דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בעילום שם, לא קשור אלי

2023
8 5 0 1
  • מודעת דרושים בפרוג (לא קשור אלי בכלל)

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 27/02/2023 12:46 דרושים עורכים בשפת היידיש, שכר נאה למתאימים [email protected]
  • שאלה בעילום שם:

2023
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 30/04/2023 00:00 לא לשכוח, שתמיד כדאי להתחיל לעבוד אצל מכונים-ורצוי אותם מכונים המוכרים בציבור, כמו עוז והדר וכיוצ"ב-כדי לעשות קורות חיים מוגדרים יותר שעבדתי במכון פלוני ופלוני, שלפעמים זה מדבר מאוד לאנשים שרוצים אותך פרטי, למרות ששכרם נמוך בהתחלה וכפי שכתבו על זה מקודם; ואני אומר את זה מידיעה, בס"ד.
  • לא קשור לקבוצה. מייל אישי שלי

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/06/2023 01:08 כנראה שאין תחליף לליווי האישי שלך, כשמו כן הוא. אישי ופרטני לפי רוחו של כל אחד.
  • בקשו לפרסם - בקשת עזרה. לא קשור אלי.

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/06/2023 10:30 אמן על כל 'בחור שמחפש עבודה וד"ל' - לחפש עריכה תורנית. אשרינו.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 21/07/2023 01:42
  • בעילום שם : הגיסים של מהרח"ו.

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 09/08/2023 09:45 שלום וברכה לכל החו"ר היקרים. האם ידוע למי מכם מה הם שמותיהם של הגיסים של מהרח"ו. (גם חלק מהשמות עשויים לסייע בדבר) אכפול מראש תודתי לכל המסייעים היקרים. -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • בעילום שם, לא קשור אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/09/2023 19:21 בס"ד דרוש מתמלל בלשה"ק לעבודה חד"פ אורך השיחה כ3 שעות, מאחד מגולדי הדרשנים החסידיים, תשלום: 50ש"ח לשעה [email protected]
  • ביקשו לפרסם בעילום שם

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 12/09/2023 17:45 ח"ו וחלילה שזו הייתה הכוונה. ואדרבה, לגודל חשיבות ההודעה הפריע לנו רק הניסוח שהשתרבב לנושא החשוב. אף אני זכיתי, ואין לי כלל אפשרות חיבור לרשת ברוב שעות עבודתי, ואין לי כלל חיבור בבית, על אף ששימוש בחדר משחבים עולה יותר. אך התפוקה בשעות ללא חיבור הוא לאין ערוך גבוה מהתפוקה בשעות שמחוברים לכל הנעשה והנשמע... ובודאי שזוהי זכות גדולה וקבלה נשגבה, הן ברוחניות והן בסגולה לפרנסה, לערוך ולכתוב במחשב המנותק מרשת, ולקפוץ לפי הצורך לחדרי מחשבים וכדומה. מאת: [email protected]

2

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים