דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

משוב בענין בקשת חוות הדעת - בעילום שם

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2023 23:36

---------- Forwarded message ---------
    Date: יום ה׳, 9 בפבר׳ 2023 ב-22:53
    Subject: Re: נא לשאול בעילום שם, תודה
    מאת: To: ישראל אברהם קלאר

אם אפשר להגיב בשרשור שפתחתם בשאלתי בעילום שם, שהשואל מאד מרוצה מהחוות דעת,
    ואני מודה לכל העונים.
    עכ"פ עוד פעם: יישר כח!

מאת: [email protected]

התבקשתי להעביר שאלה בעילום שם:

אני רוצה לשאול, אני כתבתי את מאמר המצורף, כמה זמן זה צריך לקחת? שעה וחצי זה

• בקשת עזרה

2023
    2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2023 22:22 תנסה לעשות רענון לדף [חץ עגול מצד ימין למעלה]
  • בקשת ספר - עץ הדעת טוב - ב (בהוצ' אהבת שלום)

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 01/05/2023 12:54 אודה למי מהחו"ר שיוכל להמציאני הספר הנ"ל. הוא נמצא באוצה"ח [image: image.png] (אם לא מתאפשר כל הספר- יועיל לי גם מעמ' 248 והלאה) תודה רבה למסייעים היקרים!
  • בקשת ספר - עץ הדעת טוב - ב (בהוצ' אהבת שלום)

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 01/05/2023 13:21 תודה רבה לכל המשיבים בפרטי, נעזרתי באחד מבני החבורה איש מהיר במלאכתו!
  • בעילום שם. לא קשור אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/09/2023 13:17 בס"ד אשמח אם אחד מהעורכים הותיקים של טוש"ע המבואר עו"ה יצור עימי קשר בפרטי במייל הבא: [email protected] [email protected]
  • בעילום שם, לא קשור אלי

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 07/09/2023 23:00 נראה לי שזה מכונה אמלוטור (מדמה) ואפשר להתקינו גם על וינדוס 10. ואכן הוא תופס זכרון פנימי רב יחסית.
  • בעילום שם, לא קשור אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/09/2023 19:21 בס"ד דרוש מתמלל בלשה"ק לעבודה חד"פ אורך השיחה כ3 שעות, מאחד מגולדי הדרשנים החסידיים, תשלום: 50ש"ח לשעה [email protected]
  • ביקשו לפרסם בעילום שם

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/09/2023 10:16 בס"ד ברצוני לשתף אתכם מה שבדידי הוי עובדה, ואולי יצא מזה חיזוק ותועלת. באמצע החורף אחרי התייעצת עם מורי ורבי על איזה ענין [ואכ"מ] קיבלתי על עצמי להתנתק מהאינטרנט ולהשאיר רק מה שמוכרח לי בתור עורך תורני [מייל] וגם להשאירו במשרד או ברכב. מיד אחרי יום טוב פסח העעל"ט קיבלתי הצעה לעבוד כעורך במכון חשוב ומוכר עם תשלום של 140 ₪ לשעה בנוסף לשולחן עבודה אצלם במשרד [והנני רק 'מתחיל'], אולם בתנאי קודם למעשה שארכוש לעצמי תוכנית 'אוצר החכמה'. מיד התקשרתי למשווק התוכנית בחו"ל, והציע לי שני ברירות, ארכוש התוכנית מיד במחיר מלא שעולה ליותר מאלפיים דולר, או שאחכה לאחר יום טוב שבועות שאז ירד המחיר במבצע בארבעים אחוז - חסכון של כמעט אלף דולר. ובינתיים אשתמש ב'אוצר אונליין' שיעלה לי הרבה פחות מזה. והנה לא ידעתי לשות עצה בנפשי, מצד אחד עם מתחיל אני לעבוד אצלם [מיד, והצעה כזו אינה חוזרת הרבה פעמים] מרוויח אני כפי השעות בערך ארבעת אלפים דולר לחודש וחבל לפספסו, ומצד שני אם רק אפתח הרשת לחודשיים כדי להשתמש בתוכנית אונליין הרווחתי גם האלף, וכי אין זה ל'צורך פרנסה'. החלטתי שאינני עושה השתדלות שאינה רצויה, והזן ומפרנס לכל יסדר לי העניין, למחר אמרתי בדרך אגב לחבר שלי בכולל שמחפש אני מישהו שיש לו אוצר החכמה ואינו בשימוש ומוכן הוא להשאילו או להשכירו לחודשיים, אמר לי בחייך הנה אני הכתובת, לפני שנה קניתי התוכנית ולא ידעתי למה כי גם מחשב אין לי, קח את ה'אוצר' בשמחה גדול [בחנם] ותחזירו כשאינך צריך לה עוד...
  • בקשת ספר

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 11/12/2023 15:55 אני זקוק למאמר ד"ה שינך כעדר הרחלים מספר "פלח הרימון" על שיר השירים לרבי הלל מפאריטש תודה רבה

2

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים