דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הודעות נחוצות שנאלצתי למוחקם

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 23/04/2023 21:34

בס"ד

אחר בקשת המחילה,
    כו"כ הודעות חשובות נמחקו מאתר הקבוצה,
    [בבחי' אוי ל.. ואוי ל..]

לכאו' אין זה כ"כ נפק"מ כי רוב מוחלט של החברים פה שליט"א אין להם גישה לאתר
    בכלל, אשריהם ישראל [אגב לתשו"ל מה שדיברו על זום], אבל אני מעדכן

• הודעות אישיות אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 10:26 בס"ד לא נעים לכתוב את זה בפעם האלף, אבל ההכרח לא כו'. הודעה שכותבים לי מתוך שרשור, לא מגיעה אלי לדואר נכנס. אין לי זמן לעבור על כל ההודעות בקבוצה, אחת לאחת, כדי לבדוק אם כתבו לי משהו. ומאותה סיבה, מזכיר שוב בקשתי: מי שרואה משהו לא תקין, שמפריע לאחרים - נא יכתוב לי, לתועלת הרבים. [מי שחושש מגרימת עגמ"נ לעורך אחר, שייחסם 'בגללו', יכול לציין בפנייה אלי: אבקש שלא תחסום אף אחד בגלל ההודעה הזו שלי. מבטיח לעשות כן]. בו"ה לגבי מה ששאלו מה אפשר לפרסם פה ומה לא: כל דבר שמרוויחים עליו כסף, אני מבקש לא לפרסם אותו פה. זה נתון לשיקול דעתו של כל אחד. [ז'תומרת, ברור שאין לי בעיה עם זה שיפרסמו פה לוחות זמנים של אגד, אם זה לצורך העבודה. כי ברור שהם לא יפרסמו אצלי בלוח דע"ת.. אבל מצד שני גם אני פעם הייתי בטוח שאין סיכוי שמכונים גדולים יפרסמו פה, ועובדה שכן. קיצער כ"א יעשה כהבנתו. מי שרוצה להיות בטוח יפנה אלי במייל חדש] בו"ה
  • ביטול קבלת הודעות למייל

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 16/05/2023 21:53 מצו"ב מסננים שלי לפורומים של העריכה אתה יכול לייבא אותם למסננים שלך אצלי זה נראה כך [image: image.png] *מצו"ב 2 מסננים שתוכל לייבא למסננים שלך * נכנסים להגדרות\מתקדמות\מסננים ומייבא את המסננים (לאחר ההורדה למחשב) [image: image.png] ומייבא מסננים לפי צילום המסך המצורף [image: image.png] כמו"כ אביא לפה צילום מסך שהסביר בקבוצה איך לעשות את המסננים לבד [image: image.png] מאת: [email protected] קבצים מצורפים: mailFilters (1).xml
  • הורדת הודעות ממייל

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    B
    תאריך ההודעה המקורית: 04/06/2023 21:17 באותו ענין אני מקבל עלון שבועי במייל בקובץ מצורף ואני רוצה עכשיו להעביר הכל למחשב, ישנה דרך מהירה לעשות את זה ? דהיינו אחרי בחירת כל ההודעות הרלוונטיות, לעשות הורדה אחת של כל הקבצים הנמצאים בהם, לתיקייה מסויימת? מאת: [email protected]
  • הודעות שמגיעות לספאם

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 10:06 כן רק כדאי להגדיר גם שתמיד יגיע לדואר נכנס או לתוית מסוימת -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • בענין אישור ודחיית הודעות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/08/2023 08:18 נא לשים לב, שלפעמים הודעה חדשה גוררת אחריה את כל השרשור שהיה קודם. מה שגורם לפעמים שהודעה שהיא ראויה מצד עצמה לא תאושר, בגלל מה שכתוב בהמשך. לכן כדאי לפתוח את ה 3 נקודות שבתחתית המייל, ולמחוק כל מה שכתוב שם. בתקוה להבנה
  • הורדת הודעות ממייל לקובץ וורד

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/09/2023 22:28 באאוטלוק-תוכנה של ווינדוס לניהול דוא"ל- אפשר [וגם בג'ימייל אמור לכאורה לעבוד בצורה דומה] : שמירת הודעה כמסמך Word Outlook אין אפשרות לשמור הודעה ישירות כקובץ Word מסמך. עם זאת, באפשרותך לשמור את ההודעה כקובץ HTML ולאחר מכן לפתוח קובץ זה ב- Word. שמירת הודעת הדואר האלקטרוני כקובץ HTML משמרת את כל העיצוב, התמונות והקישורים, וכן את פרטי הכותרת, הכוללים את המידע 'מ' ,'אל','עותק'ו'נושא'. פתח את ההודעה שברצונך לשמור, ובכרטיסייה קובץ, לחץ על שמירה בשם. 2. בתיבת הדו-שיח שמירה בשם, בחלונית תיקיה,בחר תיקיה ולאחר מכן את המיקום בתיקיה שנבחרה שבה ברצונך לשמור את הקובץ. 3. בתיבה שם הקובץ, הקלד שם עבור הקובץ. 4. ברשימה שמור כסוג, בחר HTML ולאחר מכן בחר שמור. 5. פתח את Word ובחר קובץ > פתח. 6. בחר את קובץ ה- HTML ששמרת בשלב 4. 7. בחר קובץ > שמירה בשםולאחר מכן בחר מסמך Word (*.docx) מהרשימה הנפתחת של סוג הקובץ לפני בחירת שמור. ב-יום שלישי, 26 בספטמבר 2023 בשעה 20:15:34 UTC+3, ש. כהן כתב/ה:
  • חיפוש הודעות קודמות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/10/2023 06:50 כמדומני שיש כאן חברים שפתחו מייל ייעודי רק עבור הקבוצה, והם מהוותיקים כאן אולי יואיל אחד מהם לתת המייל שלו וסיסמת הכניסה לכל מאן דבעי, כדי שיהיה אפשרות של חיפוש בהודעות קודמות. או שאולי אם מישהו רוצה להתנדב לחפש מפעם לפעם עבור עורכים ששואלים עזרה, הוא יכתוב פה, ובעל המייל הנ"ל ייתן לו באישי את הקוד כניסה למייל שלו הייעודי הנ"ל.
  • בעיה בשליחת הודעות בקבוצה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 19/12/2023 15:31 שלום רב. פעמים רבות אינני מצליח להשיב להודעות בקבוצה, עוד מישהו נתקל בבעיה הזו?

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים