דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

ביקשו לשאול - בירור שכר

2023
3 3 0 1
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/01/2023 21:30 מה שבטוח זה שבכה"ג אין מקום להיות חסיד, שהרי חסידותו תבוא על חשבון המכון. ועורך ירא שמים צריך לתת ליבו ולהיזהר בכך! דברים שאינם לגמרי בגדר חסידות, למשל אם נוהג להפחית כמה דקות מהזמן, כדי לפצות על איזו שיחת חולין שהיתה לו, לכאורה יכול לעשות כן. אגב, לגבי הדלקת המחשב, פעם דיברו כאן שפשוט שמחשיבים.
  • ביקשו לפרסם

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/03/2023 10:58 בס"ד מקבל עבודות הקלדה פרטים [email protected] טלפון 0527698554
  • "העלאת שכר"

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 22/04/2023 23:53 לר' שמואל, גם אני נהנתי והפנמתי העצות, ובפרט מהעצה הראשונה והשלישית. ייש"כ! מאת: [email protected]
  • העלאת שכר

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/04/2023 07:09 בס"ד לדעתי - לא. כי ככה מנהל מכון מרגיש שיצאו נגדו במלחמה, ואז הוא אומר: אפטר את כולכם. ובד"כ, [שוב - הכל לענ"ד], כשמתאגדת קבוצה, אז יש מתוכם כאלו שהסכימו להיכנס להתאגדות הזו, מתוך רצון שישתנה משהו. אבל באמת אין להם עדיין הצעת עבודה אחרת, זמינה, בשטח, שמתאימה להם, שהם באמת מוכנים לעבור אליה עוד היום. ולכן כשמאיימים בפיטורים - ועד העובדים מתפוגג בן רגע. אבל, כשאחד בא ואומר את זה בשקט, אז מה הוא יגיד לו ? 'אפטר אותך' ? הרי זה בדיוק מה שהעורך בא לומר: אני מבקש העלאה ל ... כי יש לי הצעה אחרת שבדקתי אותה והיא מתאימה לי, בסכום כזה. ולכן לדעתי חשוב יותר להשקיע בלעזור לעורכים האלו, למצוא את העבודות האלו. זה לא רק לתת להם רשימה של כתובות מייל [שזה גם חשוב, יעויין קובץ הדוקס ששלחתי אתמול בקבוצה], זה גם לראות איתם יחד: מה מתאים לך ? מה אתה יכול לעשות כדי שהעבודה שלך תהיה שווה יותר ? לענ"ד, מי שרק ינסה לעשות את זה, יופתע לראות כמה עצות מועילות יש לו לתת.
  • בירור נוסח

2023
    18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/07/2023 15:53 אכן כן, ועוד רבים וטובים אך כוונתי הייתה על כך שנוהג כן למעשה מאת: [email protected]
  • שכר בלבן

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 08/12/2023 12:30 בס"ד למעשה לפי מה שהבנתי יש 3 אופציות חוקיות: תלוש ע"י מישהו אחר, עוסק פטור, שכר סופרים ואמנים. מישהו יודע להמליץ על מישהו שמונח טוב בדברים ויודע לתת ייעוץ אישי, בתשלום ? תודה רבה רבה לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected]
  • שכר בלבן

2023
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 22/12/2023 07:29 מתוך נסיון רב אני ממליץ על "רבקה קלינלרר, יועצת מס" [email protected], מאת: ועל סוכן ביטוח רחל שפילמן סוכנות לביטוח ייעוץ פנסיוני זה משהו נפרד שפחות קשור לנושאים המדוברים
  • ביקשו ממני לשאול:

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/12/2023 19:57 איני יודע אם זה המקור, אבל בסידור מנחת יהודה עם ליקוטים מהרה"צ יהודה זאב ליבוביץ זצ"ל מופיע: [image: image.png] סתם ולא פירש מקור. האם זה ווארט שלו?....

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים