דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

שארית ישראל לא יעשו עולה. מבקש מכל א' לקרוא. תודה

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2023 11:26

בס"ד

כלל החברים פה שליט"א:

כבר דובר ע"ז כו"כ פעמים,
    שניהול הקבוצה דורש זמן רב.
    גם דובר ע"ז,
    שמכו"כ סיבות,
    איני רוצה לקחת על זה מהעורכים כלום
    [חוץ מהשתתפות סמלית ח"פ].

הרווח [כמעט] היחיד שיש לי מהקבוצה,
    זה הפרסום של 'דרושים עורכים'.

לכן,

1. אין רשות להשיג פה עורכים.
      גם לא באישי.

2. אני מבקש מכל עורך שמציעים לו עבודה פה בקבוצה,
      [שלא פורסם בלוח דע"ת],
      להיות הוגן כלפי שמיא,
      ולא לתת את ידו לדבר עוולה.

בתקווה להבנה.

[יוזכר, כי בכללי הקבוצה כתוב במפורש,
    שמי שיש לו אינטרס לעזור למנהלי מכונים,
    אינו יכול להיות חבר פה בקבוצה.
    וה"ה מי שמרוויח פה על תיווך, וכדו'].

• 0 הצבעות
    18 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 07/02/2023 01:11 הכוונה ספר שהיה בבעלותו של הגר"מ. ולא שהוא חיברו, אלא רק הוסיף בו הגהות. מאת: [email protected]
  • ספר 'אור ישראל' לר' ישראל יפה משקלאוו

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2023 11:21 כנראה לא ייצא מחדש בעתיד הקרוב, מאותה סיבה שלא יצא עד עתה ב-יום רביעי, 8 בפברואר 2023 בשעה 15:53:08 UTC+2, yz p כתב/ה:
  • בקשה, תודה מראש

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 22/05/2023 17:22 צודק!!! במיוחד לגבי הערה ב' זה מה שאני עושה כבר שנים. לא בקובץ וורד אלא בפנקס רשימות. לגבי הא' גם צודק אבל זה לא תמיד אפשרי, מה שכן כדאי לחשוב איך לעשות שזה *כן יהיה אפשרי. * למשל אני יושב רוב הזמן במקום בלי קליטה.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 06:54 רבותי היקרים שליט"א: הקבוצה, כשמה - כן היא, הבית לעורך התורני. הקבוצה מיועדת לאברכים העוסקים בעריכה תורנית עבור פרנסתם, או לכאלו המעוניינים לבדוק האם מתאים להם לנסות להתפרנס מתחום זה. אמנם הקבוצה אינה 'שלי', 'בבעלותי', [אלא של העורכים הצדיקים שמקדישים מזמנם היקר ע"מ לעזור לאחרים, בספ"י, שלעמלק"פ], אבל אעפ"כ, היות ואני פתחתי את הקבוצה, והיות ואני משקיע דמים מרובים מאוד כל העת כדי שהקבוצה תתקיים כדבעי, לכן יש לי הזכות לבקש מכל מנהלי המכונים שליט"א החברים פה, ומכל מי שיש לו אינטרס אישי שקשור למנהלי מכונים: אנא, עזבו את הקבוצה. אברך שעוסק בעריכה, וקיבל מה'בוס' שלו פרויקט לערוך, אינו בכלל זה. הנקודה היא - מי שצריך לעבוד לפרנסתו האישית, אברך רגיל, שמנסה איך שהוא לגמור את החודש - יכול להישאר פה. מי שמעסיק תחתיו עובדים [לא משנה אם עורכים או מגיהים כו' כו'], מתבקש לצאת. ליציאה מהקבוצה יש לשלוח מייל ל: יציאה מהקבוצה http://[email protected] ופנייה אישית למנהלים, החברים פה [גם אלו שאני מכיר, וגם אלו שלא]: זה יהיה יותר נעים אם תצאו בעצמכם, מאשר שאני אוציא אתכם. בתור אחד שהחברים פה נותנים בו אמון [ברוך ה'], לא יהיה לי קשה לדעת מי פה עורך ומי פה מנהל [או שנמצא כאן מטעם מנהל]. נא היו הוגנים כלפי אלוקים ואדם, קיימו בעצמכם ויראת מאלוקיך, תחסכו לי זמן יקר, ופשוט תצאו. כמובן זה לא אישי כלפי אף אחד. הצלחה וס"ד נ.ב. מדובר רק על קבוצת הבית לעורך. בקבוצת לוח דע"ת יכולים גם מנהלים להיות חברים.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 07:18 בס"ד מי שנעזר על ידי בעבר להתקדם בעריכה, [או בליווי מסודר או במיילים / טלפונים], ומוכן לתת את מס' הטלפון / כתובת המייל שלו, לכאלו שמעניין אותם לשמוע מאחרים 'איך היה', אודה לו מאוד אם ישלח לי באישי. תודה !
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 12/07/2023 02:06 באג מוזר אבל קיים לעתים, בפרט בוורד ישן יותר לעתים הוא מופיע רק כשבפריסה - הגדרות השוליים הם 'שיקוף שולים' - ואז באחד העמודים, זוגי או אי זוגי - הסרגל זז ------ Original Message ------ מאת: From "מכון המאיר" מאת: To "עריכה תורנית" Date כ"ג תמוז תשפ"ג 02:05:24 Subject [הבית לעורך התורני] הסרגל בוורד שמעל הדף לא עומד מול הדף, אלא קצת ימינה - וההגדרות הם לפי הסרגל, וממילא בדף זה הרצוי - מה הפתרון? תודה
  • הודעה פרטית שלי, לא קשור לניהול הקבוצה, לא חובה לקרוא

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/09/2023 23:26 בס"ד שלו' וברכה היות ולאחרונה קצת קשה יותר למצוא עבודה בשכר נאה, לכן לא אוכל לתת מידע על מכונים מתווכים לקוחות כו', למי שלא עושה אצלי ליווי, כי נמצא שאני גורם להם נזק, כי אם היה מקום פנוי אז בגללי זה נתפס ע"י מישהו אחר. ולמי ששילם לי אני מחויב קודם כל. אשמח לנסות לעזור במייל כמה שיתאפשר, או בנייד 0556782699, אבל אנא אל תבקשו ממני מידע איפה אפשר להתקבל. בתקווה להבנה. אגב, אם יורשה לחזור שוב על בקשתי: כדי לייעל את העזרה לאחרים, אודה מאוד לכל מי שהייתי איתו בקשר, אם יכתוב לי מה בעצם הוא קיבל, היינו לנסות להגדיר יותר בנקודות, וגם מה אפשר לשפר, מה יכול להיות טוב יותר. תודה רבה מראש כתיבה וחתימה טובה
  • חיפוש מקור בענין לחמי תודה. תודה רבה מאוד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/12/2023 11:26 מחפש מקור למשפט הבא: אם נפסל הקרבן תודה, או שנשפך דמו, ואין שם קרבן אחר להתירם, אסורים הלחמי תודה באכילה. אני מחפש מקור פשוט. ברור במשנה כמ"פ שהזריקה היא המתיר של הלחמי תודה. גם יש המשנה שהתודה מפגלת את הלחם. גם יש הדין הזה לגבי כבשי עצרת ומבואר בכ"מ שדינם שווה ללחמי תודה. אבל איפה כתוב בפשטות הדין הנ"ל. איני מחפש מקור שלא קדשו, אלא שאסורים באכילה. ברש"י פסחים י"ג מבואר כן מתוך הדברים, אבל איפה יש מקור שזה כתוב שם בפירוש ובפשטות. מקור ראשוני. תודה מאוד

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים