דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בקשת עצה לצירוף טקסט של כמה קבצים של וורד לקובץ אחד

2023
2 2 0 1
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 23/02/2023 19:46 כהשלמה לפעולת המאקרו שהועלה כאן: אם רוצים לשנות את שמות הקבצים לאחר הפיצול, יש לשנות במאקרו כאן: Sub test() ' delimiter & filename SplitNotes "///", "Notes " End Sub במקום NOTES יש לרשום שם אחר (לא ניסיתי לבדוק אם זה עובד בעברית) ולגבי הסימון שמורה היכן לפצל את הקובץ, הוא כרגע מסומן על ///. אם רוצים לשנותו יש להחליף את "///" בכל סימון אחר בין הגרשיים. מאת: [email protected]
  • תוכנת המרת תמונות עם טקסט לקובץ וורד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    כ
    תאריך ההודעה המקורית: 28/02/2023 08:37 ניסיתי הרבה תוכנות אונליין וראיתי שזהו המצליח ביותר https://ocr.pdfcandle.com/heb/ocr_image.aspx הצלחה וברכה
  • יש דרך לחפש משפט בתוך הרבה קבצים של וורד?

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/03/2023 22:52 החיפוש בווינדוס לא תמיד מביא תוצאות מדויקות.
  • בקשת כמה ספרים:

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 23/05/2023 10:28 שלום וברכה אני זקוק לספרים דלהלן: כלי חמדה (ח"ג קונטרס אחרון אות כד) חי' מרן רי"ז הלוי יומא דף נ"ב [בענין הקטרת הקטורת לפני ה'] פניני רבינו הגרי"ז סי' כט אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי ויבורך בכל הברכות
  • [4]: האם ניתן למזג כמה קבצי pdf לקובץ אחד?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 27/06/2023 17:31 ומה הבעיה לבקש שיפתחו לכם? בסך הכל תוכנה לטיפול בקבצי פי די אף, לא ראיתי את הטעם לצרף את קובץ ההתקנה כי גם קובץ ההתקנה שמורידים משם - עדיין צריך אינטרנט כדי להתקינו בנתיב זה פתוח... ------ Original Message ------ מאת: From "yisroel zev paneth" מאת: To "יואל שילה" מאת: Cc "[email protected]" [email protected]; "הבית לעורך התורני" Date ח' תמוז תשפ"ג 17:26:03 Subject Re: Re[2]: [הבית לעורך התורני] האם ניתן למזג כמה קבצי pdf לקובץ אחד?
  • עזרה בהגדרות של וורד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    0
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 07:58 הברירת מחדל של וורד שבצד מוצגים רק 3 כותרות משנה. אפשר לשנות זאת ליותר, אך כשסוגרים את הקובץ הוא חוזר לסורו ומציג רק 3. איך מקבעים זאת על יותר? בתודה מראש, [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 24.07.23, 07:57:46
  • בקשת עצה

2023
    75
    0 הצבעות
    75 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/07/2023 12:15 רגע, הרי יש חילוק עצום בין עבודה פרטית למכון. אין לערבב ביניהם. ברור שעל עבודה פרטית מקבלים יותר מ-50. לכן אתם צריכים להדגיש שהסקר מיועד רק לגבי עבודה במכון!
  • בקשת עזרה - וורד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ג
    תאריך ההודעה המקורית: 26/12/2023 10:05 ב"ה האם אפשר לעשות הערות שוליים [או משהו דומה] על הערות שוליים? אסביר במה מדובר, אני עורך ספר בן כמה מדורים, אתן דוגמא שכולם מכירים - משנה ברורה, נניח שסעיפי המשנ"ב הם בהערות שוליים על דברי השו"ע, ואני רוצה לעשות שער הציון - מקורות *לשו"ע *ולמשנ"ב כאחד. אולי הדרך היא לא לעשות את זה כהערת שוליים, אשמח לשמוע איך כן. נ.ב. לא מדובר בעימוד, אני צריך את זה כבר בשלבי העריכה.

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים