דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

פותח נושא לדיון. חזון החמישים

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 05/03/2023 07:03

בס"ד

חשבתי על רעיון, עוד לא מגובש בכלל, מחכה לתגובות כו'. עדיף מאוד בקבוצה, ולא
    באישי.

חזון כזה, שלא יהיה כזה דבר עורך תורני שמקבל פחות מ 50 ש"ח לשעת עבודה.
    משהו בכיוון,
    שכל עורך שמקבל יותר מ 50 לשעה,
    יקדיש שעה בשבוע, בתור חסד,
    לראות איך אפשר לקדם עורך אחר שמקבל פחות מ 50.
    אשמח בלי נדר להיות ה'שדכן', המתווך, בין אלו לאלו.
    כאמור הרעיון בחיתוליו, כל תגובה תתקבל בברכה.
    הנקודה אינה רק לתת מידע על מכונים, שזה כשלעצמו חסד גדול,
    אלא גם לראות בפועל מה קורה איתו, ולהדריך אותו לשפר את העבודה. אולי לעזור לו
    לחשוב על סוגי עבודה חדשים שכדאי לו להתנסות בהם, כו'.
    העזרה בקבוצה היא אדירה,
    ועכ"ז, כל הזמן אני פוגש כאלו שיעזור להם מאוד מישהו שישב איתם אחד על אחד.
    לא כל אחד רוצה לשלם לי 500 ש"ח על ליווי אישי. זכותו המלאה.. אבל שעה בשבוע
    זה נראה לי דבר שעורך יכול לעמוד בו, לתת לאחר. אולי אפשר להחשיב את זה חלק
    ממעשר כספים [למי שזוכה ויכול לתת..]
    כאמור אשמח אם שייך שלא יגיבו באישי אלא בקבוצה

• חזון עובדיה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 01/02/2023 19:48 שלום וברכה האם מישהו יודע על דרך להשיג את ספרי מרן הרב עובדיה בפידיאף חוץ מאוצר החכמה שעולה לפחות כאלף שלוש מאות (600 ועוד שידרוג) או קרוב לאלפים (גירסה 19)?
  • חזון החמישים

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 08/03/2023 22:03 בס"ד משהו חשוב - מבקש מאוד מאוד, ממי שמבקש עזרה וכבר מצא מי שיעזור לו, וכן ממי שרוצה לעזור והוא כבר תפוס ואין לו הזמן לעזור לעוד מישהו - אנא תעדכנו אותי בהקדם ! [כדי שהרשימה תהיה רלוונטית ומעודכנת, ולא ייגרם בזבוז זמן מיותר לאחרים] אם יורשה להוסיף שהמחיר אצלי הוא עדיין 500 ש"ח בלבד למשך 3 חודשים. התחייבתי לתת אתת המחיר הזה ל 0 הראשונים, וזה מגיע עוד מעט למספר הזה. אח"כ המחיר יעלה בהרבה. לפחות כפול. ליווי והדרכה אישית, צעד אחר צעד. הרבה עצות ששוות זהב [לא אני אומר את זה..] מתוך הניסיון הרב של אחרים ששיתפו אותי במה שעבר עליהם, ומתוך התלאות שאני עברתי.. כמובן איני נותן שום פרטים על אף אחד. פשיטא ואצ"ל לא על אברכים שדיברו איתי, ובעז"ה גם לא על מכונים. רק מסנן אצלי בראש למי להמליץ ללכת]
  • חזון החמישים

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 08/03/2023 17:18 יש דברים שרק אנשים שהגיעו לגדר מלאכים עושים, כגון אדם שהוא בעל עסק, ונותן עצות למתחרים שלו, אפילו שיודע שזה יזיק לו. גדולי ישראל עשו כן, אבל ברור שא"א לדרוש זאת מכל אדם. אבל מה שכן אפשר לדרוש מכל אדם, וכמובן כל אדם צריך לדרוש מעצמו, זה לא לעשות חשבונות של פלפולים: אם אגלה לפלוני על הכולל שאני לומד בו והוא יצטרף, יהיה צפוף ולא יהיה מקום לשבת. אם אעזור להעלות שכר העורכים, מחיר הספרים יעלה, וכל כיו"ב.
  • חזון החמישים - דיוק החזון

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 12/03/2023 10:05 ואם אותו אחד משיג את העוזרת היקרה ב200 ש"ח מעודף היצע או מחוסר מודעות למחיר שהיא יכולה לקבל יותר למה ישלם 400 לאחת שיודעת לדרוש
  • חזון החמישים

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 08/03/2023 21:24 בס"ד רבותי, העסק מתקדם, מתחת לפני השטח כבר נוצרו קשרים מי שרוצה עזרה, מי שמוכן לעזור, נא לכתוב. אפשר לי, אפשר בקבוצה
  • פותח נושא רגיש, בהיסוס קצת, ובהתראה מראש

2023
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 24/10/2023 21:23 יש מכון שכן שואל שאלות כאלו? מאת: [email protected]
  • (ללא נושא)

2023
    2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 02/10/2023 17:32 סליחה, נשלח בטעות. (מסתמא זה מה שהשולח ישלח עוד מעט)
  • (ללא נושא)

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    D
    תאריך ההודעה המקורית: 18/04/2023 02:15 *?FineReader 9 מה זה **תוכנת *

0

791

משתמשים

14.1k