דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

[2]: בניית מאגר ספרים

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 25/06/2023 19:59

לא מעט פעמים שמעתי מאנשים שלא רצו לרכוש ספר או תוכנה שלי - ולאחר זמן נמלכו בהם
    ברור לי שמה שחלק מהספרים שלי נמצאים בהיברו בוקס ובאוצר החכמה - מוריד מהמכירות [ולכן הקבצים ששיחררתי להם הם מהדורות ישנות יותר, וללא איורים וגרפיקה כמעט]
    ואני עצמי הייתי בטוח שלא ארכוש אוצר החכמה - עד שהזדמנה ההזדמנות
    כך שאותו בטחון שלא תרכוש - לא תמיד יש לו מאה אחוז וודאות
    ובנוסף, צריך להכניס לראש את התובנה של 'משתרשי' ושל 'יורד לשדה חבירו' שבשניהם צריך לשלם על ההנאה שמגיעה לך, למרות שהיא לא מתוכננת
    וגם שונא מתנות יחיה - אמור ללמד אותנו משהו - כ"ש בדבר שלהדיא מיועד ליצור רווח כספי
    אף שלראש האברכי שרגיל לקבל מתנות קשה עם גישת חז"ל לנושא

------ Original Message ------
    מאת: From "אליהו לוריא"
    מאת: To "יהודה כהנא"
    מאת: Cc "כתיבה תמה" [email protected]; "שמחה פרוינד" [email protected]; "שלום זיאת" [email protected]; "עריכה תורנית"
    Date ו' תמוז תשפ"ג 19:54:04
    Subject Re: [הבית לעורך התורני] בניית מאגר ספרים

• [2]:

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 28/02/2023 01:45 לא 'בכתב הכי קטן שקיים ובצבע הכי בהיר שקיים' אלא פשוט בצבע לבן ובגודל נקודה אחת אצלי כל המסמך עובר השחרה לפני הסגירה, וכדי שכתב זה לא יראה כאוסף נקודות - יש לי מאקרו שהופך את כל הכתב בגודל נקודה אחת לצבע לבן. כדאי להכיר את האפשרות להכניס לתוכן גם חלקי משפטים, שנכתבו בסגנון שמשלב תו+פיסקה [לאפוקי סגנונות הכותרות שהם סגנון פיסקה בלבד]. באופן זה ניתן ליצור בתוך הטקסט חלקי משפטים ולהורות לתוכן להכניס אותם לתוכן [זה לא עובד בסגנון תו שלא משולב עם פיסקה!] ------ Original Message ------ מאת: From "דוד אור" מאת: To "אברהם דיקמן" מאת: Cc "א. רינגל" [email protected]; "עריכה תורנית" Date ז' אדר תשפ"ג 01:36:39 Subject Re: [עריכה תורנית]
  • בקשת ספרים:

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 23/05/2023 17:09 שלום וברכה אני זקוק למנחת חינוך מכון ירושלים מצוה ת"א כמו"כ יש אפשרות להשיג סריקה מתוך הספר עבודת ישראל [קמחי] במהדו' החדשה של מכון משנת ר"א קוטלר ליקווד? תודה רבה!
  • בקשת ספרים:

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 23/05/2023 17:24 קבלתי מנחת חינוך.
  • בקשת ספרים:

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 23/05/2023 17:52 התכוונתי למהדורה החדשה של עבודת ישראל [קמחי] בהוצ' מכון משנת ר"א ליקווד.
  • [2]: עצה טובה(?) למי שאין מאגר תורני

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 11/06/2023 20:19 אשמח לקבל יותר פרטים על התוכנה 'חיפוש בקלות'.
  • [2]: בניית מאגר ספרים

2023
    18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 27/06/2023 14:36 שמעתי לחלק בין גירסא חדשה של תוכנה שטרם נפרצה לכל ואינה מצויה כל כך, לבין גירסא ישנה יותר שמצויה ופרוצה בשוק שזה מוגדר כבר כנתייאשו הבעלים.
  • [2]: תלוש.

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/07/2023 07:25 לפי דברי הרב שילה שיש הבדל אם כותבים יועץ לבד או יועץ הלכתי, אם כן יוצא שיש הבדל אם כותבים ערכיה לבד או עריכה תורנית.
  • בקשת ספרים.

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/12/2023 22:44 האם יש למאן דהוא הספר אור חכמים למוהצ"א מאליק? (אני לא מוצא א"ז לא באוצה"ח ולא בהיברו). כמו כן אשמח אם יש למאן דהוא הספרים אור יצחק למוהר"י מראדוויל ואור ישרים לשושלת בית לעכוויטש - קאברין, אם ישלחם אלי. תודה רבה וכל טוב. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 03.12.23, 22:42:10