דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בקשה קטנה. העתקה מפידיאף לוורד

2023
3 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 02/04/2023 10:40

בס"ד

עדיין רלוונטי
    מי שיש לו זמן בבקשה,
    רק הקטע שציינתי
    לא צריך כל הטקסט
    תודה

• תאריך ההודעה המקורית: 02/04/2023 10:40

בס"ד

עדיין רלוונטי
    מי שיש לו זמן בבקשה,
    רק הקטע שציינתי
    לא צריך כל הטקסט
    תודה

תאריך ההודעה המקורית: 02/04/2023 12:32
    1. הרופא אני מרגיש סיפוק רב והנאה ממעשה ידי שהצלחתי בניתוח וכו׳ האם זה
      הרגשה מותרת וטובה או ח״ו גאוה ואסורה?

אד״ש כל אחד מרגיש הנאה וסיפוק ממעשה שעושה והצליח יש הבדל בין זה לגאוה =
    בתחנה הסופית, אם עי״ ז מגיע לרצון להמשיך ולהטיב עם הזולת ומחפש עוד ועוד
    דברים להועיל, לטוב אין סוף ואם רואים שמצליחים תמיד אפשר לחדש ולנסות לשפר
    לייעל וזה נותן דירבון זה טוב, משא״ב אם לזה הגיעו וסוף פסוק עשיתי טוב וזהו
    זה גאוה שאסורה, סיפוק הנותן פריון בעבודה משובח ורצוי וטוב, סיפוק הנותן
    רפיון גרוע הוא והוא הסממן של הגאוה.
    הרופא שמעתי כאן דברים חכמים ונבונים שמאחר לא שמעתי.

מאת: On Sun, Apr 2, 2023 at 10:41 AM שמואל בלויא

• תאריך ההודעה המקורית: 02/04/2023 12:32
    1. הרופא אני מרגיש סיפוק רב והנאה ממעשה ידי שהצלחתי בניתוח וכו׳ האם זה
      הרגשה מותרת וטובה או ח״ו גאוה ואסורה?

אד״ש כל אחד מרגיש הנאה וסיפוק ממעשה שעושה והצליח יש הבדל בין זה לגאוה =
    בתחנה הסופית, אם עי״ ז מגיע לרצון להמשיך ולהטיב עם הזולת ומחפש עוד ועוד
    דברים להועיל, לטוב אין סוף ואם רואים שמצליחים תמיד אפשר לחדש ולנסות לשפר
    לייעל וזה נותן דירבון זה טוב, משא״ב אם לזה הגיעו וסוף פסוק עשיתי טוב וזהו
    זה גאוה שאסורה, סיפוק הנותן פריון בעבודה משובח ורצוי וטוב, סיפוק הנותן
    רפיון גרוע הוא והוא הסממן של הגאוה.
    הרופא שמעתי כאן דברים חכמים ונבונים שמאחר לא שמעתי.

מאת: On Sun, Apr 2, 2023 at 10:41 AM שמואל בלויא

תאריך ההודעה המקורית: 02/04/2023 14:34

בס"ד

יישר כח גדול

מאת: [email protected]

• בקשה דחופה!!!!!!!

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    S
    תאריך ההודעה המקורית: 01/01/2023 18:27 אשת אברך אשר נמצאת כרגע בטיפול נמרץ במצב לא פשוט בכלל תתפללו בבקשה לרפואת אדרת בת כרמית לרפואה שלמה בתוך שאר חולי עמו ישראל ובזכות תפילת רבים ניזכה לבשורות טובות אמן [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 01.01.23, 18:14:01
  • בקשה קטנה. העתקה מפידיאף לוורד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 31/03/2023 07:19 בס"ד לדעתי זה נקודה שיכולה לעזור לעורך בעבודתו, מבחי' רגשית במצו"ב, קטע 7, עד 'הסממן של הגאוה' [לפני הציטוט של הרופא] 'אד"ש' הוא הפני מנחם מגור תודה
  • בקשה קטנה, תודה מראש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/04/2023 08:25 בס"ד מסיבה אישית שאיני רוצה לפרט אותה כאן, אני משתדל לא להיכנס הרבה למיילים של הקבוצה. לכן כל הודעה אלי, אנא לשלוח במייל חדש. אפשר פשוט להכניס המייל שלי לאנשי קשר, ואז מיד כשמתחילים לכתוב 'שמואל', המחשב יציע את המייל שלי. גם מי שכבר כתבתי לו משהו בתגובה למשהו, ואולי הגיב לי ומצפה שאקרא את זה, אנא ימחל לכתוב לי שוב במייל חדש. הנ"ל הוא גם לגבי מקרה שיש הודעות בקבוצה שאינם ראויות, שביקשתי לעדכן אותי, לטובת הציבור, אז גם זה, בבקשה במייל חדש. ולצטט כמה מילים, שאוכל למצוא במה מדובר. יישר כח
  • בקשה!

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 13/12/2023 15:18 אולי אפשר לנסות לפנות למוציאים לאור - מוסדות יחוה דעת בהר נוף. הכתובת כמדומה רחוב אגסי.
  • בקשה

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 13/12/2023 20:29 סוכות חל ביום שלישי. בחו"ל. ----- Original Message ----- From: י. To: עריכה תורנית Sent: Wednesday, December 13, 2023 8:27 PM Subject: [הבית לעורך התורני] בקשה שלום ברצוני לדעת האם תיתכן מציאות בה יוציאו ס"ת במשך 11 ימים רצופים? (אולי בחו"ל וכדו'?) תודה
  • בקשה

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 06/11/2023 21:20 עומד למכירה באתר שלו.
  • בקשה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 04/11/2023 21:56 שבוע טוב לכולם, אני מחפש את הנידון בענין המתים על קידוש השם שהיה כאן ואיני מצליח למצוא אותו. אולי מישהוא יוכל לשלוח אלי. תודה
  • בקשה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 11/04/2023 09:49 בס"ד הקבוצה גדלה מאוד, לפי מה שאני מבין מה שצריך כרגע כדי שהקבוצה תמשיך להיות יעילה, זה שכל אחד ואחד ישתדל לשים תמיד תמיד לנגד עיניו את השאלה - האם מה שאני רוצה לכתוב עכשיו נוגע למעשה לעבודה, בפועל ממש. זתומרת ודאי שאולי זה יהיה נוגע לכתיבה, אבל האם זה עכשיו ככה, בפועל, מיידית. איני יכול לפרט, אבל הרבה מהדברים הלא רצויים שהיו בקבוצה בעבר [ושכמובן יש חשש שיקרו שוב..] היו נחסכים אם החברים שליט"א היו פשוט חושבים על הנקודה הזו הנ"ל. פה זה לא בית ועד לחכמים, יש קבוצה [שנפתחה מתוך הקבוצה פה] בה מלבנים הלכות למעשה [מקווה שהיא עדיין קיימת] פה זה לא מקום לליבון סוגיות. רק לדוג' את השאלה של כתיבה בחוה"מ: מאוד מאוד כדאי שכל אחד ישאל את עצמו בכנות: האם באמת אני הולך כרגע להחליט מה לעשות לפי התשובה שאקבל עכשיו להודעה שלי ? קשה קצת לפרט, אבל בבקשה תאמינו לי שמה שרואים מכאן לא רואים משם, ומתוך המון המון הודעות אישיות שאני מקבל, הנקודה הזו חוזרת ע"ע שוב ושוב. א"א לחסום מי ששואל שאלה תורנית.. גם מהסיבה שאף אחד לא יפנה אלי בבקשה לשים לב לזה [וכמו שכתבתי כמ"פ, מכמה סיבות אישיות שאיני רוצה לפרטם, אני לא רוצה בשום אופן לנעול דיונים או לחסום חברים, ע"ד עצמי], וגם כי לעולם א"א לדעת מתי זה עבור העבודה. אבל אנא תאמינו לי, זה פתח להרבה דברים לא רצויים. בבקשה לטובת הקבוצה [שהיא טובתכם האישית] תשתדלו לשים לב לזה. שוב, הנקודה היא, לא להתייחס לעצם הדברים המובאים והמצוטטים, רק לבדוק כל הזמן, כ"א עם עצמו: האם יש פה משהו שנוגע לי למעשה, במיידי, לעבודת העריכה. [בלי קשר, אני רואה שיש שלא הבינו. 'חסימה' אין פירושה בכלל שזהו זה. הכוונה היא רק שכותב ההודעה ישים לב - כי מה לעשות, הוכח שוב ושוב שבלי חסימה אנשים פשוט לא מתייחסים - ויכתוב לי שהוא מבטיח לשים לב יותר להבא, וזהו, הוא משוחרר]. לסיום, הקבוצה נועדה למשהו מאוד ממוקד, ויש לי את הדרך שמצאתי במשך הזמן שהיא זו שמתאימה לי איך לנהל את זה. אפשר בשמחה רבה לפתוח קבוצות אחרות, אין על זה שום קפידא חס ושלום. אשמח לעזור ולהסביר איך פותחים קבוצה ואיך מנהלים אותה כו'. גם אם זה יהיה קבוצה שהמטרה שלה זה בדיוק המטרה של הקבוצה הזו. אין לי תחרות עם אף אחד. אדרבה, זה יעזור לי. כי ככה יהיה יותר קל שיישארו פה רק אלו שמקובל עליהם אופי הקבוצה, ואופי צורת הניהול שלה.

3

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים