דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

אני רוצה להעלות לדרייב חומר ששוקל כ-30 GB איך עושים את זה? (לשליחה פרטית)

2023
5 4 0 1
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 11/06/2023 17:20 לא שתלויים זה בזה סומכים זה על זה
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 13/09/2023 21:13 זה לא מוחק את תיקית הורדות זה מוחק קבצים במצב אופליין, זה קצת מורכב להסביר מה זה בדיוק. בגדול זה מידע שנשמר על ידי אתרים במחשב אצלכם, כדוג' שאתה פותח אתר שפתחת בעבר ויש לך שם השלמה אוטומטית לכל מיני דברים. (לא סיסמאות שנשמרות באונליין). להבדיל מתיקית הורדות שהיא קובץ קשיח. בוה
  • 0 הצבעות
    20 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 29/11/2023 10:03 אף שהקדמונים ואף הגר"א כתבו "וכו" על פסוק חושבני שהיום איננו מקובל וצורם בעין וכן דעתי שכיון שיש מנהג יפה לכתוב "וגו" שמסמל את העיקרון שאיננו רוצים לכתוב חצי פסוק, כדאי לאמץ אותו ויש בזה משום כבוד הפסוקים כמו כן לא מקובל לכתוב על פסוק וזה לשונו, יש התייחסות ללשונות המקרא כמקור מרומם יותר. מעבר לזה יש בדבר נפק"מ שכותבים וכו' לרוב כשהמשפט נגדע באמצעו או/ו כשההמשך נחוץ גם הוא רק רוצים לקצר למשל "המוציא מחברו וכו'" וכל שכן פסקה ארוכה יותר אבל בפסוק יש לכתוב וגו' גם אם מתכוונים רק למילים אלו בלבד, וזה בגלל כל פסוק דלא פסקיה. מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 13/12/2023 12:15 מה מקובל ביותר לכתוב בספרים על דרשות ומאמרים
  • מה זה פקודת מאקרו ואיך עושים את זה

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 22/12/2023 01:10 במאקרו אתה מקליט סדרה של פעולות מסוימות, ואז בכל פעם שתרצה לעשות אותן תוכל לבצע הכל בלחיצת כפתור אחת. אני עשיתי כך לגבי הסרת ניקוד. בכל פעם שאני רוצה להסיר ניקוד אני צריך רק לסמן הקטע ולהקיש על כפתור שיצרתי בסרגל, והניקוד נמחק. אשלח סרטון (מישהו שלח לי) שמסביר איך עושים זאת לגבי הניקוד. ממנו תוכלו ללמוד גם לגבי פעולות אחרות. קבצים מצורפים: Video_2023-02-07_010845 (1).wmv
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/12/2023 01:16 ו מפקיד שאדם על ונתקנה וז״ל הטור לשון אעתיק כח ליעף הנותן ובברכת וע״פ ושלוה שקטה בבקר לו ומחזירה היום כל קשה מעבודה עייפה ה הקב״ ביד כערב בלוי לו ומחזירו חברו ביד פקחן מפקיד בו״ד אמונתיך רבה לבקרים חדשים המדרש חדשה לו ומחזירה עייפה והיא ה הקב״ ביד נשמתו ערב ככל מפקיר אדם אבל ומקולקל
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 17/01/2024 16:46 תודה. אצטרך לשבת על זה בישוב הדעת... בברכה מרובה. יוסף מיכאל יוסקוביץ 0548496207 מעוניינים במבוא לספר? ביוגרפיה לחיבור כלשהו?* תולדות לסבא שלכם?** - ב"ה בעל ניסיון בכתיבת מאות מבואות תולדות והקדמות לספרים שונים, עורך ספרי היסטוריה וספרים נוספים.* מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 26/12/2023 08:00 אם זה טקסט מסויים, אתה יכול להעתיק אותו פה או לשלוח לי באישי, ואהפוך לך אותו בחזרה בס"ד. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 26.12.23, 07:59:25

3

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים