דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

[2]:

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 28/02/2023 01:45

לא 'בכתב הכי קטן שקיים ובצבע הכי בהיר שקיים' אלא פשוט בצבע לבן ובגודל נקודה אחת
    אצלי כל המסמך עובר השחרה לפני הסגירה, וכדי שכתב זה לא יראה כאוסף נקודות - יש לי מאקרו שהופך את כל הכתב בגודל נקודה אחת לצבע לבן.
    כדאי להכיר את האפשרות להכניס לתוכן גם חלקי משפטים, שנכתבו בסגנון שמשלב תו+פיסקה [לאפוקי סגנונות הכותרות שהם סגנון פיסקה בלבד].
    באופן זה ניתן ליצור בתוך הטקסט חלקי משפטים ולהורות לתוכן להכניס אותם לתוכן [זה לא עובד בסגנון תו שלא משולב עם פיסקה!]

------ Original Message ------
    מאת: From "דוד אור"
    מאת: To "אברהם דיקמן"
    מאת: Cc "א. רינגל" [email protected]; "עריכה תורנית"
    Date ז' אדר תשפ"ג 01:36:39
    Subject Re: [עריכה תורנית]

• [2]: עזרה בוורד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 15/02/2023 11:40 אם תשלח את הקובץ אולי יהיה ניתן להבין ללא שתשלח - צריכים רוח הקדש וזו גם פניה לרבים ששואלים שאלות כה"ג רוח הקדש די נדירה כיום, ועדיף להשתמש בה לדברים רציניים יותר פשוט שילחו את הקבצים עם סימון מדוייק היכן הבעיה כדי להקל על החפץ לסייע - בלי לבזבז את זמנו או מוחו ------ Original Message ------ מאת: From "שמואל ב." מאת: To "אשר מאיר שולמן" מאת: Cc "מעשה הכתב" [email protected]; "עריכה תורנית" Date כ"ד שבט תשפ"ג 11:38:14 Subject Re: [עריכה תורנית] עזרה בוורד
  • [2]: מספור בעייתי

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 04/03/2023 23:04 גם לי נוצרה בעיה דומה, ולא הצלחתי לבטל את המעברים. כלומר לאחר שצירפתי כמה קבצי וורד וניסיתי להוסיף כותרות, מספרי העמודים מתחילים מדי פעם מחדש ומתחלפים אותיות/מספרים. בתודה,
  • [2]: כתיבת מייל

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 18/04/2023 21:07 ניתן להשתמש בתוסף https://chrome.google.com/webstore/detail/email-address-autocomplet/pnnbnklagfdokfbdfphhojhifjppjmmc שנותן רשימת השלמה אוטומטית (ועוד תכונה טובה נוספת של טקסטים שמורים למילוי כגון ת.ז. וכתובת מייל וכו') מי שיש לו מייל בלבד וצריך עזרה בהתקנת התוסף אופליין שיפנה אלי ואסביר לו.
  • [2]: הפצת ספר

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ל
    תאריך ההודעה המקורית: 19/07/2023 09:30 אני הוצאתי 3 כרכים בסדרת ליקוטי רבי עקיבא איגר וזה ספר ש"הולך" טוב, ונמכר בארץ ובחו"ל, אלא שהמפיץ סוגר אתך מחיר על כל ספר שימכר, ויכול לצאת שהספר ימכר ב- 80 אבל אתה מקבל בסביבות 30 לכל ספר, כי גם המפיץ מקבל מזה וגם החנות מקבל, ומה נשאר. ואם זה חול אז יש להם הוצאות משלוח ואיש קשר שם בחול. גם אם תוציא דרך אור החיים או יפה נוף, הם יגבו ממך בכפליים גם כמפיץ וגם כחנות. רק הוצאות משומנות כמו עוז והדר או מכון ירושלים שהחנות מוכרחת להחזיק אותם, וגם יש להם מנגנון הפצה משלהם, וסוכנים משלהם, וגם פרסום בהתאם, שם יש שורת רווח רצינית. בקיצור, אין מצב לריוח ממשי, אולי כיסוי הוצאות, ולכן מוכרחים למצוא תורם לעלויות הספר. ולו בשביל שתוכל להתפנות בישוב הדעת לספר הבא. ולא תהפך להיות מ'מחבר ספרים' למשווק ספרים שכל היום הראש שלו בלמכור עוד 5 ספרים. ואני מדבר כאן על מפיץ הגון וישר, שעושה עבודה טובה, אבל זה השוק וזו המציאות כיום. אגב, מישהו זרק כאן הדפסה של 1000 ספרים, כמדומני שהוא לא כ"כ מבין על מה מדובר, אלא"כ הוא רוצה לחלק לכל השכונה והגיסים והאחים וכדו', או שיש לו איזה ספר נדיר ולהיט. אני באמת הדפסתי את אחד הספרים פעמיים שביחד זה למעלה מ- 1500 ספרים, ונמכרו כולם, אבל זה היה משהו מיוחד שידעתי שילך, (ליקוטי רעק"א על המועדים), אבל שאר החלקים שבסדרה שהערכתי שזה לא כמו המועדים, הוצאתי 400 ו- 350, ולא מתחרט, במצב הנוכחי של השוק, לא להתפתות להוציא 1000, בפרט אם אין לך היכן לאחסן אותם ל- 10 שנים הקרובות. עדיף שתוציא ויגמר, ואז תוציא שוב מהדורה מתוקנת, ואם זה עלויות גבוהות תשיג תורם. מנסיון. היה יהודי שחיבר איזה חיבור שלא אפרט כאן, והיה ברור לי שאולי ילך לו 50 או 100 וגם זה בחסד, ושיכנעו אותו להדפיס 600 ספרים, ושהם יעשו כל מאמץ למכרם, שלחו אותו אלי והתחננתי אליו להדפיס מקסימום 200 - 250, עשה כעצתי, והתקשר לשאול אותי מה עושים עם 150 שנשארו לו, אחרי חלוקות ומכירות בבתי כנסת וישיבות. מקוה שהיה לתועלת הציבור הנפלא שבחבורה קדישא הדין.
  • תגובה לטיפ 2

2023
    54
    0 הצבעות
    54 פוסטים
    0 צפיות
    ז
    תאריך ההודעה המקורית: 20/09/2023 14:43 טעות. מאת: [email protected]
  • [2]: וורד - הפניות

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 20/11/2023 10:24 תודה
  • [2]:

2023
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 03/12/2023 14:47 מצ"ב לוח הניקוד המסורבל [image: סימני ניקוד (1).jpg] מאת: [email protected]
  • [2]: עזרה בניקוד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 25/12/2023 00:50 תודה רבה רבה קבצים מצורפים: q2hyqsyn.png