דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

פותח נושא לדיון. חזון החמישים

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 05/03/2023 07:03

בס"ד

חשבתי על רעיון, עוד לא מגובש בכלל, מחכה לתגובות כו'. עדיף מאוד בקבוצה, ולא
    באישי.

חזון כזה, שלא יהיה כזה דבר עורך תורני שמקבל פחות מ 50 ש"ח לשעת עבודה.
    משהו בכיוון,
    שכל עורך שמקבל יותר מ 50 לשעה,
    יקדיש שעה בשבוע, בתור חסד,
    לראות איך אפשר לקדם עורך אחר שמקבל פחות מ 50.
    אשמח בלי נדר להיות ה'שדכן', המתווך, בין אלו לאלו.
    כאמור הרעיון בחיתוליו, כל תגובה תתקבל בברכה.
    הנקודה אינה רק לתת מידע על מכונים, שזה כשלעצמו חסד גדול,
    אלא גם לראות בפועל מה קורה איתו, ולהדריך אותו לשפר את העבודה. אולי לעזור לו
    לחשוב על סוגי עבודה חדשים שכדאי לו להתנסות בהם, כו'.
    העזרה בקבוצה היא אדירה,
    ועכ"ז, כל הזמן אני פוגש כאלו שיעזור להם מאוד מישהו שישב איתם אחד על אחד.
    לא כל אחד רוצה לשלם לי 500 ש"ח על ליווי אישי. זכותו המלאה.. אבל שעה בשבוע
    זה נראה לי דבר שעורך יכול לעמוד בו, לתת לאחר. אולי אפשר להחשיב את זה חלק
    ממעשר כספים [למי שזוכה ויכול לתת..]
    כאמור אשמח אם שייך שלא יגיבו באישי אלא בקבוצה

• חזון עובדיה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 01/02/2023 19:48 שלום וברכה האם מישהו יודע על דרך להשיג את ספרי מרן הרב עובדיה בפידיאף חוץ מאוצר החכמה שעולה לפחות כאלף שלוש מאות (600 ועוד שידרוג) או קרוב לאלפים (גירסה 19)?
  • חזון החמישים - דיוק החזון

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 12/03/2023 10:05 ואם אותו אחד משיג את העוזרת היקרה ב200 ש"ח מעודף היצע או מחוסר מודעות למחיר שהיא יכולה לקבל יותר למה ישלם 400 לאחת שיודעת לדרוש
  • חזון החמישים - דיוק החזון

2023
    23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/03/2023 23:40 בס"ד חוזר בקצרה על הרעיון שנלענ"ד [אין לי כח להיכנס לדיונים] - תופסים בפינצטה, אברך אחד [רק אם הוא רוצה להשקיע ברצינות], יושבים איתו ובודקים מה הוא עושה כיום, מלמדים אותו לעבוד יותר טוב, מסבירים לו לאיפה עוד אפשר לפנות [אם לא מאשרים לו העלאה איפה שעובד כעת], מסבירים לו איך לתקשר עם אותו אחד [היינו עם זה שעובד אצלו כעת, ועם זה שפונה אליו], עוזרים לו להבין במה הוא טוב [באיזה עבודה, באיזה תחום], כו', ואז יש לנו אחד שקיבל בעבר פחות מ 50, ועכשיו הוא מקבל יותר מ 50. כמובן זה בקצרה, כל אחד תקוע בנקודה אחרת. [יש כאלו שצריכים פשוט לקבל ע"ע לא להתכתב עם המנהל שלהם לפני שהם מתייעצים עם מישהו. ודו"ק מאוד. בפרט רגשניים כו' וד"ל. וזו רק דוגמא. א"א לדעת בלי שמשקיעים בזה זמן. כמובן לוקחים על זה כסף, מי שרוצה]. ככה עוד אחד ועוד אחד, והמצב משתנה לאט לאט. זה כבר לא כ"כ תיאוריה, זו מציאות שמתרחשת כבר, בשקט. ועוד נקודה - לא מפסיקים מלהעלות את זה בקבוצה, בלי סוף. לו רק הייתי יכול להעתיק פה מיילים שאני מקבל באישי [אולי באמת להבא אבקש רשות לפרסם פה בעילו"ש], אברכים מוכשרים כ"כ שפשוט לא ידעו שיש כזה מושג לקבל יותר.
  • חזון החמשים - הצעה מעשית?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/04/2023 21:56 בואו נהיה ריאלים. האם יש אפשרות מעשית להעלות את השכר? אני לא מתכוון לאחד שעובד עם לקוחות פרטיים. הוא לא צריך עצות. אני מדבר על עובדי המכונים. הלא כל עורך מודה לה' על עצם זה שזכה למצוא עבודה, ורועד מפחד לדרוש העלאה. לפני כמה שבועות כתב לי אחד מחברי הקבוצה, שהוא עובד במכון מסוים כמגיה, תמורת 35 ש"ח לשעה בלבד! (הבנתי שזו לא רק הגהת כתיב פשוטה, אלא הוא עובר על התוכן ומשפץ). אפילו הוא מפחד לדרוש העלאה. אז מה יאמר אחד שעובד במכון שבו כולם מקבלים 50. פתאום הוא ידרוש יותר? אפילו אם הוא באמת טוב מהממוצע, הוא מפחד, כי עם הביקוש העצום לעריכה הם ימצאו בקלות מישהו אחר במקומו אפילו שיהיה פחות טוב. אז אם יש למישהו באמת הצעה מעשית או דוגמה שהוא עזר בפועל למישהו להעלות את שכרו, הבה נשמע. ושיהיה בצורה מפורטת, כדי שילמדו גם החברים דכאן איך לנהוג. אבל עד כמה שאני יודע אין עצת קסמים בנושא הזה.
  • נושא חשוב גם לעורכים

2023
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 23/07/2023 20:21 בדיחה. נערך ע"י AI (בינה מלאכותית). בברכה, הרב מאיר פישהוף ממלכת התורה והחסד בארץ הקודש (ע"ר) 0548496050 לזכות לכל הברכות השמורות למחזיקי התורה לחץ כאן https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=9001256&groupe=רשת כוללי ערב - ממלכת התורה&groupelock=1
  • ערכת נושא ותבנית

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/12/2023 15:21 לכב' הרב שילה. קניתי אתמול את החוברת החדשה וורד לאברך ויש שם דברים שחודשו באופן מאיר עיניים. לא מצאתי התייחסות ל"ערכות נושא" ומה ההבדל בינו לבין תבנית. אם אני רוצה לעשות סגנונות מסויימים לפרוייקט חדש [תורת שלמה לדוגמא] חשבתי שאוכל פעם להגדיר את הכותרות, הפונטים וכו' ולהגדירו כערכת נושא. אבל לא הלך. --
  • (ללא נושא)

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 18/04/2023 12:56
  • (ללא נושא)

2023
    1
    0 הצבעות