דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

דרוש בדחיפות...

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 30/01/2023 16:27

בס"ד
    *לכלל העורכים החשובים; *
    *אחר העברת התשלום למנהל הפורום היקר הרב בלויא שליט"א *
    לפרויקט חשוב דרושים עורכים ומבקרים שיכולים לעבוד תחת עבודת לחץ ודד -ליין...
    במיוחד לעבודה בשבוע זה- בתשלום מיוחד בהתאם;
    עדיפות ראשונית לאלו שעבדו בעבר בפרוייקט של ממלכת התורה עוז והדר, ומכירים את
    הכללים.
    התשלום בהתאמה אישית.
    נא לשלוח פרטים ברורים עם קורות חיים וכמובן דוגמאות.
    כמו"כ אלו שמכירים את מדור 'שינון התלמוד' [הקיים בגמרות הכחולות], וחושבים
    שיכולים לעשות עבודה דומה, מתבקשים לשלוח מייל חוזר.
    נדרשת עבודה סיזיפית להשבוע.
    תודה מראש לכל הפונים!
    מחכים לכם....
    נ.ב. לא לשלוח את הפרוטים *וכן שום פרט ממה שקשור לאימייל זה *אלא לכתובת
    [email protected]
    בתודה מראש

• דרוש

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 03/01/2023 15:02 גם אני קבלתי...
  • דרוש מקור

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2023 10:46 התיצבו וראו את יד ה': לפני זמן מה ביקשתי מקור מחוה"ל בעניין אחר ואומר אל החכמים כאן ואין מגיד לי, אף שהיה כאן אחד שהפנה אותי לבקי גדול בחוה"ל וגם תשובתו לא נתנה לי מזור. והנה עתה שאלתי שאלה אחרת לגמרי, והמשיב מצא לי כלאחר יד את המקור לשאלה הקודמת. אם היה מעיין במקור הייתי מפסיד את המענה לשאלה הקודמת שעד עתה לא מצאתיה.. רצה השי"ת שזכות זו תתגלגל על ידיכם. ישלם לכם ה' כפל כפליים בברכה והצלחה וסייעתא דשמייא בכל.
  • דרוש מקור

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 10/01/2023 20:49 היו שני צדיקים רבי דוד מסטעפאן האחד בן רבי שמואל הלוי שהוא היה חתן הרה"ק המגיד מזלאטשוב זי"ע שלכאורה לא הי אצל הבעש"ט הק' עוד היה צדיק רבי דוד בן רבי יהודה לייה הלוי, שהיה חתנו של הרה"ק רבי יוסף יואל המגיד מסטעפאן זי"ע, וחותנו המגיד מסטעפאן וודאי הסתופף אצל הבעש"ט הק' ונפטר תק"ל, אבל חתנו רבי דיד נסתלק תקע"א ואולי גם היה אצל הבעש"ט בצעירותו
  • דרוש..

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 08/05/2023 07:54 בס"ד אברך לעבודה רציפה א. שומר סוד ב. יודע לשחק עם האופציות של המייל [עיצוב כו'] ג. שומר סוד.. ד. זמינות במייל [לא מיידי דוקא, אבל שפותח המייל פעם ביום]
  • דרוש מקור

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 13/11/2023 18:58 מקדש מלך [להרה"ק רבי שלום בוזגלו זיע"א] חלק ד' דף קפ"ד ע"ב: כי מתוק גי' כ"ו פ' כ"א ב-יום ראשון, 12 בנובמבר 2023 בשעה 20:39:20 UTC+2, [email protected] כתב/ה:
  • דרוש תרגום

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/12/2023 20:47 יישר כח גדול לכל אלו שסייעו, גם באישי. ברכות יחולו על ראשכם! נ.ב. לא ציטטתי את כל הקטע מהטעם הכמוס עמי. אך אני מקבל את בקשתכם הנכונה - לצטט קטע שלם בבקשות מעין אלו.
  • דרוש קלדן

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 29/11/2023 00:14 בס"ד דרוש 1- קלדן מהיר 2- בקי בסגנון של ספרי חסידות 3- לפחות 25 שעות לשבוע אם אתה מרגיש מתאים לזה שלח לי דוגמא
  • דרוש מקור

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 06/07/2023 22:18 עיין בספר 'המקנה' על קידושין (פב. ד"ה רבי שמעון ן אלעזר) מאמר נפלא מדוע באדם צדיק החיות מתאוות שיאכלם.