דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

התייעצות בנושא חשוב

2023
9 9 0 1
  • התייעצות בנושא מחשב לקניה

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2023 17:59 אני דווקא אוהב מחשבים עם מסך קטן, אני לוקח אותו בכל מקום, והוא מאוד קל. אני עבדתי אפילו עם מסך 12 אינצ'. כנראה זה תלוי בהרגל.
  • [2]: התייעצות בנושא מחשב לקניה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2023 18:29 כדאי לדעת שמסך עם כרטיס מסך מעולה - שווה ערך ואולי אף טוב יותר ממסך גדול יותר עם כרטיס מסך פחות טוב שנים לא רציתי לוותר על ה-17 אינטש שלי, עד שנוצרה ההזדמנות ללנובו 15 אינטש עם כרטיס מסך מעולה אינני מרגיש בזה כעת שום חסרון, אלא להיפך, היתרון של קומפקטיות משולבת באיכות מעולה ביותר. ------ Original Message ------ מאת: From "Gra Biurim" מאת: To "מעשה הכתב" [email protected]; "Typing Main" Date ט' שבט תשפ"ג 17:59:37 Subject Re: [עריכה תורנית] התייעצות בנושא מחשב לקניה
  • התייעצות

2023
    28
    0 הצבעות
    28 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 21/04/2023 05:54 בס"ד יישר כח ענק לרב דוד אור המילים האלו נותנות המון כח
  • בקשת עזרה בנושא 'סקר'

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/04/2023 19:03 בס"ד האם יש אפשרות לקחת שאלון שראובן הכין ולהוסיף שם אופציה, שגם לשמעון תהיה האפשרות לצפות בתגובות מיידי. תודה
  • בקשת עזרה בנושא 'סקר'

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 23/04/2023 20:51 בשלוש נקודות משמאל יש אפשרות הוספת שותפי עריכה, מניח שעוזר ב-יום ראשון, 23 באפריל 2023 בשעה 19:04:29 UTC+3, שמואל בלויא כתב/ה:
  • סקר בנושא צירוף קבצים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/06/2023 07:58 בס"ד צירוף קבצים בקבוצה https://docs.google.com/forms/d/1naaKgPYJQFAoFNuBSjOUoDaC56DXBb7XuP9qhRATY7I/edit לא יתקבלו תגובות במייל
  • התייעצות בניסוח לשוני

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 27/06/2023 13:44 כלומר - תלוי אם הוא פירש או כתב כגון רש"י הראשון על הש"ס פירש את דברי המשנה משנה. מאימתי קורין את שמע בערבין משעה שהכהנים נכנסים לאכול בתרומתן: כהנים שנטמאו וטבלו, והעריב שמשן, והגיע עתם לאכול בתרומה. אבל בד"ה שאחריו רש"י הוסיף על דברי המשנה ולכן יותר מתאים כתב עד סוף האשמורה הראשונה - שליש הלילה, כדמפרש בגמרא, (/ברכות/ דף ג א) ומשם ואילך עבר זמן, דלא מקרי תו זמן שכיבה, ולא קרינן ביה בשכבך, ומקמי הכי נמי לאו זמן שכיבה, לפיכך הקורא קודם לכן - לא יצא ידי חובתו, אם כן למה קורין אותה בבית הכנסת, - כדי לעמוד בתפלה מתוך דברי תורה, והכי תניא בברייתא בברכות ירושלמי, ולפיכך, חובה עלינו לקרותה משתחשך, ובקריאת פרשה ראשונה שאדם קורא על מטתו - יצא. בשורה האחרונה שרש"י מוסיף שבפרשה ראשונה יצא, אין זה פירוש לדברי המשנה, ולכן מתאים לכתוב: וכתב רש"י וכו'
  • דבר חשוב שכדאי לדעת

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/09/2023 11:58 אל תמנע טוב מבעליו. כידוע יש כל הזמן צורך להוריד שיעורים ועוד מיוטיוב, ולנטפרי כבר אין את השירות של ההורדה החינמית. וב"ה כידוע בחדשים האחרונים כולם מתקינים את "הורדה מהירה מיוטיוב", בד"כ בכל יום מקבלני הודעות על עוד כמה עשרות מתקינים ב"ה (כל התקנה שולחת לי מייל). דא עקא, שבתוכנה ההיא לא היה אפשר לבחור איכויות, ולא ידעו איפה ההורדה אוחזת עד גמר ההורדה, וב"ה כל העניינים האלו תוקנו בס"ד עם עוד הרבה הוספות. ואני רואה שהעולם לא מספיק יודע שיש עדכון כזה, לכן אני משתדל להודיע זאת. להורדה: הורדה מהירה מיוטיוב https://did.li/M07YH.

3

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים