דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

תוכנת 'דוור אישי' דיוור תפוצה מתקדם - עודכן בס"ד!

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 29/01/2023 02:41

בס"ד תוכנת 'דוור אישי' - דיוור תפוצה מתקדם לכל שרת שתרצו! כמובן שעובד גם עם
    ג'ימייל ואאוטלוק ועוד.

• מייל אישי רגיל ללא קמפיין!
    • לא עובר ל'קידומי מכירות'!
    • לא נכלל ב'קבוצה' או 'עותק' או 'עותק נסתר' וכל כיוצ"ב, אלא מייל אישי
      ממש לכל אחד!
    • ניתן לשנות את שם השולח, ניתן לאכסן כתובות מיילים רבים על סיסמאותיהן
      ולהחליפן כל הזמן ללא הגבלה!
    • ניהול קבוצות ללא הגבלה, וניהול חברי קבוצה ללא הגבלה, (ישנה הגבלה
      לפעמים מצד השרת שנבחר על ידי הלקוח אך ללא כל קשר מצד התוכנה).
    • יבוא ויצוא אנשי קשר ללא הגבלה, אפשרות לקבצי TXT או CSV (= אקסל) תואם
      גימייל [!] לבחירתכם! - פאנל עריכת HTML למתקדמים!
    • מעקב הצלחת שליחה, כולל אפשרות נסיונות חוזרים מכתובות / שרתים / שמות
      שולחים שונים, כולל יצוא רשימות נשלחים ונכשלים.

ועוד חוויות משלימות ונוחויות מדהימות הנדרשות למשתמשי דיוור תפוצתי.

להורדה: https://did.li/sLjrl

• בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/03/2023 06:20 בס"ד א. בלי נדר מהיום והלאה חסימה מהשארת הודעות הינה לכל הפחות למשך 3 ימים ב. מזכיר, שהאחריות על אופי הקבוצה הינה בידי כל אחד. אפשר לעדכן אותי על הודעה לא מתאימה. בל"נ אני לא מתערב אם לא ביקשו ממני, מכמה סיבות אישיות. מי שחושש מלשוה"ר ישאל את הרב שלו, ועכ"פ יעשה כהבנתו. ג. אני ממש לא אוהב להיות האיש הרע.. אבל התברר שבלא זה אי אפשר.. כנ"ל לגבי פרסום פה - לא רוצה לפתוח את הנושא שוב, אבל כבר דובר על זה בארוכה מאוד בעבר יותר מפעם אחת, וגם בהמון מיילים באישי - כדי שהקבוצה תתקיים, ושכל אחד יוכל להמשיך לקבל פה את התועלת שמקבל, צריך פיקוח. פיקוח שווה השקעה. אין מצב להשקיע בלי לקבל תמורה גשמית, ככה זה. אז לפחות את זה.. נא אל תכניסו אותי שוב ושוב למקום של איש העסקים שדורש כסף.. ד. אפשר תמיד לכתוב להרב צמאה נפשי [email protected] או לרב אליצור בן שמעון [email protected] שיחסמו את הדיון. בקבוצה אסור למחות בשום אופן על הודעה שאינה ראוייה. גם כלל זה, כמו חבריו, זה פשוט מהניסיון. ה. גם מי שלא בא לו לכתוב מחמאות, נא יזרוק רק אבנים קטנות, וד"ל. תודה .. אשריכם ישראל
  • בס"ד

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 22/01/2023 23:44 אמן ואמן! רפואה שלמה מאת: [email protected]
  • בס"ד

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2023 21:26 בס"ד הסתדרתי תודה לכל הפונים ! אשריכם ישראל !
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/08/2023 19:51 בס"ד תודה רבה על כל העידוד והחיזוק, ועל העצות. כל הודעה נקראת בתשומת לב. בהמשך לבקשה לחפש הודעות של קבצים, אודה למי שיחפש גם כל הודעה שיכולה מאיזה שהיא סיבה להרגיז את מנהלי עוז והדר אנא לשלוח לי קישורים מדוייקים [לא עוזר שכותבים לי איך לחפש, כי לי אין בכלל אפשרות של חיפוש, כי זה חסום בחדרי המחשבים] תודה רבה לכל מי שמשקיע עבור הציבור זכות הרבים תלויה בו, כי עד שלא נסיים עם זה, הקבוצה חסומה כליל, וחבל על כל יום שאנשים לא נעזרים פה במה שהיו יכולים להעזר שוב תודה רבה מאוד על כל העידוד חזקו ואמצו שמואל -- אין לאף אחד רשות לשלוח בקשות ואו להציע אפילו באישי חומר שיש עליו זכויות יוצרים. אם אתה לא בטוח אם מותר אז אסור. ואם חשבת שמותר ושלחת בכל זאת תיחסם מלשלוח הודעות לקבוצה בכלל.
  • בס"ד

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 18/06/2023 09:18 השאלה אם זה הוגן כלפי המחברים לפרסם את ספרם בכזו צורה לכל החפץ -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • בס"ד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 21/05/2023 18:16 יש להם את הזכות המלאה לעשות כך. אגב, אקווה מאוד שהם שמים לב גם לחיפושי העבודה עם משכורת מכובדת של הרבה מחברי הקבוצה הזו שעובדים תחת ממלכתם, ולא ישימו עיניים רק על העתקות וכד'ו. וד"ל.
  • בס"ד

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/04/2023 13:33 בס"ד סליחה טעות עדיין צריך
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 13/04/2023 08:58 בס"ד חוזר בקצרה על מה שדובר כמ"פ: אנא, אל תהססו לבקש ממני לנעול דיונים. [לכל היותר אם זה באמת משהו שנחוץ לרבים לצורכי העבודה, כבר יהיה מי שיבקש לשחרר את הדיון ולאפשר להמשיך אותו] תודה [בלי לפרט: יש לי סיבה לחשוב שבעתיד הקרוב יהיו כאן הרבה דיונים 'השקפתיים' כו', ולכן אני מבקש מכל אחד לשים לב, לטובתו ולטובת הציבור. גם מי שסבור שבד"כ אין זה ראוי לבקש ממני לחסום מישהו, פה אין שום חסימה אישית. זה בסה"כ בקשה מהמתדיינים, להמשיך את הדיון באישי] תודה קיץ בריא, כשר ופורה

2

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים