דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

איך לקבוע מחיר

2023
3 3 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 03/02/2023 01:02

שלום וברכה
    קיבלתי עבודה של הגהה
    שאלות ותשובות קצרות
    ואני צריך לוודא שהם נכונות ומדויקות
    הדפסתי לי את עמודים האלו כדי שאוכל לקחת איתי לכל מקום.
    והנה נסתפקתי
    כיצד לחשב את שעות העבודה
    שהרי אם חיפשתי שעתים וכתבתי לי בטיוטה את התיקונים
    ולאחר מכן אני במחשב מקליד לתקן את הטעויות

אני לוקח שעות על החיפוש או ההקלדה או משהו אחר ?

• תאריך ההודעה המקורית: 03/02/2023 01:02

שלום וברכה
    קיבלתי עבודה של הגהה
    שאלות ותשובות קצרות
    ואני צריך לוודא שהם נכונות ומדויקות
    הדפסתי לי את עמודים האלו כדי שאוכל לקחת איתי לכל מקום.
    והנה נסתפקתי
    כיצד לחשב את שעות העבודה
    שהרי אם חיפשתי שעתים וכתבתי לי בטיוטה את התיקונים
    ולאחר מכן אני במחשב מקליד לתקן את הטעויות

אני לוקח שעות על החיפוש או ההקלדה או משהו אחר ?

תאריך ההודעה המקורית: 03/02/2023 09:58

בס"ד

אתה מקבל כסף על הזמן היקר שלך שהקדשת עבור העבודה
    אם החלטת מכל סיבה שהיא שעדיף לך לעבוד על דפים ולא מול מסך, אתה לוקח כסף גם
    על חיפוש המ"מ, גם על הכתיבה בטיוטה, וגם על ההקלדה.
    זה פשוט לי.

• תאריך ההודעה המקורית: 03/02/2023 09:58

בס"ד

אתה מקבל כסף על הזמן היקר שלך שהקדשת עבור העבודה
    אם החלטת מכל סיבה שהיא שעדיף לך לעבוד על דפים ולא מול מסך, אתה לוקח כסף גם
    על חיפוש המ"מ, גם על הכתיבה בטיוטה, וגם על ההקלדה.
    זה פשוט לי.

תאריך ההודעה המקורית: 03/02/2023 10:12

אם כשעשית דוגמא כללת גם את הזמן הזה והוא הסכים אפשר, כי אם זה לא טוב לו הוא
    לא היה לוקח אותך.

ב-יום שישי, 3 בפברואר 2023 בשעה 09:58:58 UTC+2, שמואל ב. כתב/ה:

• איך הכל התחיל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/02/2023 09:27 בס"ד בקשו שאכתוב היסטוריה של הקבוצה.. אז יש מה להאריך, ואין הז"ג כעת, אבל נקודה אחת חושבני שיכול להיות לתועלת. בפ' שמות שנה שעברה היה שבת טהרינו בחסידות סטריקוב. בהשגח"פ באותו ליל שבת התפללתי שם, ודיבר בענין טכנולוגיה כו' הרה"ג ר' רפאל שטרנבוך [חסיד באבוב]. זה לא קרה מיד, אבל בעקבות זה [ובעידודו של הרה"ג ר' נתן גוטליב שליט"א מתו"א, ועוד ת"ח], ניתקתי את המחשב מהרשת, ואח"כ בשלב מסוים גם מהאימייל. והנה פלא: פתאום יש המון זמן פנוי.. [שכחתי: גם ניקיתי את המחשב מכל הקליפים.. והתנתקתי מרשימות תפוצה שאינם נחוצות]. נו, הרי איני יכול לעבוד 10 שעות ביום, ולא תמיד יש הישוב הדעת ללמוד או לומר תהלים כו', אז התחלתי להשקיע בקבוצה ברצינות. כמדומה שבכללות ניתן לומר שאז העסק התחיל לפרוח. התלבטתי זמן רב האם לכתוב את זה [אף ש'מפרסמין עושי מצוה'..] אבל לכאו' כל אחד שמספר לאחרים שהוא שם לב לנושא הזה, מחזק עוד. לדוג' יש כאן בקבוצה ת"ח שהוא מנהל מכון, והוא כותב לי אגב גררא שאין לו מייל על המחשב, והכל מתנהל מחדר מחשבים. ברור שזה נתן לי הרבה כח. [כעין הרעיון של 'המאושרים']. רק נקודה: בעבר האופן שמנתקים מחשב היה בצורה פיזית. העולם התקדם.. היום מתקינים באאוטנט תוכנה חיצונית ע"ג המחשב, שחוסמת קליטה. או תוכנה שמשאירה רק אופציה לאימייל בלבד. אבל לא נוגעים במחשב בכלל. מתי שיש צורך [כגון כדי להתקין מאגר תורני בתוך המחשב עצמו, וכדו'] אפשר בתשלום סמלי להוריד את התוכנה הזו, ולחזור ולהתקין אותה שוב. לרב בן שמעון שליט"א יש תוכנה חזקה יותר, שכדי לבטל אותה צריך לפרמט מחדש את המחשב. ולסיום. אין הכוונה ח"ו לומר שמי שהמחשב שלו מחובר למייל או לרשת אינו בסדר [כמובן אם זה חסום כמו שצריך כו', לא רוצה בכלל להיכנס לנושא הזה]. כל אחד והתפקיד שלו בעולם, כל אחד יתפלל לה' באמת שיורהו הדרך המתאימה לו באופן אישי, שתקדם אותו אל התכלית בשבילה הוא בא לעולם, ויתייעץ עם ת"ח. ו*אנא לא להכנס לזה פה. * המטרה רק לומר באופן כללי, שכדאי - מניסיון אישי - לכל אחד, לבדוק איפה הוא אוחז, ומה הוא צריך. זה משתלם 'לצרכי פרנסה' כפשוטו..
  • מחיר אוצרות התורה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 05/03/2023 11:53 ראיתי עכשיו באתר האוצרות התורה שהם מוכרים את אוצרות השו"ת ואוצרות התורה מהדורא מורחבת ב2240 מהדורא בסיסית 1940 [image: image.png] "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם".
  • מחיר לקלדן

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    B
    תאריך ההודעה המקורית: 28/04/2023 04:26 כמה יעלה לי שמישהו יקליד בשבילי משו"ת של א מגדולי האחרונים תשובה אחת מהדפוס הישן
  • מחיר לתמלול

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 30/04/2023 19:40 כעת עשיתי חיפוש במייל של המילים 'מחיר תמלול' וזה נתן לי שרשור ארוך שהיה בעבר בנושא.
  • איך מוחקים את

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 06/05/2023 21:01 קיבלת הודעת אימייל מאת משה כהן שנשלחה באמצעות מצב סודי של Gmail: [image: הלוגו של Gmail]Re: [הבית לעורך התורני] איך מוחקים את https://confidential-mail.google.com/msg/AA2T6PZWC7yTjjCz-zAjhy8fsDGzRNv0tzeHTUnDBCfKSjoRp6aTzUL3n523_jdmHsVE_dTIm3F5S0DvWWEknvWYDOI4GwRUZmNPcjSZsUMRtBzZ6eCE2nHdnqkMnw== ההודעה נשלחה בתאריך 6 במאי 2023 בשעה 11:02:09 GMT-7 כדי לפתוח את ההודעה, יש ללחוץ על הקישור שלמטה. הקישור יפעל רק עבור [email protected]. להצגת ההודעה https://confidential-mail.google.com/msg/AA2T6PZWC7yTjjCz-zAjhy8fsDGzRNv0tzeHTUnDBCfKSjoRp6aTzUL3n523_jdmHsVE_dTIm3F5S0DvWWEknvWYDOI4GwRUZmNPcjSZsUMRtBzZ6eCE2nHdnqkMnw== מצב סודי של Gmail מספק שליטה רבה יותר על ההודעות ששולחים/ ייתכן שהשולח בחר להגדיר מועד תפוגה, לעקוב אחרי הגישה להודעה הזו או להשבית את האפשרות להדפיס או להעביר. מידע נוסף https://support.google.com/mail/answer/7674059 Gmail: אימייל מבית היוצר של Google השימוש כפוף למדיניות הפרטיות של Google https://myaccount.google.com/privacypolicy?hl=iw Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA קיבלת הודעה זו מפני שמישהו שלח לך אימייל באמצעות מצב סודי של Gmail. [image: הלוגו של Google]
  • מחיר לתמלול

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 19/09/2023 20:24 איני יודע משהו מידיעה, אך מסברא אם מדובר בתמלול נטו, והיינו הקלדה ותרגום, ללא עריכת הדברים וסידורם, המחיר צריך להיות קרוב לאזורי ה-50. ואם מדובר גם בעריכת החומר אז כל אחד לפי דרכו לתמחר עבודת עריכה, החל מ-35 ועד 3500...
  • איך מחפשיםן סוגר מרובע [

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 16/11/2023 19:39 הוא כותב 'טווח שאינו חוקי' [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 16.11.23, 19:38:34
  • איך מסדרים את הבעיה

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 21/12/2023 22:25 אפשר להסתיר אותו על ידי לחיצה ימנית על סמל מגש המערכת, ובחירה באפשרות 'הסתר/הצג סמל'