דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

משוב בענין בקשת חוות הדעת - בעילום שם

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2023 23:36

---------- Forwarded message ---------
    Date: יום ה׳, 9 בפבר׳ 2023 ב-22:53
    Subject: Re: נא לשאול בעילום שם, תודה
    מאת: To: ישראל אברהם קלאר

אם אפשר להגיב בשרשור שפתחתם בשאלתי בעילום שם, שהשואל מאד מרוצה מהחוות דעת,
    ואני מודה לכל העונים.
    עכ"פ עוד פעם: יישר כח!

מאת: [email protected]

התבקשתי להעביר שאלה בעילום שם:

אני רוצה לשאול, אני כתבתי את מאמר המצורף, כמה זמן זה צריך לקחת? שעה וחצי זה

• שאלה בענין קריאת שם דרושים\פרקים בע"ח למהרח"ו

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 10/01/2023 18:10 איזה שערים נקראים הפרקים בתוכו בשם ,פרקים" ואיזה "דרושים"? לדוגמא בשער כ"ה שער דרושי הצלם, במראה מקומות ראיתי רבים וטובים שמציינים בשם "פרקים", אבל בספר עץ חיים שיש לי תחת ידי נקרא "דרושים". [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 10.01.23, 18:08:01
  • בקשת ספר 'רמב"ם לעם' - בעילום שם

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 24/03/2023 01:39 בקשת ספר 'רמב"ם לעם' - בעילום שם אני זקוק לספר 'רמב"ם לעם' על הלכות מעשרות פרקים ט ו-י [יש את זה באוצר החכמה למי שיש חבילת מוסד הרב קוק]. תודה רבה גדולה מראש
  • בקשת עזרה בדברי בעל שם טוב על התורה בענין ערב-רב

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 14/04/2023 14:52 (בעל שם טוב שמות פרשת בא אות ט) ט. וגם ערב רב עלה אתם. מה שקירב משה רבינו ע"ה את הערב רב מבואר לעיל בפרשת בראשית בהגה ק"ח, ומה שהיו משורש משה מפסולת הבירור מבואר לקמן פרשת קרח אות ג' עיין שם: ולא מצאתי בפ' בראשית שם בענין זה.
  • בקשת ספר - עץ הדעת טוב - ב (בהוצ' אהבת שלום)

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 01/05/2023 12:54 אודה למי מהחו"ר שיוכל להמציאני הספר הנ"ל. הוא נמצא באוצה"ח [image: image.png] (אם לא מתאפשר כל הספר- יועיל לי גם מעמ' 248 והלאה) תודה רבה למסייעים היקרים!
  • בענין 'הערוך'

2023
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 13/07/2023 14:27 כנראה בשביל העתיד שיקראו בספריו
  • בעילום שם : הגיסים של מהרח"ו.

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 09/08/2023 09:45 שלום וברכה לכל החו"ר היקרים. האם ידוע למי מכם מה הם שמותיהם של הגיסים של מהרח"ו. (גם חלק מהשמות עשויים לסייע בדבר) אכפול מראש תודתי לכל המסייעים היקרים. -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • בעילום שם. לא קשור אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/09/2023 13:17 בס"ד אשמח אם אחד מהעורכים הותיקים של טוש"ע המבואר עו"ה יצור עימי קשר בפרטי במייל הבא: [email protected] [email protected]
  • בקשת ספר

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 24/05/2023 09:55 בוקר טוב אשמח לקבל שושנים לדוד פ"ג דיומא. בתודה ובברכה

2

792

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים