דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

כמה שכר ממוצע של מבקר

2023
1 1 0 1
  • בקשת עצה לצירוף טקסט של כמה קבצים של וורד לקובץ אחד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 23/02/2023 00:36 [image: image.png] מאת: [email protected]
  • ממוצע שכר

2023
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 23/04/2023 16:30 שלום וברכה ראיתי את הדיון הזה רק כעת. אני עבדתי בעוז והדר לפי שעות וכעת עברתי לפרויקט המשניות, התחלתי רק לאחרונה ולכן עוד לא ברור לי כמה יצא לי לשעה, אבל בינתיים זה נראה בהחלט יותר שוה לי, חוץ מזה בעבודה לפי הספק אני יותר רגוע בשעת העבודה, לא חושש מהפסקות או חלומות וכדו', ולא מרגיש קצת בזוי שמחשבן שכל 5 דקות שעבדתי זה עוד 3 ש"ח וכו', אלא פשוט זורם עם העבודה בעצמה ושוכח לרגע מהכסף, וכך הראש יותר פנוי ויש לי יותר סיפוק מהעבודה עצמה. וכאן אני חייב לסייג, כל זה ביחס אלי! אך מהכרותי כאן בקבוצה בשנה האחרונה קלטתי שלכל אחד טוב משהו אחר ואין בזה כללים. שכל אחד יבדוק לעצמו מה יותר נוח לו, ויעשה מה שמתאים לו. וכן לעיקר השאלה האם בהספק זה יוצא יותר לשעה. תנסה ותדע! גם אני עדיין מנסה, מקוה שאצדק בבחירה, אם לא אנסה אולי משהו אחר. דבר נוסף, ובלי לפגוע באף אחד, כל עורך צריך גם להיות מודע ליכולות והכישורים שלו, יצא לי פעם לבקר עבודה של עורך בעוז והדר, שאם הייתי שומע שהוא מאלו שמתלוננים על העלאת שכר, ואבדנו... אני הייתי שולח אותו אחר כבוד הביתה מיד. ואם בעוז והדר יש הרבה כאלו, מובן למה הם לא יכולים להעלות לכולם בצורה גורפת. אולי הם צריכים יותר לסנן מהתחלה... אני לא יודע. אינני מצדיק, אני גם כמעט עזבתי אותם בגלל השכר המועט [ולא , אל תחשבו שהעלו לי , לא הציעו לי אף פעם], אך צריך לדעת שיש גם כאלו שמנצלים את המכונים ושולחים עבודות נוראיות ממש, וכנראה שיש כאלו שלא נעים להם לפטר כ"כ מהר. יכול להיות שזו גם בעיה. וכו' וכו' אינני מנסה לתקן את העולם, בקושי את עצמי אני מצליח. הצלחה רבה לכולם.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    כ
    תאריך ההודעה המקורית: 16/06/2023 18:13 [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 06/16/23, 06:12:12 PM
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 09/07/2023 18:14 לפעמים זה גם מציין לספר "יד אפרים" שנדפס על גליון השו"ע
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 19:24 תמונות של קברי צדיקים יש באתרים העוסקין בכך - באהלי צדיקים וכיו"ב. הדרך הפשוטה היא לכתוב את השם של הצדיק בגוגל וכך להגיע לתמונות הקבר. נדמה לי שתמונות שיש במכלול (=ויקי') הן לשימוש חופשי. מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ס
    תאריך ההודעה המקורית: 30/10/2023 13:48 קבצים מצורפים: הגה_צ רבי אהרן טויסיג שליט_א על ההשפעה הגדולה של הארת פנים.pdf
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 21/11/2023 23:48
  • הצעה כללית למנוע נוכלויות של שכר

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 23/11/2023 21:24 אני עושה כשאני גומר חלק אני מבקש לדוגמה בתקופה הראשונה אני מבקש אפי' 500 שח אח"כ 1000 וכשאני רואה שמדובר בבן אדם נאמן אני גומר את הפרוייקט או כשמגיע לסכום יפה ומבקש הכל ביחד