דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בבקשה

2023
1 1 0 1
  • בבקשה לשים לב להודעה זו. תודה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2023 19:09 בס"ד חוזר שוב על מה שכתבתי כמ"פ: קיבלתי ע"ע בל"נ לא להתערב כל עוד לא ביקשו ממני, אי לכך, האחריות על אופי הקבוצה מוטלת על כאו"א. נא כתבו לי, במייל חדש, עם ציטוט של כמה מילים מההודעה המדוברת, ואטפל בזה בעז"ה בשקט. חוזר שוב על 2 מכללי הקבוצה: א. אין לכתוב הודעה שאינה מסייעת לעורך תורני בעבודתו. גם במקרים שלדעתכם זה דחוף, אפשר רק אחרי אישור שלי, ולכתוב בהודעה שזה קיבל אישור ממני. ב. כל תגובה להודעה שנוגדת את הכללים, לא משנה בכלל מה תוכן התגובה, דינה כמו כותב ההודעה הראשון. נוספו עוד 2 מנהלים לקבוצה: הרב אליצור בן שמעון, והרב 'צמאה נפשי'. בכל פעם שאחד משני הרבנים הנ"ל יכתוב 'הנושא נעול', אזי אין רשות בשו"א לכתוב יותר כל הודעה באותו נושא, בין בשרשור זה בין בשרשור אחר. העובר על זה ייחסם לאלתר מהשארת הודעות בקבוצה [כאמור לעיל: רק אחרי שמישהו יעיר לי על זה] המשך ההשתתפות בקבוצה, לכל אחד ואחד בלי יוצא מן הכלל ממש, עם כל הכבוד הראוי, מותנה בכך, שידוע לכם, שכל הודעה הנוגדת את הכללים תגרום לחסימה מיידית, ללא התראה מוקדמת. נא לשים לב, שלא יהיה אח"כ תרעומת ועגמ"נ כו'. בשונה ממה שכתבתי בעבר, ההודעות של מי שנחסם לא יחכו לאישור. אלא זה שנחסם יצטרך לכתוב אותם שוב מחדש. [אחרת זה יהיה סוג של פרסום ברבים: פלוני היה חסום]. בתקווה להבנה בכל הנ"ל
  • בבקשה לשים לב להודעה זו. תודה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2023 19:29 בס"ד כתבו לי שהקטע האחרון לא היה מובן, אז אסביר: יש לי אפשרות להגדיר שהודעות של מישהו מסויים יפורסמו בקבוצה רק אחרי אישור שלי. זה מה שהיה עד היום, לחסומים. אבל שיניתי את זה, שמי שנחסם לא יהיה לו בכלל אפשרות לכתוב הודעות, ואם ירצה לכתוב משהו יוכל לעשות זאת רק אחרי שהחסימה הוסרה.
  • בבקשה ממכם יודעי ח"ן שילמדנו אורחות חיים!!!

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 29/01/2023 10:18 אחרי רואי את ישועת ה' בהבנת דברים עילאין אלין אעתיק לכם מה שערכתי בענין זה בעזר ה' ובדרך אפשר, ונמצא שם מרגוע לנפש התואבה לדעת את דבר ה' בפי מהרח"ו. *בגין דאיהו רשימא קדישא, *נכתב בצדו (הגהות מהרח"ו) הרמ"ק כתב (אור יקר כאן) כי ג' טיפות הם ג' יודי"ן (ע"כ הרמ"ק), והם שם ב' דע"ב, ו' ו' ו', י' י' י'[1] <#m_3014265472611966885__ftn1> , ולי נראה שהציור הוא כזה ה, שהם בסוד ה אחרונה דהוי"ה, בסוד נערה (עי' ע"ח שער ל"ה פ"ג)[2] <#m_3014265472611966885__ftn2> עד כאן לשונו [1] <#m_3014265472611966885__ftnref1> שם הראשון של שם ע"ב ביושר הוא וו"ו, ושם השני הוא יי"י. ומובא ב'משנת חסידים' ובסידורי רש"ש דשם ע"ב הזאת צריך לכוון בפרשת ציצית דקריאת שמע, שהיא כנגד נה"י דזעיר שבונה פרצוף דנוקבא, שבה יש יניקה לחיצונים וצריכה שמירה יתירה, ומבואר בפע"ח שער חג המצות פ"ז שדם פסח מורה על ה' דיני נוקבא, ועיין בספר 'וחרב פיפיות' בחלק עמודי שש, שמביא בשם ה'עמק המלך' (שער ט"ו פרק ל"ז) דשם וו"ו מורה על התיקון, ושם יי"י מורה על השבירה, ומבאר שמורה גם על התיקון אחר השבירה, שהיא בסוד מוחין, ועל ידי זה בא השמירה מן המזיקין, והכל נעשה ברחל, ואולי לזה כוון מהרח"ו. [2] <#m_3014265472611966885__ftnref2> לכאורה כוונתו שהוא בסוד ה' אחרונה שבשם הוי"ה כשהיא עוד במדריגת נערה, כמבואר בעץ חיים שער ל"ד פרק ב' כלל ט', וסוד נערה מבואר בע"ח שער ל"ה פ"ג שהיא בעת הנסירה, 'נער' מורה על ה' גבורות מנצפ"ך שמקבלת מזעיר מאחוריו, ו'ה' מורה על ה' גבורות מנצפ"ך ממותקות שמקבלת מאמא בעת הנסירה, ויחד הם 'נערה', והם סוד שני חותמות ציון וירושלים ששומרת אותה מן החיצונים. נמצא שב' הרמזים במן דמים שם יי"י ואות מורה על אותו ענין שהיא שמירה מן החיצונים. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 29.01.23, 10:17:44
  • 0 הצבעות
    43 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 11/04/2023 04:13 לגבי הלוואה, שו"ר שגם בזה יש מחלוקת. מצ"ב. קבצים מצורפים: הלואה.PDF
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 10/07/2023 23:06 מי/מה מפריע לך לעשות כן
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 21/11/2023 12:02
  • קבוצות גוגל - עזרה בבקשה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/12/2023 10:23 מי כאן מבין קצת בקבוצות גוגל ומוכן לעזור שניה ? תודה באישי, בבקשה תודה לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected] https://groups.google.com/
  • אפשר בבקשה הסבר. נראה שחסר לי מידע כאן.

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/12/2023 11:42 כן כתב בספר האשכול (הלכות ציצית סוף סימן לב) בשם הר"י אלברגלוני, שהלובש סדין בציצית לאחר שפטרוהו חכמים, לוקה משום לאו דכלאים. משום דלאחר שביטלו חכמים את מצות תכלת בסדין של פשתן, אינו מקיים מצות עשה כלל, ואין עשה דוחה לא תעשה. ו [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 12.12.23, 11:42:13

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים