דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בענין העלאת קבצים כו'

2023
3 3 0 1
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 12/01/2023 22:07
  • שיחזור קבצים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/03/2023 01:27 יש איזו תוכנה או אפליקציה שעושה את זה.
  • ג'ימייל כו' הגדרות

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/04/2023 18:59 לא הבינו כנראה את השאלה שלי אני יודע מה זה תבניות ומה זה חתימה אישית השאלה היא אם אפשר ליצור תבנית [או איך שנקרא לזה] שתגיע רק למי שעוד לא שלח לי אף פעם מייל. ככה זה יחסוך מכל מי ששולח לי מייל לראות בפעם האלף את ההודעה 'אני לא פותח מיילים, אפשר להצטרף כו' כו'... אני מרגיש 'סנוב' לבקש את זה, אבל אעפ"כ: מי שמסכים בבקשה לעשות לי טובה ולהגיב במייל חדש, אודה לו. פשוט ללחוץ פה [email protected] ולכתוב לי. תודה !
  • העלאת שכר

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/04/2023 07:09 בס"ד לדעתי - לא. כי ככה מנהל מכון מרגיש שיצאו נגדו במלחמה, ואז הוא אומר: אפטר את כולכם. ובד"כ, [שוב - הכל לענ"ד], כשמתאגדת קבוצה, אז יש מתוכם כאלו שהסכימו להיכנס להתאגדות הזו, מתוך רצון שישתנה משהו. אבל באמת אין להם עדיין הצעת עבודה אחרת, זמינה, בשטח, שמתאימה להם, שהם באמת מוכנים לעבור אליה עוד היום. ולכן כשמאיימים בפיטורים - ועד העובדים מתפוגג בן רגע. אבל, כשאחד בא ואומר את זה בשקט, אז מה הוא יגיד לו ? 'אפטר אותך' ? הרי זה בדיוק מה שהעורך בא לומר: אני מבקש העלאה ל ... כי יש לי הצעה אחרת שבדקתי אותה והיא מתאימה לי, בסכום כזה. ולכן לדעתי חשוב יותר להשקיע בלעזור לעורכים האלו, למצוא את העבודות האלו. זה לא רק לתת להם רשימה של כתובות מייל [שזה גם חשוב, יעויין קובץ הדוקס ששלחתי אתמול בקבוצה], זה גם לראות איתם יחד: מה מתאים לך ? מה אתה יכול לעשות כדי שהעבודה שלך תהיה שווה יותר ? לענ"ד, מי שרק ינסה לעשות את זה, יופתע לראות כמה עצות מועילות יש לו לתת.
  • העלאת שכר

2023
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 26/04/2023 01:09 צודק בהחלט
  • איומים כו'

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 07/06/2023 12:16 הסקר עוד פעיל? לא הצלחתי ליכנס..
  • צירוף קבצים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/08/2023 16:08 בס"ד ההודעה נשלחת לקבוצת הבית לעורך, בעותק מוסתר. כרגע אפשר לצרף קבצים. לתקופת ניסיון. אבקש מאוד מכל אחד ואחד, לגלות אחריות למען הכלל, א. לא לפגוע בזכויות יוצרים, ב. לעדכן אותי על כל הודעה שאינה מתאימה ועל כל דבר שיכול לפגוע בקבוצה [כגון על חברים פה שמעסיקים עורכים, על פגיעה בזכויות יוצרים, ובכלל] זה לא לשוה"ר, זה מניעת נזק מרבים. [מי שסבור אחרת, שיעשה מה שהוא מבין, אבל אין לפתוח פה דיון על זה. עברו הזמנים בהם כל דבר היה נתון לדיון. אלו הנהלים פה, וכמדובר כמ"פ, מי שרוצה אעזור לו בל"נ לפתוח קבוצת עורכים אחרת, שתנוהל ע"פ הבנתו. כמובן כ"ז אינו סותר לכך שאשמח מאוד לקבל ביקורת והצעות ייעול, בתנאי שזה ברור שאיני מחויב להסביר א"ע אם ההצעה לא התקבלה]. תודה רבה כוח"ט
  • מציאת קבצים במייל

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/08/2023 17:59 אם אינני טועה אם תפתחו חלון החיפוש שמעיל המייליםזה נראה כך [image: image.png] ושם תציין קובץ מצורף ככה [image: image.png] זה אמור לפתוח כל מייל עם קובץ מצורף יום נפלא משה רייך