכל הסוגרים הפוכים וממיר מעברי שורות לתווי רווח - כפי המצוי שבמעבר שורה נהיה תו של מעבר שורה, במקום רווח וכו' איך מתקנים קובץ בעברית שהסמיני פיסוק הם באנגלית ? דבר שיוצר בעיות ברויח אין לי אפשרות לעשות גזור הדבק בלי שמירת עיצוב שזה פותר את הבעיה אני מחפש פתרון אחר קבצים מצורפים: הפיכת התווים לעברית.MP4
  • בענין הערתו של 'הרב הארי' אני מעתיק מההקדמה למאמר.

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 28/10/2022 12:29 בענין הערתו של 'הרב הארי' אני מעתיק מההקדמה למאמר. וזה לשוני מילה במילה: מטרת מאמר זה היא בירור עיקר הדין בעניין זה של ליכא דרכ"א. אני הקטן אמנם לא הגעתי להוראה, ואינני קרוב לשם כלל, אבל חושבני שבירור ההלכה כמות שהיא, בלי מדרס רגל לדעות שמקורם בשלטי חוצות... תציל רבים מכישלונות. וכל יר"א שיתבונן בליבו יראה עד כמה קל הוא לקיים את עיקר הדין, וכמה ממידת החסידות טבועה בו בפעמים רבות שנהג לעצמו בדרך החסידות. אשריכם ישראל!!! די בזה?

0

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים