דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

כתיבת תגובה בקבוצה

2023
2 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 27/02/2023 22:49

קורה לפעמים שכשאחד החברים שולח תגובה מופיע כל ההיסטוריה של השרשור כזה:
    [image: image.png]
    זה קורה בדרך כלל אם באמצע כתיבת התגובה יוצאים מההודעה וחוזרים, גם באופן זה
    אפשר למחוק את זה בקלות, הדבר מפריע לקריאת ההודעות בצורה תקינה
    נא לשים לב לכך
    בברכה

• תאריך ההודעה המקורית: 27/02/2023 22:49

קורה לפעמים שכשאחד החברים שולח תגובה מופיע כל ההיסטוריה של השרשור כזה:
    [image: image.png]
    זה קורה בדרך כלל אם באמצע כתיבת התגובה יוצאים מההודעה וחוזרים, גם באופן זה
    אפשר למחוק את זה בקלות, הדבר מפריע לקריאת ההודעות בצורה תקינה
    נא לשים לב לכך
    בברכה

תאריך ההודעה המקורית: 27/02/2023 22:57

כתוספת לדברי הרב לוריא, זה עשוי גם לקרות למי מאיתנו שמשתמש בג'ימייל בתוך
    תוכנת האאוטלוק, ועל כן חסד גדול יעשה עם הציבור דהכא, אם יואיל למחוק את כל
    השרשור הקודם בטרם ישלח את ההודעה.

מאת: [email protected]

• פרסום 'דרושים' בקבוצה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/01/2023 09:57 בס"ד אבקש לשים לב: ה 55 ש"ח שאני מבקש ממי שמקבל פה תועלת, זה לא קשור לפרסום פה. פרסום של 'דרושים' [עורכים, קלדנים, וכל כיו"ב] מותנה בתשלום של 50 ש"ח. התשלום צריך להיות לפני הפרסום. ונא לעדכן אותי על ההעברה שנעשתה. גם בתשלום, אפשר לפרסם רק הודעות שעוזרות לעריכה תורנית. הודעה ברשימת התפוצה היא בתשלום נפרד של 50 ש"ח. כל הנ"ל הוא לגבי 'דרושים'. אברך שרוצה לפרסם עצמו [בקבוצה או ברשימת התפוצה] שהוא מחפש עבודה אפשר בשמחה כמה שרוצה. אגב נא לשים לב שאני מפרסם את ההודעות בדיוק כמו שהם מגיעות אלי, כולל שגיאות הכתיב, אם יש.
  • כתיבת מייל בצורה מסודרת

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/03/2023 15:07 יש הרבה מהת"ח כאן שכשהם כותבים מייל זה יוצא להם ממש לא מסודר. כגון שהכל כתוב בצד שמאל של העמוד או יותר גרוע שהסימני שאלה קופצים לכל מיני מקומות וכדומה. זה מקשה על הקריאה ולפעמים גם לא מובן מה כתוב. אם מישהו יתנדב להסביר בבהירות למה זה קורה ואיך מסדרים את זה, נדמה לי שזה יועיל מאד לכולם.
  • בעניין שאלות הלכתיות בקבוצה

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 19/03/2023 02:14 לרוב ניתן להבין מהתשובות את האסמכתא ואת הבסיס של התשובה וזה נקרא לדבר בלימוד ולא לפסוק הלכתא בדרך כלל רוב המוצ"ים שיענו לך בסיס התשובה יהיה זהה אבל יש מקרים רבים אחרים שיש מקורות בפוסקים וחברי הקבוצה לא יודעים מה שמו"ץ שלמד את זה יודע לכן ודאי שאין לסמוך על מה שנאמר פה רק כחומר למחשבה ובירור נוסף
  • הגדרות בקבוצה

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 22/05/2023 21:51 ניסיתי להגדיר תקציר כדאי שאוכל לעזור אבל אחרי שהוא כותב לי שההגדרות שונו בהצלחה הוא חוזר להגדרה הראשונה מתנצל ב-יום שישי, 19 במאי 2023 בשעה 16:12:47 UTC+3, שמואל בלויא כתב/ה:
  • בענין דברים שנכתבים בקבוצה.

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 02/06/2023 15:15 אני חושב שהדבר שהכי יועיל כאן, זה שכל אחד יחשוב ויבין, שכשהוא כותב משהו בקבוצה, זה ממש כמו לכתוב את זה במודעה ברחוב רבי עקיבא בבני ברק. ומה שלא היה כותב שם שלא יכתוב כאן. יש כאן המון אנשים שמחוברים לקבוצה מכל סוגי המכונים וסוגי האנשים, ואף אחד לא יכול להעלות בדעתו מי הם. יכול להיות שגם אם המנהל שלך בעצמו לא עובר כאן על המיילים, אולי הוא מבקש מאיזה חבר שיעבור בשבילו על המיילים, וכדומה. ואולי יש כאן פלוני אלמוני שידיד של פלמוני שדחוף לו מאד לעדכן אותו שכתבו עליו בקבוצה כך וכך... וכו' וכו'... [כמובן שאין כוונתי לא לכתוב כאן דברים כמו בענין העלאת שכר וכדומה. כי הגם שזה מלחיץ מנהלי מכונים מסוימים, כל זמן שלא כתוב את שם המכון, אין להם שום אפשרות לכעוס על מישהו ספציפי, כי אם הם הבינו שזה אמור להלחיץ אותם בלי שכתבו את שמם, זו בעיה שלהם בלבד...] בברכת הצלחה רבה לקבוצה המדהימה, ושהפורום יביא תועלת במקסימום האפשרי. ואיש את רעהו יעזורו וכו'.
  • תגובה לטיפ 2

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 18/09/2023 22:03 "אם הלקוח היה רוצה ספר רציני ומוגה, הוא היה מבקש ממך". נו באמת. האם בכל פעם שאתה קונה איזה מוצר או מזמין איזו עבודה, אתה טורח להזכיר שאתה מעוניין בעבודה איכותית? ודאי שלא! אבל פשיטא שכל אדם רוצה את המכונית/בית/בשר/ראש כבש (לראש השנה)/צביעת בית - הכי טובים ואיכותיים שיש. והעורך מחויב לעשות את הכי טוב שהוא יכול! *אחרת, הוא עובר בגזל גמור, ובארור עושה מלאכת ה' רמיה, ובמה ששנוא עליך לא תעשה לחברך. *שהרי גם אתה רוצה שיעשו בשבילך את העבודה הכי טובה. אני למשל הוצאתי ספר (אין כוונתי להפליא עצה, אלא ספר על הלכות בורר), היה נדמה לי שהמעמד עשה עבודה מאוד מהירה ולא מושקעת. אח"כ מוכרים בחנויות שראו את הספר אישרו לי את זה, הם אמרו שהוא לא מקצועי או שעשה עבודה לא מוקפדת. *היתה לי הקפדה גדולה על כך! * התנהגות כזו נפוצה בהרבה תחומים, ולדעתי זה חמור מאוד. כמו שאתה רוצה שיעשו לך את העבודה הכי טובה, שהבשר או הדג שאתה קונה יהיה הכי טרי, ושלא הוציאו לך אותו אתמול מהקפאה ומוכרים בטרי וכו', כך תתנהל עם אחרים. אז הפוך. אם המו"ל אמר לך בפירוש שהעיקר המהירות ולא כ"כ משנה לו האיכות, בסדר גמור. אבל אם הוא מוציא את הספר של אבא או סבא או האדמו"ר שלו, אני בטוח שהוא רוצה שאתה תפענח טוב ותנסח טוב בצורה המיטבית, כדי לעשות נח"ר לרהמ"ח זצ"ל ולהגדיל תורה. גם אם הוא לא אמר בפירוש. אז מספיק לתת לנגיעות וליצר הרע לעבוד עלינו, בפרט בימים הקדושים האלו. בואו נתחזק, ונעשה עבודה איכותית, *כמו שאנחנו רוצים שיעשו לנו. *ונפסיק להשלות את עצמנו. כי בעולם הזה אפשר להגיד הרבה תירוצים, אבל בסוף כל אחד יתן את הדין לפני בורא עולם!
  • תגובה לטיפ 2

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 22/09/2023 15:23 הדיון נעול יישר כח גדול לאלו שאכפת להם צביון הקבוצה וטורחים לכתוב לי באישי מה יש לשפר ב-יום חמישי, 21 בספטמבר 2023 בשעה 01:46:51 UTC+3, shlom25077 כתב/ה:
  • בעיה בשליחת הודעות בקבוצה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 19/12/2023 15:31 שלום רב. פעמים רבות אינני מצליח להשיב להודעות בקבוצה, עוד מישהו נתקל בבעיה הזו?

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים