דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

כמה נקודות

2023
1 1 0 1
  • כמה נקודות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/01/2023 09:23 בס"ד לגבי הבקשה הראשונה: מי שיואיל גם להעתיק למחשב את כתובת המייל, אודה לו עוד יותר
  • כמה נקודות

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 24/01/2023 19:44 סליחה התכוונתי לשלוח בפרטי הודעה דלעיל ונשלחה בציבורי ב-יום שלישי, 24 בינואר 2023 בשעה 19:37:07 UTC+2, פנחס כתב/ה:
  • כמה נקודות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/01/2023 08:13 בס"ד נזכרתי מה עוד רציתי לכתוב.. היות ולדעתי אחד הנושאים שצריכים להעסיק עורך תורני, [הם מצד הענין של זה בעצמו, והן מצד הזמן שנשאר פנוי לעבודה], הוא, שימוש נכון במחשב ובמייל, [וכ"ש ברשת], וזהירות מהתמכרות או בזבוז זמן, לכן אודה למי שישלח לי חומר בנושא ואפרסם אותו בקבוצה. מי שרוצה לפרסם בעצמו - יבורך, אבל בבקשה רק בשרשור שהכותרת שלו היא: שימוש מושכל במייל, ובמחשב בכלל
  • כללי הקבוצה בקיצור [ועוד כמה נקודות]

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 31/03/2023 03:38 למי שאין תועלת מהקבוצה ששווה לו 55 ש"ח, יעשה חשבון לעצמו שחבל על זמנו ג"כ. מי שמקדיש זמן לקריאת המיילים או אפילו חלקם, ע"כ שיש לו תועלת ששווה 55 שח. נקודה למחשבה וייעול ניצול הזמן והממון [שנוגעת גם לדברים רבים אחרים. אם לא שווה לך לשלם 2 ש"ח על קריאת עתון או איזה עלון, למה שווה לך להוציא עליו 20 דקות?] מאת: On Thu, Mar 30, 2023 at 8:13 AM שמואל בלויא
  • כמה טיפים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/05/2023 00:02 בס"ד בעז"ה אכתוב כמה נקודות, וברי לי, שמי שיקח אותם לתשומת לבו, זה יהיה לו בעז"ה לתועלת. הכל מתוך השטח.. מה שסיפרו לי מנהלי מכונים, או מה שסיפרו לי עורכים שנכוו בזה.. [כמובן זה ממש לא הכל.. כמה נקודות, טיפה מתוך הים..] א. תעדכן! קבלת עבודה ואתה עסוק במשהו אחר? [לא משנה אם עבודה אחרת או ברית או קידוש או בר מצוה..] תעדכן מיד!! 'זה יהיה מוכן בעוד שבועיים לפחות'. ק"ו שאם אתה מחליט שזה לא בשבילך, תעדכן מיד. אחרת, גם גרמת עגמ"נ לאחראי הפרויקט, וגם נשרפת אצלו אלהבא. התחייבת על סך מסוים של שעות ומגיע חודש שאתה יודע שיהיה לך פחות? תעדכן! ב. תשקיע עוד טיפה! תחשוב שזה ספר שלך. שזה יופיע במהדורה הבאה של אוצה"ח עם השם שלך, ומס' הטלפון שלך להערות.. עוד טיפונת מאמץ, ושדרגת את העבודה שלך. גם אם כרגע לא תוכל לדרוש העלאה, כי כבר סיכמתם, אבל אתה מכין עכשיו את ההעלאה הבאה שלך. הנקודות הקטנות, הפינישים.. ג. [זה נשמע הפוך ממש מהנקודה הקודמת, אבל שניהם אמת..] קח את זה בקלילות! זה מאוד מאוד חשוב "להצלחת המערכה" [כמו שאומרים אצלינו בבי"ש..] אל תיקח אחריות על הספר!! זה מוסיף לעבודה המון רגשות, והמון לחץ.. זה לא הספר שלך, זה ספר של המכון / הלקוח הפרטי. מה שכתוב שם זה העסק שלו, אתה רק עושה מה שבקשו ממך. אנסה להסביר את הסתירה [כביכול] בין 2 נקודות אלו האחרונות: לעבוד טוב, הכי שאפשר, אבל בצורה משוחררת, עם קלילות. העולם לא עומד על הכתפיים שלך. הכל בסדר. אם [לדוג'] אמרו לך להזדרז [וכמובן הוסיפו בנשימה אחת: אבל שזה לא יוריד מהאיכות...], אז תזדרז.. וברור שזה יוריד מהאיכות.. ומה אכפת לך? אתה שכיר, זה מה שבקשו. אותך מעניין רק מה רצון ה'. רצון ה' הוא שתהיה נאמן בתור שכיר. [זה לא סותר בכלל לכתוב בהערת סקירה מה דעתך על הדברים.. גם אם זה נוקב.. אבל שלא יהיה לך אכפת כי הוא זה, מה יודפס בסוף..] ד. תשאל!* הרי הקבוצה לפניך!* לא הבישן למד. כל שאלה שאתה שואל, עשית חסד עם עוד כמה שיש להם אותה שאלה. בדוק ומנוסה מאות פעמים.. הקבוצה קמה במפורש ובמוצהר, בשביל השאלות הכי פשוטות, שלא נעים לשאול אותם.. ה. אל תחכה שיסבירו לך בדיוק מה רוצים שתעשה. גם כי לא תמיד הוא בעצמו יודע... וגם כי בד"כ אין לו סבלנות וזמן להסביר.. קפוץ למים! תעשה דוגמא, מקסימום יגידו לך ביקורת, לא נורא.. זה בריא.. ו. אל תצפה למחמאות.. זה לא קל בכלל... אבל את המשוב למה שאנחנו עושים צריך לחפש ממקום אחר. זה שמשלמים לך, זה המשוב החיובי הגדול ביותר שיש.. ז. אל תערב רגשות. השיח עם הלקוח / אחראי הפרויקט, צריך להיות תמיד ממוקד, קצר, ברור. מכבד ומכובד, אבל קצר וחד. אין לו זמן, הוא בלחץ. תבין אותו.. ח. תכבד את עצמך. לעולם אל תפנה למכון / פרטי בבקשת עבודה בסגנון של 'המצב קשה, אני זקוק נואשות לעבודה, אנא רחם עלי'. זה פשוט משיג את המטרה ההפוכה בדיוק! [כאמור, אני מדבר הרבה עם עורכים, ועם מנהלי מכונים. אני כותב דברים מתוך השטח]. אל תנגן לו על המצפון / על העצבים, ואל תעשה לו מניפולציות.. ההיפך, תקפיד בכל פניה שלך לעבודה חדשה, שיהיה ברור מתוך הדברים, שאתה מבקש דוגמא גם כדי לראות אם הוא מרוצה מהעבודה שלך, וגם – באותה מידה בדיוק - כדי לראות אם אתה רוצה לעבוד בעבודה הזו. לקוחות אוהבים לעבוד עם אנשים שמכבדים את עצמם. זה לא סתירה בכלל, גם לכבד את עצמך, וגם לכבד אותו. ט. אולי אני יורה לעצמי ברגל [בנגמ"ש..] כי אנשים יחשבו 'טוב, אני כבר יודע את כל הסודות'. אז זהו, שזה לא הענין.. רק כשמישהו אחר מלווה אותך, הוא יודע לומר לך מה להשתפר [לא דוקא כי הוא חכם ממך או מנוסה ממך. אם כי גם זה נכון.. אלא כי אין חבוש מתיר עצמו, ואין אדם רואה נגעי עצמו..] וכל הנ"ל זה רק דוגמיות.. אבל גם אם מישהו יחליט בגלל זה לא לעשות אצלי ליווי אישי. אז לא נורא.. העיקר שיצליח.. י. הדברים נכתבו במהירות. אינו מוגה..
  • בקשת כמה ספרים:

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 23/05/2023 11:27 קיבלתי. ברכות לכל המסייעים.
  • כמה מרוויח עורך תורני?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/07/2023 10:11 הזמנתי אותך למלא את הטופס הבא: כמה מרוויח עורך תורני? כדי למלא את הטופס, יש להיכנס לכתובת הבאה: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhy2UF4MLcnXdUhyIXx4TqgjaExYdKoAFPwFWP3iPJL3C4cQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link הזמנתי אותך למלא טופס. אפשר גם להגיב להודעה זו ונכניס את התשובה ידנית Google Forms: יצירה וניתוח של סקרים.
  • בקשה כמה דפים מספר

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/10/2023 11:13 מי שיוכל להעביר לי בפרטי מספר הואיל משה סימנים יב יג יד אודה לו בכל לב